Възмутен съм.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Mark
Мнения: 1258
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 12:25 am

Мнение от Mark »

krimon написа:
Mark написа:
krimon написа:най-модерно и най-лесно е да се правим на хуманисти виртуално 8)
Eto niakoj osnowni cennosti, za tezi, koito se prawiat Wirtualno, za6toto ne znajat koi sa cennostite wsa6tnost :

PEACE!

LOVE!

COMPASSION!

KINDNESS!

CARING!

HEALING!

WELL-BEING!

FORGIVENESS!

CONNECTNESS!

SUPPORTIVE COMMUNITY!

APPRECIATION!

CREATIVITY!

:lol: :lol: :lol:

Надявам се, че ти се придържаш към всички тези хуманни ценности.

Защо не напишеш и 10-те божи заповеди :wink:
ami opitwam se, da ti kaja :")

a 10-te boji zapowedi sa wkliu4eni w cennostite :")

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
krimon
гугуле
Мнения: 7159
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 9:56 am
Местоположение: GMA

Мнение от krimon »

Ами пиши на български, ЧОВЕКО, за да бъдеш разбран. А ако използваш и кирилица ще имаш още по-големи шансове, хуманисте :wink:
Любо
Мнения: 84
Регистриран на: Пет Авг 22, 2003 4:06 pm
Местоположение: Toronto,ON,CA
Обратна връзка:

Мнение от Любо »

Към Мамчето.
Има Мамче има, ама на около 600км западно от Монтреал.
Та на въпроса, не обичам чалга, никога не съм бил на социал, ракия пия и шкембе чорба ям ако има, имам са за интилигентин и много пътувам по други страни(предимно САЩ) все пак професията ми е такава.
Към Анаким(н).
I hope right you are, but careful you must be when writing things like that Anakin. This is the path to the dark side.
Към Модераторите.
Moderators, the time has come. Execute order 66.

За всички останали моля да ме извинят, че пиша на англ., но това просто няма да звучи на български.
Нема лабаво
Аватар
Mark
Мнения: 1258
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 12:25 am

Мнение от Mark »

krimon написа:Ами пиши на български, ЧОВЕКО, за да бъдеш разбран. А ако използваш и кирилица ще имаш още по-големи шансове, хуманисте :wink:
Niakoj hora, samo si namirat izwinenie i powod da napi6at ne6to, za da poddarjat nedowolstwoto si. Koito ima interes 6te razbere kakwo pi6e, ostanalite prosto niamat interes da razberat, ili prosto mnogo gi marzi, a samo zaradi takiwa ni6tojni pri4ini ne smiatam, 4e e uda4no da se prawiat promeni :"))

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
jovani
Мнения: 4047
Регистриран на: Съб Ное 19, 2005 4:44 am

Мнение от jovani »

Добър вечер, ето ме и мен:
Много интересна тема, но не мога да разбера за какво става въпрос тук - само забелязвам, че всеки си е написал приказката, без да разбира какво са казали другарчетата му. Отделно, за кой ли път са нарушени правилата на форума, да се пише по темата: то даже имаше едно предложение от Марк - който не пише по темата да се наказва, но както виждам и самият Марк не си спазва принципите... Използват се нецензурни изрази, прикрити под някакви благородни мотиви (на това му се казва - преди да коментираш тресчицата в окото на другия, извади дънера от твойто око). Виждам също и някакво недоволство (за щастие не срещу мен, защото не можах да припозная описание на себе си в критиките), но моят съвет е: използвайте имена, защото иначе критиката звучи по този начин: "Има едни другари, които са много лоши, но аз ги знам, и да внимават да не ги посочвам...". Ами посочете ги с имена, за да дойдат и да се защитят, ако имат с какво или да бъдат дружно порицани, иначе ми звучи доста глупаво цял ден да киснеш във форума и да сипеш някакви неопределени закани....

А сега да кажа още нещо по мненията в тази тема: На мама кенга и е много висок критерият и ще има трудности в търсенето на партньор - дори и аз, с моите високи ценности, не отговарям на минимум 3 критерия (ключови думи): не живея в Монтреал, не ям шкембе чорба (ами не я харесвам :roll: ), не пия ракия (не мога и да си намеря даже добра такава по тези места). Но ако някой отговаря на всички критерии, то мама кенга трябва да е готова да посрещне обратните критерии, които също може да са много високи... един от тях може да бъде: да не говори необмислени неща на обществени места :) - хей, шегувам се, разбира се.

Към Марк: много интересни ценности си описъл, не беше лошо да си отвориш нова тема за да може всички да ги разберем, а не да пишеш в темата на батката, която се отнася за рекламите в мненията. Освен това не е зле и ти да спазваш тези принципи, защото както виждам си използвал доста нецензурни квалификации (както се казва: нека сами да спазваме добрите принципи и да даваме пример с тях в делата си, а не да разваляме добрата идея още в зародиш - имам чувството, че си недоволен от някого - ами посочи го и му дай един личен пример как да спазва тези ценности).

Към ИвХайду: Честит имен ден! Нещо виждам си се ядосал, но защо и ти не посочиш конкретно какво те мъчи, а сипеш обиди и не обясняваш за какво иде реч с думи прости (:))
Пък може и някой да ти помогне, или да разбере за какво си се нацупил, надявам се не си такъв по природа.

И последно: честит имен ден, бате, да си жив и здрав и да ни разсмиваш все така! Честит имен ден и на всички други Ивановци!
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
jovani
Мнения: 4047
Регистриран на: Съб Ное 19, 2005 4:44 am

Мнение от jovani »

П.С. Мисля в скоро време да напусна този форум окончателно, поради факта, че изглежда не съм приятен на някои, а не искам да си създавам омраза срещу мен: забелязвам как някои ми развява ИП-адреса открито (на него, а и на всички "хакери" ще кажа, че използвам половин дузина компютри, с 4 различни ОС и браузъри, 2 хардуерни нат-рутера и файъруоли, на компа от който пиша нямам нищо ценно, другата седмица ще си сменя ИП-то и ще престана да пиша и чета тук).
В моите човешки действия до момента имам само една грешка - когато се опитах да отгатна един личен факт. Искам да се извиня на засегнатите и да им пожелая всичко най-добро: приемете това "предсказание" в добрият му смисъл, не в лошият.... Опс, пак се почна - ами не ми обръщайте внимание, аз съм един добър човек с твърде силно изразено чувство за хумор - понякога погрешно приемам, че другите ще понесат шегата по същият начин по който аз бих я понесъл. Друг мой недостатък (но не грешка) може би е че се опитвам да отговарям на другите, ако знам отговора на въпросът им, а понякога тези отговори не са добре дошли за такъв тип форуми - няколко пъти намекнах да използваме алтернативно място за целта (а и не съм аз този, който започваше да пише не по темата)... В този ред на мисли бих предложил на Тодото да ми изпрати ЛС и телефона или мейла си и когато имаме време ще разговаряме по темите, които го интересуват (но не интересуват останалите) - само да вметна, че в този момент той върви по грешен път в нашите икономически дискусии.
Бих помолил още всички, които ми бяха написали ЛС да ми изпратят мейл адрес или телефон - ще се опитам да се свържа с вас в подходящо време (това няма да стане в следващите 3 месеца, защото навлизам в много "работна" фаза). Харесвате ми и много ви благодаря за вашата подкрепа, което ми даде сили да изложа част от идеите си на страниците на форума - благодаря ви от все сърце и ви обещавам да се свържа с вас в подходящият момент ("пратете снимки" - шегувам се, Кримон).

И последно: за "неуспелите" (засега) - разликата м/у успеха и неуспеха е много крехка и понякога се корени във вашата нагласа - ако вие се приемате за неуспели, то и изглеждате по този начин (и обратното). Иначе, както съм казвал много пъти успеха не се мери с пари - парите са една "фикция", "абстракция", "измама", "изкуствена същност", "виртуална ценност" и т.н. - успеха се мери с вашите победи, т.е. реализацията на вашите мечти, каквито и да са те, а не с това какво някой друг мисли за вас! Познавам много хора, които имат много пари и не са щастливи, както и истински победители, които не притежават "примката" на парите. Единствената дефиниция за щастие, която знам е: "Човек е щастлив, когато е щастлив" - няма всеобщ еквивалент за щастие. Така, че на вас, скъпи мои бъдещи победители ви желая сила, смелост и горе вдигната глава - не обръщайте внимание на тези, които ви подмятат обидни квалификации - всички сме били във вашето положение (и всеки е минал оттам).

Благодаря ви още веднъж за себеотрицанието, на тези, които са имали смелостта и будната мисъл да ме четат и искам да пожелая много здраве на всички съфорумци - били те "добри" или "лоши".
Последно промяна от jovani на Пон Яну 09, 2006 12:09 am, променено общо 1 път.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
bateto
Мнения: 4226
Регистриран на: Пет Мар 02, 2018 3:48 pm

Мнение от bateto »

благодаря за пожеланията ,а ти с твоята ерудиция да бъдеш и за в бъдеще така полезен за хората които споделят твоите интереси и мислят с горните си глави. :D
Аватар
Mark
Мнения: 1258
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 12:25 am

Мнение от Mark »

jovani написа:...Мисля в скоро време да напусна този форум окончателно, поради факта, че изглежда не съм приятен на някои...
"okon4atelno" e malko silna duma, ama ti si znae6.
Az se u4udwam, 4e izglejda po pisaniata si silna li4nost, a samo s po-malko ot 100 postinga i we4e si gotow da se otkaje6. Dano da ne e samo zaradi mneniata na drugite za teb, ili za6toto se strahuwa6 da ne ti "haknat" PC-to , a za6toto naistina ima6 niakakwa wajna rabota, kojato ne ti pozwoliawa da pose6tawa6 foruma.

Kasmet i uspeh w rabotata !

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
jovani
Мнения: 4047
Регистриран на: Съб Ное 19, 2005 4:44 am

Мнение от jovani »

Благодаря ти Марк,

Не се страхувам за ПЦ-тата, но пък и не искам да си навличам излишни неприятности: както беше казано някъде "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло". Тук е мястото да спомена, че имам много добра защита и на работното си място и у дома - доста камери, охрана и т.н. (малко си падам параноик, ама с моята работа и това ми се налага да правя). А и наистина имам важна работа и сериозно съм позакъснял (за щастие в моята професия винаги дедлайните са много добре дефинирани, но никога не съм видял и чул някой да ги е спазил :)).

Иначе се радвам за този форум - намирам го за добро място, откъдето някой може да почерпи информация, но си мисля, че всички биха спечелили ако се пишеха повече позитивни мисли тук. На теб Марк ти благодаря от все сърце за пожеланието и се надявам и при теб нещата да вървят по отличен начин, много късмет и успех във всичките ти начинания.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
myha
Мнения: 1248
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 9:15 am
Местоположение: Toronto Ontario

Мнение от myha »

ZARADI MNENIATA E !!!:)))
Tyka vseki 2ri se zaiajda :)))
Nali Jovani, kaji im go !!!
Pak i ymrial niakoi da ti hakne pc to:))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината
Мнения: 4829
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 4:52 pm
Местоположение: Montreal, QC

Мнение от IvHaydu »

jovani написа:...
Към ИвХайду: Честит имен ден! Нещо виждам си се ядосал, но защо и ти не посочиш конкретно какво те мъчи, а сипеш обиди и не обясняваш за какво иде реч с думи прости (:))
Пък може и някой да ти помогне, или да разбере за какво си се нацупил, надявам се не си такъв по природа.
...
Благодаря!
Вярвай ми, че ако съм се ядосал, няма да седна да редя подбрани остри думи, като същевременно не ставам нецензурен (с едно изключение, корегирано по-късно).
Явно целта ми е била по-друга, но и явно хората, които трябваше да защитят позициите си, за да не ги наричат смешници, социаладжии и мързеливи незнамкакви си, си мълчат...мълчат виновно...
И обиди не съм сипал, това е моето лично мнение за дребните еснафи, смятащи се за велики богове.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Мнение от pumpy »

IvHaydu написа:
jovani написа:...
Към ИвХайду: Честит имен ден! Нещо виждам си се ядосал, но защо и ти не посочиш конкретно какво те мъчи, а сипеш обиди и не обясняваш за какво иде реч с думи прости (:))
Пък може и някой да ти помогне, или да разбере за какво си се нацупил, надявам се не си такъв по природа.
...
Благодаря!
Вярвай ми, че ако съм се ядосал, няма да седна да редя подбрани остри думи, като същевременно не ставам нецензурен (с едно изключение, корегирано по-късно).
Явно целта ми е била по-друга, но и явно хората, които трябваше да защитят позициите си, за да не ги наричат смешници, социаладжии и мързеливи незнамкакви си, си мълчат...мълчат виновно...
И обиди не съм сипал, това е моето лично мнение за дребните еснафи, смятащи се за велики богове.

какви позиции трябва да защити човек, кото с идването си се опитва да мине на социал, грешка не с идването, а още от БГ, и стои така с години без ясна цел защо, а превръщайки самото седене в цел ?
нека да ги видим тези позиции за да ги разберем най-накрая и да спрат разни
в.....и п....и
да обиждат милите хора

Бате извиняваи че е в твоята тема, но там съм ясен - хубаво е да има ясни ппавила за реклама, а не трябва ми фризорка и после почват да се сипят анонимни препораки от хора, регистрирали се вчера :?
Аватар
Kuma Lisa
Мнения: 4545
Регистриран на: Чет Ное 13, 2003 5:02 pm
Местоположение: BC

Мнение от Kuma Lisa »

Айде стига с вашия социал бе, егати досадата вече. Как не мога да я заключа тая тема аз лелеее :twisted:
Като вземете да се превъзнасяте направо му се доповръща на човек от целия тоя фалш!
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината
Мнения: 4829
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 4:52 pm
Местоположение: Montreal, QC

Мнение от IvHaydu »

[quote="poumpy]какви позиции трябва да защити човек, кото с идването си се опитва да мине на социал, грешка не с идването, а още от БГ, и стои така с години без ясна цел защо, а превръщайки самото седене в цел ?
нека да ги видим тези позиции за да ги разберем най-накрая и да спрат разни
в.....и п....и
да обиждат милите хора

Бате извиняваи че е в твоята тема, но там съм ясен - хубаво е да има ясни ппавила за реклама, а не трябва ми фризорка и после почват да се сипят анонимни препораки от хора, регистрирали се вчера :?[/quote]

Мога да ти кажа, че поне едно 80% от хората, които са на социал, не стоят на него цял живот, а в рамките на година и половина - две започват да учат или работят или и двете. За тях ми е думата, а не за останалия малък процент ренегати.
А за рекламата си прав - трябва да има ясни правила, които да се спазват.
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Briana
Мнения: 49
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 9:16 am
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

Ne moga da razbera zashto nqkoi hora se opitvat da davat ocenka koe e pravilno, koi trqbva da raboti, koi da e na social ili da raznasq pizzi??? Vseki ima pravo na izbor i, spored men, tova ne vliza v rabotata na drugite!

A vsyshnost stavashe duma za reklamata... Tova ne e li forum, koito e syzdaden za da pomaga na horata, da im dava informacia??? Zashto da nqma reklama, zashto da ne se spodelq koi chia usluga e polzval i dovolen li e ili ne? Zashto nqkoi, koito sega e doshyl, da ne razbere po lesnia nachin, che ima friziori, lekari, danychni specialisti?

Spored men reklama trqbva da ima! A vseki moje da si preceni dali da polzva uslugite na specialista ili ne!

Blagodarq na vsichki, koito sa se reklamirali, zashtoto taka znam, che gi ima!

A zavistta e druga tema...
Заключено