Получени медицински
-
- Обратна връзка:
Получени медицински
Здравейте,
днес/а май е било вчера:),не бях проверила пощенската кутия/ получих формулярите за медицински изследвания.
Изчетох доста неща,но за собствено успокоение искам да си подредя мислите "на глас" и ще съм благодарна ако бъдат потвърдени от някой вече преминал този етап.
1. Медицинските изследвания трябва да бъдат направени до 3 месеца от датата на клеймото върху снимката на формуляра,освен ако няма основателна причина за по-дълго забавяне?
2. От датата на направените медицински тече 1-годишния срок за валидност на визите?
И още малко въпроси...ние сме conjoint-de-fait, аз съм водещия кандидат и на моя формуляр в клетката First names до моите имена е изписана и фамилията на половинката, дали е някаква грешка или така процедират със съвместното съжителство??
Разменили са няколко букви в името на квартала, в който живея/предния път всичко си беше ок/,дали да пращам email да го коригират или по-късно с медицинските?
Успех на всички в процедурата,
Стефи
днес/а май е било вчера:),не бях проверила пощенската кутия/ получих формулярите за медицински изследвания.
Изчетох доста неща,но за собствено успокоение искам да си подредя мислите "на глас" и ще съм благодарна ако бъдат потвърдени от някой вече преминал този етап.
1. Медицинските изследвания трябва да бъдат направени до 3 месеца от датата на клеймото върху снимката на формуляра,освен ако няма основателна причина за по-дълго забавяне?
2. От датата на направените медицински тече 1-годишния срок за валидност на визите?
И още малко въпроси...ние сме conjoint-de-fait, аз съм водещия кандидат и на моя формуляр в клетката First names до моите имена е изписана и фамилията на половинката, дали е някаква грешка или така процедират със съвместното съжителство??
Разменили са няколко букви в името на квартала, в който живея/предния път всичко си беше ок/,дали да пращам email да го коригират или по-късно с медицинските?
Успех на всички в процедурата,
Стефи
-
От къде разбирате кога са ви завели досието,на нас при баркодовете има печат с дата 28.12.2005год ,а сме ги получили на 4.02.2006,още не ни е активен статуса,ако и другата седмица не стане активен ще им пишаpetkomitev написа:Честито. На нас пък още не са ни активирали статуса, а уж са завели досието на 12.01.2006г.

-
Re: Получени медицински
Ч е с т и т о, Стефи......

* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
-
-
ако имаш основателна причина, можеш да забавиш медицинските, но задължително изпрати майл до Букурещ, където подробно обесняваш защо ти се налага забавянето.естествено запази си отговора- ние ги направихме след 4,5месеца след получаванито, и нямаше проблеми/със срока/. Ако се обаждаш по телефона за да се информираш дали има проблем , запиши си името на човека с които разговаряш.
...мразя мастика без айрян...
Успех на всички,които получиха медицински формуляри !grobari написа:Някой друг да се похвали?
И при мен има новина:
État de la demande du cyberclient
Résidence permanente
Nous avons commencé à traiter votre demande le 28 février 2006.
До 2 седмици от датата трябва да чакам медицински,доколкото разбрах.