Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.
Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.
Получи ли някой баркодовете от Букурещ. Ние пратихме документите в началото на януари. На 13.01 получихме обратната разписка, че са получили писмото, но още няма други вести.
и ние
Ние изпратихме док. ОЩЕ 16,12,2005 и нищо,чакаме 

-
-
-
-
- Обратна връзка:
Печатът в писмото е от 28.12.. когато са ги получили, но дали това е датата на завеждане незнам. В сайта им все още не ми е активен статуса.Antoanetta написа:Честитоstephie написа:Днес вече ги получихме
Чакаме следващата пратка:), вие май сте вторите с баркодове (след мен). Кога са ви завели досието в Букурещ?
-
Re: Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.
Моето интервю беше на 01.12.2005 и все още нямам дори сертификата,освен обратната разписка за документите до Букурещ,които пратих на 23 .12.2005.chili написа:Получи ли някой баркодовете от Букурещ. Ние пратихме документите в началото на януари. На 13.01 получихме обратната разписка, че са получили писмото, но още няма други вести.
Януари вече мина ,а на интервюто ми беше казано,че ще получа сертификата си през януари,а да продължавам напред по процедурата с удостоверението,което ми беше дадено от Мадам Хорнер.
Има ли някой със същия проблем? Мисля дa изчакам още 2-3 дни и дa пратя e-mail do Viena! Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително!