Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
chili

Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.

Мнение от chili »

Получи ли някой баркодовете от Букурещ. Ние пратихме документите в началото на януари. На 13.01 получихме обратната разписка, че са получили писмото, но още няма други вести.
PAVLINAP

и ние

Мнение от PAVLINAP »

Ние изпратихме док. ОЩЕ 16,12,2005 и нищо,чакаме :twisted:
Antoanetta

Мнение от Antoanetta »

Аз получих баркодовете на 12.01.2006г. Интервюто ми беше на 28.11.2005г., а документите за Букурещ пратих на 01.12.2005
ninaniksan

Мнение от ninaniksan »

Nie imahme intervu na 13.12.2006, na 16.01 pratihme dokumentite, i oste njamame vest ot Bukurest, daje i obratna razpiska.
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Нашите документи са в Букурещ от 28.12., но и ние още нищо не сме получили.....
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

И ние пратихме на 28.12., но нищо до момента. сигурно ще дойдат накуп, като сертификатите
бъди красив труп!
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Днес вече ги получихме :)
Чакаме следващата пратка:)
Antoanetta

Мнение от Antoanetta »

stephie написа:Днес вече ги получихме :)
Честито :beer: , вие май сте вторите с баркодове (след мен). Кога са ви завели досието в Букурещ?
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Antoanetta написа:
stephie написа:Днес вече ги получихме :)
Честито :beer: , вие май сте вторите с баркодове (след мен). Кога са ви завели досието в Букурещ?
Печатът в писмото е от 28.12.. когато са ги получили, но дали това е датата на завеждане незнам. В сайта им все още не ми е активен статуса.
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Нашето писмо с док е получено в Букурещ на 23.12.2005 и още не сме получили баркодовете,но най -вероятно е така защото сме дали адрес в провинцията и до там пътуват по-бавно :lol:
Antoanetta

Мнение от Antoanetta »

Печатът в писмото е от 28.12.. когато са ги получили, но дали това е датата на завеждане незнам. В сайта им все още не ми е активен статуса
Това е датата...! Мойто също е заведено на датата, на която са получили документите /8.12.05/. А и аз имам същият проблем с проверката на статуса :( .
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

По принцип, статуса се активира към края на 3 месец от датата на завеждане на досието и до 2 седмици след активиране на статуса ще получите медицински.
haimana

Мнение от haimana »

И ние чакаме баркодове.Изпратихме документите на 11 януари, и имаме обратната разписка.Явно ще се чака :)
galiciq

Re: Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.

Мнение от galiciq »

chili написа:Получи ли някой баркодовете от Букурещ. Ние пратихме документите в началото на януари. На 13.01 получихме обратната разписка, че са получили писмото, но още няма други вести.
Моето интервю беше на 01.12.2005 и все още нямам дори сертификата,освен обратната разписка за документите до Букурещ,които пратих на 23 .12.2005.
Януари вече мина ,а на интервюто ми беше казано,че ще получа сертификата си през януари,а да продължавам напред по процедурата с удостоверението,което ми беше дадено от Мадам Хорнер.
Има ли някой със същия проблем? Мисля дa изчакам още 2-3 дни и дa пратя e-mail do Viena! Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Ние получихме сертификатите,но баркодовете още не.Но аз мисля,че това са две различни неща,сертификатите се получават от Виена,а баркодовете от Букурещ,затова е хубаво да пишеш,защото повечето които бяхме на интервю ноември-декември вече ги получихме.Успех!!
Заключено