На мен ми поискаха цитонамазка,ние минахме в петък.В ИОМ също ме попитаха имам ли цитонамазка.мОЯТА Е НАПРАВЕНА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА И СЕ ЧУДАХ ДАЛИ ЩЕ МИНЕ ,НО МЕ УСПОКОЙХА ЧЕ Е Е ВАЛИДНА 6 МЕСЕЦА,
А и още нещо,всяко направено допълнително изследване във Вита се плаща допълнително.На нас ни се наложи да повторим урината и си платихме по 5 лева,един съвет един-два часа преди изследванията изпиите 1-2 литра вода
Днес минахме медицински преглед и наистина не искат цитонамазка. Но друго ме притесни - когато махнахме прикачените снимки моите снимки бяха 3 а не 2, както на моята приятелка. Дали и на други се е случвало да връщат 3 а не 2 снимки за прегледите?
stephie написа:Здравейте,
днес/а май е било вчера:),не бях проверила пощенската кутия/ получих формулярите за медицински изследвания.
Изчетох доста неща,но за собствено успокоение искам да си подредя мислите "на глас" и ще съм благодарна ако бъдат потвърдени от някой вече преминал този етап.
1. Медицинските изследвания трябва да бъдат направени до 3 месеца от датата на клеймото върху снимката на формуляра,освен ако няма основателна причина за по-дълго забавяне?
2. От датата на направените медицински тече 1-годишния срок за валидност на визите?
И още малко въпроси...ние сме conjoint-de-fait, аз съм водещия кандидат и на моя формуляр в клетката First names до моите имена е изписана и фамилията на половинката, дали е някаква грешка или така процедират със съвместното съжителство??
Разменили са няколко букви в името на квартала, в който живея/предния път всичко си беше ок/,дали да пращам email да го коригират или по-късно с медицинските?
Успех на всички в процедурата,
Стефи
Вече не изискват цитонамазка !!!
Днес направих моите медицински и ми казаха,че има ново нареждане,и въобще не се заинтересуваха от нея!