Teлефони на Български агенции за сам.билети в Монтреал
Teлефони на Български агенции за сам.билети в Монтреал
Може ли някой да ми даде телефонните номера на някоя българска агенция в Монтреал, понеже се предполага, че офертите и са най-добри.Например на Зара, или Надя....Благодаря!
-
-
tochica написа:Самолетни билети:
--------------------------------------------------------------------------------
Галя
Arevia Travel
1396 St. Catherine West офис # 206, H3G-1P9
Тел.: (514) 878-0000
Факс: (514) 871-8687
* * *
Зара Арисян
Pentatours Travel
3575 Parc Avenue офис 5406
Phone: (514) 288-0830, (800) 667-0830
Fax: (514) 288-6935
между другото търсих линк към викито , мисля че там беше по-пълно но не намерих връзката ..
"Eto vi koordinatite:tel.937-5913,cell.804-6376
2325 rue Guy INTER PALLAS voyages
Nadia"
----------------------
Ева Асланян
(травел агентката)
(514) 861-5222
1253 McGill College Ave
Suite 377
Montreal QC H3B 2Y5
Последно промяна от tochica на Вто Яну 03, 2006 2:08 am, променено общо 2 пъти.
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
-
reneta, znaesh li, purvo, 4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:):):), niama da citiram imena i hora:)
Stana mi 4ak smeshno, 4e se izpisa ot teb, 4e bulgari te sa s predpolagaemite nai-dobri oferti, koi li shte sa porednite izlugani horiaca, milite:)
Stana mi 4ak smeshno, 4e se izpisa ot teb, 4e bulgari te sa s predpolagaemite nai-dobri oferti, koi li shte sa porednite izlugani horiaca, milite:)
Досега и аз и моите приатели от Отава сме си купували билетите от Ева и никой не е бил излъган. А ако ти знаеш за агенция на българи дето продава несъществуващи билети по-добре я напиши тук, вместо да пускаш гадни слухове. Така повече ще помогнеш вместо да се тревожиш кой ли щял да бъде излъган4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:), niama da citiram imena i hora:)
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Tutankamon ne citira imena, ti sama posochi koq e agenciata...iliana написа:Досега и аз и моите приатели от Отава сме си купували билетите от Ева и никой не е бил излъган. А ако ти знаеш за агенция на българи дето продава несъществуващи билети по-добре я напиши тук, вместо да пускаш гадни слухове. Така повече ще помогнеш вместо да се тревожиш кой ли щял да бъде излъган4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:), niama da citiram imena i hora:)

Az ne sym ot "oparenite", no za smetka na tova takyv prostashki ezik mi e dyrjala po telefona, che ne bih i se obadila poveche, ako shte i da e edinstvenata. Za syshtata situacia Galq sveta obyrna i mi nameri bileta, koito iskah!
Vseki ima pravo na izbor!
- Ivet
- Обратна връзка:
И аз съм от тези, които втори път от Ева билет не бих си купила! Не беше несъществувщ билет, но го доплащах в България и въпреки всичките й уверения, че ако грешката била при нея, щала да ми върне парите, така и не се обади, всъщност обади се да ми каже, че е от 15 години в бранша, и това било изключение. Със съответния не особено приятен език. Но смятам, че тя е изключение и не би ме накарала да не си купувам билети от бг-агенции, сега със билет пак от бг-агенция, само че в Мисисага, нямам никакви оплаквания, дори напротив.
Let it go...
- bgmontreal
- Обратна връзка:
Тутон, мухъ, бла-бла, и т.н. все капацитети по билети, като прибавим и 2-3 анонимни и картината става сууууупер.
Както каза THC преди време - "явно социала се е свършил"
Както каза THC преди време - "явно социала се е свършил"
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз първият път нямах никакви забележки от Ева, но втория - вместо да ми даде билет с отворена дата е объркала и в Бг трябваше да се купува цял билет, а не да се плаща глоба
По мои усмотрения - звънете на повече агенции и така ще имате по-голям избор
По мои усмотрения - звънете на повече агенции и така ще имате по-голям избор

"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"