Iskam samo da vnesa edno uto4nenie: Az li4no ne sum iskala da pisha za Stoi4kov kato faktor za gordost ili sram, a prosto dadoh edin primer (neumesten kakto konstatirah!) za situazia, v koiato az li4no "sujalivam" (V KAVI4KI!!!), 4e sum bulgarka, a imenno kogato vseki koito razbere naziaonalnostta mi zapo4ne da me pita dali poznavam Stoikov (daje ne mogat da proiznesat imeto mu pravilno!) Vsushnost tova, koeto me drazni e nai-ve4e natrap4ivostta na tozi vupros i futbolnite komentari, koito sledvat- neshto, koeto ni nai-malko ne me interesuva...Botzo написа:просто е невероятно неуместно да намесваме акъвто и да било спорт който да е в упора на това твърдение и още по малко спортист, при това с коефициент на интелигентност по-нисак от нула.
SRAMUVATE LI SE OT BULGARSKIA SI PROIZHOD ?
- dissidente
- Обратна връзка:
Le point fort du Quebec, c'est le marketing.
Kolio, aide ne mi razpraviai prikazki ot 1001 nosht...shte se pribere taka kato e izliazal..a shte izleze taka, kakto maika mu i bashta mu sa go nauchili (estestveno ima i malko ulitsa vav vazpitanieto, no ako go vazpitash otgore-otgore te i priatelite mu shte sa takiva). Moia e veche na 14 i da ti kaja niama nito oedin priatel deto pushi treva ili se chudi kakvi gluposti da pravi. I tova e zashtoto i sina mi i priatelite mu sa zaeto po 14 chasa s urotsi, sport i izvanklsani zanimania. Taka che Ivan e prav- ima s kakvo da se gordeem v badeshte. Prosto spored mene badeshteto iziskva mnogo investitsii. Na vreme, nervi, usilia i ne na posledno miasto- pari.KolioBalkanski написа:i deteto ti tuk kato se pribere oblecheno kato negarche govoreiki ti na negarski ili kato momchenceto ti dovede drugo momchence i go predstavi kato gajeto si...IvHaydu написа:Nali chrez detcata si shte jiveem po-dalgo...i po-dobre...
![]()
![]()
![]()
Pazi si decata tuk i vnimavai v kvo uchilishte gi zapisvash.
A inache si prav che tva e prodaljenieto, samo deto nie prodaljavame s 1-2 a drugite narodi* s 4-5, 7-8
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
na 14 - 14 chasa uroci?MechoPuh написа:Kolio, aide ne mi razpraviai prikazki ot 1001 nosht...shte se pribere taka kato e izliazal..a shte izleze taka, kakto maika mu i bashta mu sa go nauchili (estestveno ima i malko ulitsa vav vazpitanieto, no ako go vazpitash otgore-otgore te i priatelite mu shte sa takiva). Moia e veche na 14 i da ti kaja niama nito oedin priatel deto pushi treva ili se chudi kakvi gluposti da pravi. I tova e zashtoto i sina mi i priatelite mu sa zaeto po 14 chasa s urotsi, sport i izvanklsani zanimania. Taka che Ivan e prav- ima s kakvo da se gordeem v badeshte. Prosto spored mene badeshteto iziskva mnogo investitsii. Na vreme, nervi, usilia i ne na posledno miasto- pari.KolioBalkanski написа:i deteto ti tuk kato se pribere oblecheno kato negarche govoreiki ti na negarski ili kato momchenceto ti dovede drugo momchence i go predstavi kato gajeto si...IvHaydu написа:Nali chrez detcata si shte jiveem po-dalgo...i po-dobre...
:beer: :beer: :beer:
Pazi si decata tuk i vnimavai v kvo uchilishte gi zapisvash.
A inache si prav che tva e prodaljenieto, samo deto nie prodaljavame s 1-2 a drugite narodi* s 4-5, 7-8
abe ti shte go umorish tva dete
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Няма да гласувам! Аз съм българка по рождене и нито се срамувам , нито се гордея с това! Никой не е в състояние да избира мястото си на раждане! Но когато чуя химна, независимо по какъв повод нещо в мене трепва!
България е прекрасна страна като природа, но не случила на управници! Може би нашето щастие или нещастие е, че сме личности със собствено мислене, а личностите много трудно се управляват!
Имаше нещо от сорта: 1 българин е нещо , а 1 американец нищо , но 10 американеца са нещо , а 10 българина нищо!
малко хумор
))
АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор
(по Иван Вазов "Аз съм българче")
Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
ит из фърстли джой фор мене.
Ай ем българче. Фром Кричим.
Днес ай лив ин Саут Дакота.
Тук май мадър енд май чичо
правят мъни в бизнес готин.
С ТИРА-а чичов отпътувах
на петнайсет, сиреч - фифтийн.
Моят чичо с гърлс търгува,
мадър бачка в клуб фор стриптийз.
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.
България е прекрасна страна като природа, но не случила на управници! Може би нашето щастие или нещастие е, че сме личности със собствено мислене, а личностите много трудно се управляват!
Имаше нещо от сорта: 1 българин е нещо , а 1 американец нищо , но 10 американеца са нещо , а 10 българина нищо!
малко хумор

АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор
Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
С ТИРА-а чичов отпътувах
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
tva ti izkazvane me kefi a pak stihotvorenieto nikoga niama da se umoria da cheta makar da cirkulira neta ot pone 3-4 godini
малко хумор :)))
АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор
Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
С ТИРА-а чичов отпътувах
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.[/quote]
малко хумор :)))
АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор
Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
С ТИРА-а чичов отпътувах
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.[/quote]
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Roza
Благодаря на тези,които ме поправиха за капитанската лента по време на световното в САЩ. Явно тази подробност ми е убягнала.
Аз изразявам моята гледна точка и не ангажирам никой друг с нея и нека Botzo да не ме учи с какво да се гордея.
Затова ще повторя,че ми е приятно ,когато хората тук свързват името на България с това на Стоичков ,вместо да ме гледат умно и да ме питат дали в България има печки и хладилниции.
"За информация на Роза през 1994 бях в българия ..."
Botzo,срамота е да се правиш на патриот,а да пишеш името на родината си с малка буква.

Аз изразявам моята гледна точка и не ангажирам никой друг с нея и нека Botzo да не ме учи с какво да се гордея.
Затова ще повторя,че ми е приятно ,когато хората тук свързват името на България с това на Стоичков ,вместо да ме гледат умно и да ме питат дали в България има печки и хладилниции.
"За информация на Роза през 1994 бях в българия ..."
Botzo,срамота е да се правиш на патриот,а да пишеш името на родината си с малка буква.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
tova e laja N1 na nashia shpagatdia:Botzo написа:Мдам ........ интересното е че най-известният българин в света е Христо Стоичков. За мой късмет или за мое нещастие беше в мойта група във ВИФ а и после дойде тук в Аржентина за някакво честване на Марадона. ......
Това говори достатъчно.
ti si roden 1973, Stoitshkov ot 1990 igrae v Brsa, t.e. kogato toi e bil v Barsa ti si bil na 17 g Ti koga si vleznal vav VIF ?
http://www.peoples.ru/sport/football/stoichkov/
tova e da poprotshetesh malko za koi stava dum - na ruski e, dori Rusnatsite uvajavat tozi "tap selianin i pr." a v Ispania napravo go bogotvoriat ...
Obatshe v BG toi e nikoi, balgarite ubiha bratovtshetka mu, otvlikaha detsata mu i nakraia go izgoniha ot BG. Malko mi napomnia na Levski - balgarite go predadoha i kogato go obesiha nikoi ne se nameri dori da go pogrebe
No stiga za Soitshkov...
Narod, koito ne uvajava sobstvenite si geroi, ne e sposoben da uvajava i tshujdite- t.e. vinagi shte si ostane "stado" kakto go beshe narekal Vazov
Роза моме, ако си следила добре форума щеше да знаеш че аз не съм никакъв патриот и го казвам директно без срам. А и малката буква същто не е случайна. Само дето не ми се пише пак.Roza написа: .... Botzo,срамота е да се правиш на патриот,а да пишеш името на родината си с малка буква ....
А ти си се гордей със Ицето. Саом ще ти припомня като те питат дали има хладилници в българиа да им казваш не само че има ами колко години трябва да събира пари нирмалното домакинсво за да си купи един.
Поздрави.
- gez
- Обратна връзка:
Ne iskam da se zaqjdam Roza, no ti vijdala li si Stoichkov na jivo? Az imah chestta da go vidia!!!!!! Beshe na Zlatni Piasazi predi godini i znaesh li kakvo: sram me e che ima takiva balgari!!!!!!!! Ostavi kolko pati e rital topkata v chujdite kami. Ako ti mu beshe jena - vednaga shteshe da se razvedesh!!!! Biaha toi, jena mu i oshte futbolisti. Tia iskashe da gi snima s kamera. Obache neshto se schupi taq kamera - Ico vika na jena si: "Ama kurvoooooo, kvo naprai ma ovca? Da eba maika mu!!!!!" i t.n. Qzak che ima tolkoz pari, che za edna tapa kamera uniji tolkova jestoko jena si pred kolegi i vsichki hora, sednali na barcheto na HOTEL "RODINA". Sega vijdash li zashto ima drugi mnenia?Roza написа:Botzo,имам само два въпроса:
1/ Ти май изобщо не си падаш по футбола ,а? На мен това ми говори твоето презрително "ритнитопковщината".
2/Ти коя година си напуснал България?
Не мога да повярвам,че българин,преживял футболното лято на 1994г и всичките изяви на националния ни отбор ,чийто капитан беше Ицо,може да говори като теб.Тогава и децата знаеха наизуст имената на нашите момчета и крещяха с всички:"Българи,юнаци!"
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
Ei sqnka takvaz. Lajite na Botzo uhaqt dosta po-dobre ot tvoqt dalag ezik.HisShadow написа:Botzo, individ koito laje se naritsha LAJETS!
a kogato vazrasten maj laje - toi se naritsha vazduh pod naliagane !
a ti si i bezotshliv i bezsramen !
Ta Botzo e super pichaga!!!
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото