Здравеите на всички ,аз съм нова тук ,затова преджарително се извиняжам ако не сам оцелиа мястото и на4ина.,но много ме вълнужат някои не6та ,които не6то мн не разбрах-та зна4и имам ли 6анс да събера нужниа брои то4ки ако не знам изоб6то френски , нямам стаж по специалността тай като сега се дипломирам( пътно строителство в УАСГ СОФИЯ),а през летата докато у4ех ходех на бригади в САЩ , а там знаете какво се работи , кандидатствам сама т.е. не сам семеина и сам на 25 год и незнам какжи са ми 6ансожете или са мин ???Благодарй Ви предварително и наистина много ме интересува ??/
Във форума има всичко, което те интересува. Само използвай правилно търсачката и имаш отговори на всички въпроси. Има и желаещи ергени да се комбинират с някоя девойка при кандидатстването, за да си увеличат шансовете. Виж и дали специалността ти не е търсена в Квебек, нищо че нямаш стаж по нея.С две думи, дори да не покриваш точките, все ще се измисли нещо.
А пък аз от своя страна ще те помоля да вземеш да влееш малко акъл на колегите си от Пътното да позакърпят малко дупките по пътищата, че нерви не ни останаха
aseto написа:А пък аз от своя страна ще те помоля да вземеш да влееш малко акъл на колегите си от Пътното да позакърпят малко дупките по пътищата, че нерви не ни останаха
Вмъквам се в чужда тема, но понеже сюжетът е като този на въпроса ми, да питам. Тези точки, имат ли някаква тежест, колкото са повече, веднъж минимумът преминат или не, важно е само да събереш нужния праг?
Ако трябва да съм честна, до никъде. Даже едва схващам за какво си говорите, но понеже мисля да пиша теза в Канада се чудя какви са ми шансовете да подам молба за постоянно жителство (така ли се казва?) след това. И събирам точки, защото май е важно. А и ми стана интересно