PISMO OT BUKURE6T!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Angie

PISMO OT BUKURE6T!!!

Мнение от Angie »

Здравейте !!! Днес получих писмо от Букурещ!!! Съдържа списък за нещата които трябва да направя, като едно от тях е да мина медицински, но вътре няма медицински формуляри ??? Някой имал ли е подобен случай? Отделно ми искат нови формуляри, свидетелства за съдимост и средства, не ми искат IELTS. Утре ще се обадя да разбера как да процедирам. Успех на всички, нещата се движат !!! Аз съм от септември 2002 !!! !!! :D :D :D
moni

Мнение от moni »

Bravo, Angie.

Tova ozna4ava, 4e kraiat nablijava za teb i 4e iavno minavash bez intervu. Dano i meds. da ti pratiat skoro.

Pozdravlenia oshte vednaj.
moni

Мнение от moni »

kakav formuliar sa izpolzvali za required items, sashtiat kato na Stef li? davat li ti srok, v koito da izpratish dokumentite?
Аватар
perah

Мнение от perah »

Супер,Анжи!

Дръж ни в течение.
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
Angie

Мнение от Angie »

Списъкът е по-скоро във вид на писмо, в начлото са чекнати медицинските, никъде няма IELTS, различен е от този на Стеф. Обаче липсата на формулярите много ме озадачава. Възможно ли е да имат такива в МОМ???
moni

Мнение от moni »

Meditzinskite triabva li4no da gi polu4ish. Na tiah shte ima tvoia snimka i pe4at na konsulstvoto. Vazmojno e ili da sa propusnali da gi slojat, ili pogreshno da sa otmetnali, 4e to4no sega ti iskat meds. Da se nadiavame, 4e ne e 2 variant. Ako naistina ti iskat meds, tova bi triabvalo da ozna4ava, 4e niama da te vikat na intervu, 4e sa napravili selection decision. Nali meds se izprashtat sled positivie selection decision, a seldec se pravi ili 4rez intervu, ili intervu waiver.

Obadi im se utre i spodeli posle kakvo sa ti kazali.
moni

Мнение от moni »

Angie, ima li poso4en srok, v koito da ti iskat da izpratish nujnite dokumenti?
Angie

Мнение от Angie »

Освен че е чекнато Complete medical examination на ръка е дописано ..all applicants.. (must be sent within 45 days), т.е. щом е дописано на ръка значи не е по невнимание; отделно пък нали срока досега беше 3 месеца?! Много ми е странно засега, но утре се надявам да ми се изясни.
moni

Мнение от moni »

Da, nai-dobre se obadi i shte kajesh posle kakvo to4no stava. Tezi 45 dni samo za meds li se otnasiat ili za vsi4ko, koeto triabva da im izpratish?
Angie

Мнение от Angie »

за всичко, отдолу пак го има срока .
Angie

Мнение от Angie »

Моля дайте ми е-майл в Букурещ, от който са ви отговорили, по телефона ме препращат вместо към имиграц. отдел към записано съобщение :x Благодаря
didi nesh

Мнение от didi nesh »

Опитай на този:
bucharest-immigration@international.gc.ca
Angie

Мнение от Angie »

Мерси, опитах, срещам и разни други във форума, ако нямам отговор до утре може да пробвам и тях.
Аватар
perah

Мнение от perah »

Angie,

опитай да пратиш факс :

40-21-307-5014
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
Angie

Мнение от Angie »

ще опитам, мерси, сега търся откъде
:)
Заключено