(proshtavaite za latinskite bukvi)
Imam vypros kym hora koito sa podali dokumentite si za "certificat de sélection" v Paris ili kym tezi koito imat nqkakvi svedeniq ...
Znachi rabotata e che pratih dokumentite si nqkyde prez oktomvri ili noemvri 2005 (za info - pratih gi v Paris poneje rabotia vyv Fr no skoro dogovoryt mi izticha i iskah da se premestq v Canada)
Ta znachi na 1 Dec 2005 poluchih pismo che trqbva da predstaviq novi finansovi resursi - originali ot bankova smetka (predi tova bqh pratil kopiq i to printirani ot Internet

Tyi kato v tozi moment parite v smetkata mi bqha namaleli znachitelno, izchakah do 1 fevruari 2006 (60 dena po-kysno), kogato sybrah sumata deto bqh pisal che shte imam pri pristiganeto mi v Québec i pratih dokumentite s preporychano pismo no NE s obratna razpiska ...
Veche mina pochti mesetz i polovina, a az nqmam nikakvi novini i neznam kak da se svarja za da poiskam podrobnosti otnosno dosieto mi.
V nqkoi statii chetoh che nqkoi ot vas sa prashtali e-maili ... pitah se dali nqkoi ot vasne znae email ili telefon ili neshto podobno na imigratzionnata slujba v Paris?
Blagodariq vi predvaritelno i "bonne chance à tout le monde"

Sasho