Та така да не увъртам и да карам направо-Възмутен съм от случващото се на последък в този форум.Форумът от общественна некомерсиална единица с благородна цел се е изродил в Бит пазар.Поета е една масова кампания за рекламиране на частни бизнеси ,кето може да се констатира не само в подфорум Малки обяви,но и в останалите под форуми.Прави ми впечетление ,че зачестиха завоалраните обяви с търговска цел,например на въпроси къде мога да намеря българка фризьорка,българин автомеханик,българско сирене и др. продукти,българска самолетна агенция кави ли не още предлагани услуги от българи за българи се отговаря мнго охотливо,цитират се имена на хора, фирми,телефони и адреси,даже и референции с рекламна цел се дават.
В този смисъл с възможно най благия и учтив тон си позволявам да запитам модераторите-На вас господа тези факти не ви ли вадят очите та не вземате никакво отношение да прекратите тази порочна практика,нали Ние мнозинството сме избрали Вас малцинството да поддържате в ред ;Конституцията; на Форума или може би сте подкупени от различни влиятелни фигури като фризжорки,автомонтьори,бакали,казанджии и билетопродавачки и ако наистина е така питам къде е еднаквия аршин който постоянно размахвате като разгневен показалец или борческа бухалка:
-Защо тук в този форум за едни кучета и котки може ,а за прасетата на Дочо Булгуров/разбирай Батето/ не може,ами кажете КОЛКО и аз ще си платя както всички останали ,а не да ми триете комерсиалните рекламни обявления,които всъщност са толкова безобидни ,преследвайки една единственна цел да ви държа будни и да ви вдигам отвреме на време кръвното налягане.
Айде бъдете живи и здрави и през новата година и ако има конкретна оферта знаете как да ме намерите.
Батето