Възмутен съм.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
pumpy

Мнение от pumpy »

IvHaydu написа:
anakim написа:Имам един въпрос към всички вас: Защо винаги има някой на когото му пречи нещо?Ние БЪЛГАРИТЕ винаги гледаме в канчето на другия и после мрънкаме!!!!Хора живейте си с полужителна нагласа и си помагайте така на всеки ще му е по лесно!!!!! :D :D

Мноооогоооо късмет на всички!! :D
Щото винаги има нагли копелета и тъпи патки, които си мислят, че са побратими с Господ и са тооолкова велики, че останалите бедни скапани нещастни изроди трябва да се самоубиват поне 5 пъти в секунда, и то по особено жесток начин, за да не мърсят със скверния си дъх тяхната духовна и телесна аура...
Надути боклуци, незнаещи, че краят им е в пресата... :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
нещо ти е дошла много бирата този път :shock: :shock: :shock:
излес се поразходи малко на студа да ти мине......
jimi

RE

Мнение от jimi »

" Щото винаги има нагли копелета и тъпи патки, които си мислят, че са побратими с Господ и са тооолкова велики, че останалите бедни скапани нещастни изроди трябва да се самоубиват поне 5 пъти в секунда, и то по особено жесток начин, за да не мърсят със скверния си дъх тяхната духовна и телесна аура...
:beer: :beer: :beer: :beer: "
[/quote]

Ванчо, това което чета в твоя постнг ми звучи като мнение на средно интелегетна маимуна.Не се обиждай,но когато някой използва нецензурни думи за да обиди друг защото .....Би било добре да се извиниш за някои думички изречени по горе.
Модераторите, направете му забележка.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

poumpy написа:
IvHaydu написа:
anakim написа:Имам един въпрос към всички вас: Защо винаги има някой на когото му пречи нещо?Ние БЪЛГАРИТЕ винаги гледаме в канчето на другия и после мрънкаме!!!!Хора живейте си с полужителна нагласа и си помагайте така на всеки ще му е по лесно!!!!! :D :D

Мноооогоооо късмет на всички!! :D
Щото винаги има нагли копелета и тъпи патки, които си мислят, че са побратими с Господ и са тооолкова велики, че останалите бедни скапани нещастни изроди трябва да се самоубиват поне 5 пъти в секунда, и то по особено жесток начин, за да не мърсят със скверния си дъх тяхната духовна и телесна аура...
:beer: :beer: :beer: :beer:
нещо ти е дошла много бирата този път :shock: :shock: :shock:
излес се поразходи малко на студа да ти мине......
Много ми дойде, ама като чакам да помогнеш, а теб никакъв те няма... :shock: :shock:
Пийни ти една бира, да поразпуснеш малко...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Mark

Re: RE

Мнение от Mark »

jimi написа:....Би било добре да се извиниш за някои думички изречени по горе.
Модераторите, направете му забележка.
Mnogo e praw 4oweka da izrazi otno6enie po temata, ti ako ima6 da kaje6 ne6to, e hubawo da go stori6, a ne da pou4awa6 drugite, ako ima6 deca, nau4i tiah, to Ivhaidu niama kakwo da go u4i6, toj werojatno znae powe4e ot teb :")))

W dumite mu ima mnogo istina, dobre e horata, za koito se otnasia da ja prozrat :"))

Pozdrawi na wsi4ki, koito se trudiat po niakakaw na4in !
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: RE

Мнение от IvHaydu »

jimi написа:" Щото винаги има нагли копелета и тъпи патки, които си мислят, че са побратими с Господ и са тооолкова велики, че останалите бедни скапани нещастни изроди трябва да се самоубиват поне 5 пъти в секунда, и то по особено жесток начин, за да не мърсят със скверния си дъх тяхната духовна и телесна аура...
:beer: :beer: :beer: :beer: "
Ванчо, това което чета в твоя постнг ми звучи като мнение на средно интелегетна маимуна.Не се обиждай,но когато някой използва нецензурни думи за да обиди друг защото .....Би било добре да се извиниш за някои думички изречени по горе.
Модераторите, направете му забележка.[/quote]

Вземи да понаучиш малко българската граматика, преди да квалифицираш чужди мнения.
Мнението е написано в такъв стил с определена цел, явно неразбираема за някои.
А модераторите на теб трябва да направят забележка за лична обида, ако трябва да сме точни.
Странно пък ти къде се припознаваш в цитираното мнение...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
Dino
Модератор

Забележка.

Мнение от Dino »

Прав е jimi да се възмути от думите, използвани от IvHaydu.
Прав е и IvHaydu да се възмущава от обидната квалификация, написана по негов адрес от jimi.
Предлагам и двамата да си вземете бележка.
Някой преди време беше дал пример за добър тон на изказване - "пиши така, че да не ти е неудобно, ако майка ти или децата ти го прочетат..."
Е, ако не ви пука от майките ви или от децата ви - това е отделен въпрос, но призовавам и двама ви да спазвате приличие.

Даниел
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Dino и jimi са прави, затова променям нецензурната дума "пу**а" в "патка".
Останалите думи са силнички, но са точни и са си на мястото.
И едва ли са по-обидни от "смешници", "marzelivcite na social" и т.н.
Така че, нека не гледаме едностранно на нещата, става ли?
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Za6toto na niakoj ot Balgarite im e powreden 4ast ot palneja pod 4erepnata kora i za tezi hora niama humanni cennosti, a waji samo zakona na djunglata i sa happy samo ako sa powe4e ot drugite waw wsi4ko i ako slu4ajno niakoj ima ne6to powe4e ot tiah sa sbosobni na wsi4ko za da mu popre4at ...

Abe s dwe dumi, za6toto niakoj ot Balgarite sa kompleksari - drugo obiasnenie az niamam (kato dobawim i powredata pod 4erepnata kora)
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

Много ми е мъчно за това че винаги има някой които да охарактеризира хората: мързеливи били защото били на социал!! О'К и това е начин да се издържаш докато учиш после този същия ще работи и плаща данаци като всички , защо да не исползва системата дане е будала!!! Това не го прави мързелив нали!!!!! :D
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

Za6toto na niakoj ot Balgarite im e powreden 4ast ot palneja pod 4erepnata kora i za tezi hora niama humanni cennosti, a waji samo zakona na djunglata i sa happy samo ako sa powe4e ot drugite waw wsi4ko i ako slu4ajno niakoj ima ne6to powe4e ot tiah sa sbosobni na wsi4ko za da mu popre4at ...

Abe s dwe dumi, za6toto niakoj ot Balgarite sa kompleksari - drugo obiasnenie az niamam (kato dobawim i powredata pod 4erepnata kora)

Мисля че е време да започнем да се учим да се променяме иначе ще загубим човешкото в себеси !!!!Дано да е останало нещо в главите ни !! :lol:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

anakim написа:Много ми е мъчно за това че винаги има някой които да охарактеризира хората: мързеливи били защото били на социал!! О'К и това е начин да се издържаш докато учиш после този същия ще работи и плаща данаци като всички , защо да не исползва системата дане е будала!!! Това не го прави мързелив нали!!!!! :D
I na men mie ma4no, ako ima edna magi4eska pra4ka, da se oprawiat niakoj hora, wednaga bih ja izpolzwal, no ... niama lek za tezi ne6ta

I znae6 li koe e naj-stra6noto - ima takiwa hora, koito sa na Social i se wazpolzwat ot sa6tata sistema, a w sa6toto wreme zawijdat na drugi hora, koito sa sa6to na Social, no primerno izkarwat powe4e na 4erno ot tiah ili sa namerili na ulicata ne6to po-hubawo ot towa, koeto te sa namerili. Niamam dumi da obiasnia towa, za6toto ne moga da go proumeia.
Dano edin den da se osaznajat !
Последно промяна от Mark на Съб Яну 07, 2006 1:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Марк, Анаким, не се хабете, все едно да обяснявате на борчетата-юнаци, че за всеки има място под слънцето...
Днес е Ивановден, нека всички сме живи и здрави !!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

IvHaydu написа:Марк, Анаким, не се хабете, все едно да обяснявате на борчетата-юнаци, че за всеки има място под слънцето...
Днес е Ивановден, нека всички сме живи и здрави !!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ajde da si jiw i zdraw i wsi4ki pokraj teb , i mnogo kasmet !

:beer:
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

:beer: :beer: :beer: :D
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Reklam

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Zamisljam se nad temata za reklama.
Naistina moze da ima nuzda ot razni uslugi ot Balgari za Balgari zasto da njama takava nuzda.

Predlagam da ima oste edna grupa v razdel drugi,
kadeto v momenta sa " malki reklami" ili vmesto tjah daze, i tam da e reklamira srestu zaplastane.

Ako tsenata e razumna hem horata ste reklamirat svoja biznes hem za foruma ste e dobre.
Vse pak foruma ima razhodi za registratsia i podarzane na web. adresa.

Po podoben nachin e resen problema s reklamite na BG druzestvo v Ottawa.
Osven info za predstojsti sabitja, ima i reklami no za tjah se plasta razumna tsena i horata si reklamirat.

Njama da puskam linka zastoto tam ima i moja reklama, no ako njakoi iskma moze da go nameri sravnitelno lesno za da vidi kak e napraveno.

Intersnoto e che ima i hora ot Montreal koito reklamirat tam. Taka che ne vsichki iskat da minat metar bez da si platjat.

Dosega nikoi ne se oplakal ot tazi praktika i web stranitsata na BG druzestvoto si raboti dobre.

Pozdravi

Hullboy
Заключено