Здравейте !!! Днес получих писмо от Букурещ!!! Съдържа списък за нещата които трябва да направя, като едно от тях е да мина медицински, но вътре няма медицински формуляри ??? Някой имал ли е подобен случай? Отделно ми искат нови формуляри, свидетелства за съдимост и средства, не ми искат IELTS. Утре ще се обадя да разбера как да процедирам. Успех на всички, нещата се движат !!! Аз съм от септември 2002 !!! !!!
Списъкът е по-скоро във вид на писмо, в начлото са чекнати медицинските, никъде няма IELTS, различен е от този на Стеф. Обаче липсата на формулярите много ме озадачава. Възможно ли е да имат такива в МОМ???
Meditzinskite triabva li4no da gi polu4ish. Na tiah shte ima tvoia snimka i pe4at na konsulstvoto. Vazmojno e ili da sa propusnali da gi slojat, ili pogreshno da sa otmetnali, 4e to4no sega ti iskat meds. Da se nadiavame, 4e ne e 2 variant. Ako naistina ti iskat meds, tova bi triabvalo da ozna4ava, 4e niama da te vikat na intervu, 4e sa napravili selection decision. Nali meds se izprashtat sled positivie selection decision, a seldec se pravi ili 4rez intervu, ili intervu waiver.
Obadi im se utre i spodeli posle kakvo sa ti kazali.
Освен че е чекнато Complete medical examination на ръка е дописано ..all applicants.. (must be sent within 45 days), т.е. щом е дописано на ръка значи не е по невнимание; отделно пък нали срока досега беше 3 месеца?! Много ми е странно засега, но утре се надявам да ми се изясни.