Разведена!?
Разведена!?
Здравейте!
Имам следният въпрос : Мога ли да кандидатсвам за емиграция за Квебек при положение че съм разведена с дете и нямам приятел/съпруг, т.е. сама съм. Това дали няма да се окаже пречка за одобряване на документите?
Надявам се някой да може да ми отговори или даде съвет.
Предварително Благодаря
Имам следният въпрос : Мога ли да кандидатсвам за емиграция за Квебек при положение че съм разведена с дете и нямам приятел/съпруг, т.е. сама съм. Това дали няма да се окаже пречка за одобряване на документите?
Предварително Благодаря
-
SAGLASIE
TRYABVA BIV6IYA SAPRUG DA E SAGLASEN INA4E SI STOI6 V BG
Re: Разведена!?
Може!SMS написа:Здравейте!
Предварително Благодаря
Аз пък съм с документи за пребиваване в Ка и съм вдовец.
А сега де............
Док.......
TROUBLEMAKER
Niama formalni prechki razvedena jena da poluchi statut na PR stiga da sabira neobhodimia minimum tochki za saotvetnata provintsialna ili federalna programa i da otgovaria na iziskvaniata za nalichni sredstva, zdravoslovno sastoianie, da ne e osajdana i t.n.
Zа da se izvede dete ot stranata obache se iziskva saglasieto i na drugia roditel.
Uspeh!
Zа da se izvede dete ot stranata obache se iziskva saglasieto i na drugia roditel.
Uspeh!
-
- Обратна връзка:
SMS нямаш никакъв проблем да кандидатстваш, нито пък пречки, освен естествено бивш съпруг. Аз също нямам придружители - съпруг, гадже или друг навлек и не съм имала проблеми. Ще ти искат само нотариално заверена декларация от съпруга че е съгласен детето ви да емигрира с теб. Тази декларация е много важно да я направиш в 4-5 екземпляра оригинал!!!!! Ще ти я искат на няколко пъти!!!! За летището също трябва да имаш - искат я на излизане, след това не, но на излизане я унищожават, т.е. пишат че вече не е валидна. На излизане от страната също така ще ти искат акт за раждане оригинал (не го слагай в багажа) за да докажеш че си майката, ако са ви различни имената с детето, т.е. ако то носи името на бащата.
Успех!
Успех!

jdiwa
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
- hullboy
- Изгонен от форума
Razvedena
Zdraveite
Doc. i az tova si pomislih sutrinta kato go prochetoh oste tvoeto mnenie go njmase daze, ama nali ne sam otvoril agentsia za zapoznavane oste.
Inache viz pomogni i na zenata ti si minal po tozi pat.
Tvoja opit nai polezen za neja
Hullboy
Doc. i az tova si pomislih sutrinta kato go prochetoh oste tvoeto mnenie go njmase daze, ama nali ne sam otvoril agentsia za zapoznavane oste.
Hullboy
Re: Razvedena
Разбира се Хълбой!hullboy написа:Zdraveite
Hullboy
С каквото мога.
Док......
TROUBLEMAKER
ре
SMS, най-точно на всичките ти неясни неща по твоя случай може да отговори Доктора, така че не се срамувай ами го питай, според мен трябва да се интересуваш не само от прецедурата като сам родител, но и от живота там като сам родител, можеш да питаш пак Док за това.Има много неща, които трябва да знаеш, и за които няма да се сетиш сама защото просто си имат собствени закони непознати нам неживеещите там . Опита на Док може много да ти помогне, а това че може да те посъветва добре в твоя случай, мисля че всички във форума ще се съгласят!
Здравей,
Аз съм разведена с едно дете,минах процедурата успешно и от 9 месеца съм в Канада.Ако имаш въпроси,пиши ми ЛС.Ще ти помогна с каквото мога.
И смело напред!!!
И смело напред!!!