zapitvane

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ilikote

zapitvane

Мнение от ilikote »

Здравеите на всички :) ,аз съм нова тук ,затова преджарително се извиняжам ако не сам оцелиа мястото и на4ина.,но много ме вълнужат някои не6та ,които не6то мн не разбрах-та зна4и имам ли 6анс да събера нужниа брои то4ки ако не знам изоб6то френски , нямам стаж по специалността тай като сега се дипломирам( пътно строителство в УАСГ СОФИЯ),а през летата докато у4ех ходех на бригади в САЩ , а там знаете какво се работи , кандидатствам сама т.е. не сам семеина и сам на 25 год и незнам какжи са ми 6ансожете или са мин ???Благодарй Ви предварително и наистина много ме интересува ??/ :?: :?:
aseto

Мнение от aseto »

Можеш да си оцениш шансовете тук:
http://www.iijcan.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
Виж колко точки събираш и дали покриваш минимума.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

а френският се учи все пак за някакво време......
NO PAIN NO GAIN
aseto

Мнение от aseto »

Във форума има всичко, което те интересува. Само използвай правилно търсачката и имаш отговори на всички въпроси. Има и желаещи ергени да се комбинират с някоя девойка при кандидатстването, за да си увеличат шансовете. Виж и дали специалността ти не е търсена в Квебек, нищо че нямаш стаж по нея.С две думи, дори да не покриваш точките, все ще се измисли нещо.
А пък аз от своя страна ще те помоля да вземеш да влееш малко акъл на колегите си от Пътното да позакърпят малко дупките по пътищата, че нерви не ни останаха :lol: :lol:
LaRue

Мнение от LaRue »

aseto написа:А пък аз от своя страна ще те помоля да вземеш да влееш малко акъл на колегите си от Пътното да позакърпят малко дупките по пътищата, че нерви не ни останаха :lol: :lol:
http://www.dupkite.com/
Изображение
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Nisto novo pod slunceto! :evil:
Eva B.

Мнение от Eva B. »

Вмъквам се в чужда тема, но понеже сюжетът е като този на въпроса ми, да питам. Тези точки, имат ли някаква тежест, колкото са повече, веднъж минимумът преминат или не, важно е само да събереш нужния праг?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ти докъде си с процедурата свидетелство ти трябва после след интервюто чак?
NO PAIN NO GAIN
Eva B.

Мнение от Eva B. »

Ако трябва да съм честна, до никъде. Даже едва схващам за какво си говорите, но понеже мисля да пиша теза в Канада се чудя какви са ми шансовете да подам молба за постоянно жителство (така ли се казва?) след това. И събирам точки, защото май е важно. :) А и ми стана интересно :wink:
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Можеш да започнеш оттук:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=79
NO PAIN NO GAIN
drel

Мнение от drel »

Zdraveite!
Semeinite s po goliam 6ans li sa?
:lol:
Заключено