SRAMUVATE LI SE OT BULGARSKIA SI PROIZHOD ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

SRAMUVATE LI SE OT BULGARSKIA SI PROIZHOD ?

Общо гласове: 0
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

Botzo написа:просто е невероятно неуместно да намесваме акъвто и да било спорт който да е в упора на това твърдение и още по малко спортист, при това с коефициент на интелигентност по-нисак от нула.
Iskam samo da vnesa edno uto4nenie: Az li4no ne sum iskala da pisha za Stoi4kov kato faktor za gordost ili sram, a prosto dadoh edin primer (neumesten kakto konstatirah!) za situazia, v koiato az li4no "sujalivam" (V KAVI4KI!!!), 4e sum bulgarka, a imenno kogato vseki koito razbere naziaonalnostta mi zapo4ne da me pita dali poznavam Stoikov (daje ne mogat da proiznesat imeto mu pravilno!) Vsushnost tova, koeto me drazni e nai-ve4e natrap4ivostta na tozi vupros i futbolnite komentari, koito sledvat- neshto, koeto ni nai-malko ne me interesuva...
Le point fort du Quebec, c'est le marketing.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

KolioBalkanski написа:
IvHaydu написа:Nali chrez detcata si shte jiveem po-dalgo...i po-dobre...
:beer: :beer: :beer:
i deteto ti tuk kato se pribere oblecheno kato negarche govoreiki ti na negarski ili kato momchenceto ti dovede drugo momchence i go predstavi kato gajeto si...
Pazi si decata tuk i vnimavai v kvo uchilishte gi zapisvash.
A inache si prav che tva e prodaljenieto, samo deto nie prodaljavame s 1-2 a drugite narodi* s 4-5, 7-8
Kolio, aide ne mi razpraviai prikazki ot 1001 nosht...shte se pribere taka kato e izliazal..a shte izleze taka, kakto maika mu i bashta mu sa go nauchili (estestveno ima i malko ulitsa vav vazpitanieto, no ako go vazpitash otgore-otgore te i priatelite mu shte sa takiva). Moia e veche na 14 i da ti kaja niama nito oedin priatel deto pushi treva ili se chudi kakvi gluposti da pravi. I tova e zashtoto i sina mi i priatelite mu sa zaeto po 14 chasa s urotsi, sport i izvanklsani zanimania. Taka che Ivan e prav- ima s kakvo da se gordeem v badeshte. Prosto spored mene badeshteto iziskva mnogo investitsii. Na vreme, nervi, usilia i ne na posledno miasto- pari.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

MechoPuh написа:
KolioBalkanski написа:
IvHaydu написа:Nali chrez detcata si shte jiveem po-dalgo...i po-dobre...
:beer: :beer: :beer:
i deteto ti tuk kato se pribere oblecheno kato negarche govoreiki ti na negarski ili kato momchenceto ti dovede drugo momchence i go predstavi kato gajeto si...
Pazi si decata tuk i vnimavai v kvo uchilishte gi zapisvash.
A inache si prav che tva e prodaljenieto, samo deto nie prodaljavame s 1-2 a drugite narodi* s 4-5, 7-8
Kolio, aide ne mi razpraviai prikazki ot 1001 nosht...shte se pribere taka kato e izliazal..a shte izleze taka, kakto maika mu i bashta mu sa go nauchili (estestveno ima i malko ulitsa vav vazpitanieto, no ako go vazpitash otgore-otgore te i priatelite mu shte sa takiva). Moia e veche na 14 i da ti kaja niama nito oedin priatel deto pushi treva ili se chudi kakvi gluposti da pravi. I tova e zashtoto i sina mi i priatelite mu sa zaeto po 14 chasa s urotsi, sport i izvanklsani zanimania. Taka che Ivan e prav- ima s kakvo da se gordeem v badeshte. Prosto spored mene badeshteto iziskva mnogo investitsii. Na vreme, nervi, usilia i ne na posledno miasto- pari.
na 14 - 14 chasa uroci?
abe ti shte go umorish tva dete
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Няма да гласувам! Аз съм българка по рождене и нито се срамувам , нито се гордея с това! Никой не е в състояние да избира мястото си на раждане! Но когато чуя химна, независимо по какъв повод нещо в мене трепва!
България е прекрасна страна като природа, но не случила на управници! Може би нашето щастие или нещастие е, че сме личности със собствено мислене, а личностите много трудно се управляват!
Имаше нещо от сорта: 1 българин е нещо , а 1 американец нищо , но 10 американеца са нещо , а 10 българина нищо!

малко хумор :)))

АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор

(по Иван Вазов "Аз съм българче")

Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
ит из фърстли джой фор мене.

Ай ем българче. Фром Кричим.
Днес ай лив ин Саут Дакота.
Тук май мадър енд май чичо
правят мъни в бизнес готин.

С ТИРА-а чичов отпътувах
на петнайсет, сиреч - фифтийн.
Моят чичо с гърлс търгува,
мадър бачка в клуб фор стриптийз.

Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.

Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

tva ti izkazvane me kefi a pak stihotvorenieto nikoga niama da se umoria da cheta makar da cirkulira neta ot pone 3-4 godini
Имаше нещо от сорта: 1 българин е нещо , а 1 американец нищо , но 10 американеца са нещо , а 10 българина нищо!

малко хумор :)))

АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ
Неизвестен автор

(по Иван Вазов "Аз съм българче")

Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
ит из фърстли джой фор мене.

Ай ем българче. Фром Кричим.
Днес ай лив ин Саут Дакота.
Тук май мадър енд май чичо
правят мъни в бизнес готин.

С ТИРА-а чичов отпътувах
на петнайсет, сиреч - фифтийн.
Моят чичо с гърлс търгува,
мадър бачка в клуб фор стриптийз.

Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.

Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.[/quote]
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Благодаря на тези,които ме поправиха за капитанската лента по време на световното в САЩ. Явно тази подробност ми е убягнала. :)
Аз изразявам моята гледна точка и не ангажирам никой друг с нея и нека Botzo да не ме учи с какво да се гордея.
Затова ще повторя,че ми е приятно ,когато хората тук свързват името на България с това на Стоичков ,вместо да ме гледат умно и да ме питат дали в България има печки и хладилниции.
"За информация на Роза през 1994 бях в българия ..."
Botzo,срамота е да се правиш на патриот,а да пишеш името на родината си с малка буква.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Botzo написа:Мдам ........ интересното е че най-известният българин в света е Христо Стоичков. За мой късмет или за мое нещастие беше в мойта група във ВИФ а и после дойде тук в Аржентина за някакво честване на Марадона. ......
Това говори достатъчно.
tova e laja N1 na nashia shpagatdia:
ti si roden 1973, Stoitshkov ot 1990 igrae v Brsa, t.e. kogato toi e bil v Barsa ti si bil na 17 g Ti koga si vleznal vav VIF ?

http://www.peoples.ru/sport/football/stoichkov/

tova e da poprotshetesh malko za koi stava dum - na ruski e, dori Rusnatsite uvajavat tozi "tap selianin i pr." a v Ispania napravo go bogotvoriat ...

Obatshe v BG toi e nikoi, balgarite ubiha bratovtshetka mu, otvlikaha detsata mu i nakraia go izgoniha ot BG. Malko mi napomnia na Levski - balgarite go predadoha i kogato go obesiha nikoi ne se nameri dori da go pogrebe
No stiga za Soitshkov...

Narod, koito ne uvajava sobstvenite si geroi, ne e sposoben da uvajava i tshujdite- t.e. vinagi shte si ostane "stado" kakto go beshe narekal Vazov
Botzo

Мнение от Botzo »

Roza написа: .... Botzo,срамота е да се правиш на патриот,а да пишеш името на родината си с малка буква ....
Роза моме, ако си следила добре форума щеше да знаеш че аз не съм никакъв патриот и го казвам директно без срам. А и малката буква същто не е случайна. Само дето не ми се пише пак.
А ти си се гордей със Ицето. Саом ще ти припомня като те питат дали има хладилници в българиа да им казваш не само че има ами колко години трябва да събира пари нирмалното домакинсво за да си купи един.

Поздрави.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Botzo, ti ne samo ne si patriot, ti ne si nishto ti si prosto edin

LAJETS!

Imashe edin takav kato teb fehtovatsh - Jorji Gantsev - kato nego si - vazduh pod naliagane ili kakto kazvat ispantsite - "paharo exotiko"
Botzo

Мнение от Botzo »

HisShadow,
пак се почва с личните обиди което автоматично слага край отговорите ми към теб.

Не се научихте бе хора ......... 100 пъти се каза да не се обижда по такъв начин. Ама аз какво се чудя нали тука повечето сте фенове на Ицето ......... тя крушата по-далеч от дървото не пада.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Botzo, individ koito laje se naritsha LAJETS!

a kogato vazrasten maj laje - toi se naritsha vazduh pod naliagane !

a ti si i bezotshliv i bezsramen !
Аватар
ghostg
Обратна връзка:

Мнение от ghostg »

:D :twisted: :D
zdraveite
Ne me e sram i nqma za6to. Samo ponqkoga mi e mnogo kofti
kato gledam nakyde vyrvi dyrjavata. Vajnoto e 4e kydeto i da se namiram az sym si bylgarin
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Roza написа:Botzo,имам само два въпроса:
1/ Ти май изобщо не си падаш по футбола ,а? На мен това ми говори твоето презрително "ритнитопковщината".
2/Ти коя година си напуснал България?
Не мога да повярвам,че българин,преживял футболното лято на 1994г и всичките изяви на националния ни отбор ,чийто капитан беше Ицо,може да говори като теб.Тогава и децата знаеха наизуст имената на нашите момчета и крещяха с всички:"Българи,юнаци!"
Ne iskam da se zaqjdam Roza, no ti vijdala li si Stoichkov na jivo? Az imah chestta da go vidia!!!!!! Beshe na Zlatni Piasazi predi godini i znaesh li kakvo: sram me e che ima takiva balgari!!!!!!!! Ostavi kolko pati e rital topkata v chujdite kami. Ako ti mu beshe jena - vednaga shteshe da se razvedesh!!!! Biaha toi, jena mu i oshte futbolisti. Tia iskashe da gi snima s kamera. Obache neshto se schupi taq kamera - Ico vika na jena si: "Ama kurvoooooo, kvo naprai ma ovca? Da eba maika mu!!!!!" i t.n. Qzak che ima tolkoz pari, che za edna tapa kamera uniji tolkova jestoko jena si pred kolegi i vsichki hora, sednali na barcheto na HOTEL "RODINA". Sega vijdash li zashto ima drugi mnenia?
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

HisShadow написа:Botzo, individ koito laje se naritsha LAJETS!

a kogato vazrasten maj laje - toi se naritsha vazduh pod naliagane !

a ti si i bezotshliv i bezsramen !
Ei sqnka takvaz. Lajite na Botzo uhaqt dosta po-dobre ot tvoqt dalag ezik.
Ta Botzo e super pichaga!!!
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Botzo

Мнение от Botzo »

Гец :lol: :wink:
аз се боря за правда ........ а за това което си написал просто много ти благодаря. Нямам думи ......... но в дадениа случай не е чак за толкова.
Пак много ти благодаря!
Заключено