Teлефони на Български агенции за сам.билети в Монтреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
reneta

Teлефони на Български агенции за сам.билети в Монтреал

Мнение от reneta »

Може ли някой да ми даде телефонните номера на някоя българска агенция в Монтреал, понеже се предполага, че офертите и са най-добри.Например на Зара, или Надя....Благодаря!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Hahahahaaaaa, ot kude taz informacia, 4e to4no BG ofertite sa nai-dobri, gluposti, raztursete se i shte vidite, 4e ne e taka:):):)
reneta

Мнение от reneta »

На мен ми трябват конкретно телефоните, а не мнението ти!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Taka li stana, zna4i, ti mojesh da predpolagash, 4e sa s nai-dobri oferti, a az nemoga da si dam mnenieto taka li:):):)
tochica

Мнение от tochica »

tochica написа:Самолетни билети:

--------------------------------------------------------------------------------
Галя
Arevia Travel
1396 St. Catherine West офис # 206, H3G-1P9
Тел.: (514) 878-0000
Факс: (514) 871-8687
* * *
Зара Арисян
Pentatours Travel
3575 Parc Avenue офис 5406
Phone: (514) 288-0830, (800) 667-0830
Fax: (514) 288-6935

между другото търсих линк към викито , мисля че там беше по-пълно но не намерих връзката ..

"Eto vi koordinatite:tel.937-5913,cell.804-6376
2325 rue Guy INTER PALLAS voyages
Nadia"
----------------------
Ева Асланян
(травел агентката)
(514) 861-5222
1253 McGill College Ave
Suite 377
Montreal QC H3B 2Y5
Последно промяна от tochica на Вто Яну 03, 2006 2:08 am, променено общо 2 пъти.
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Във вестник "Зорница" има доста обяви с телефони на бг-агенции, има го на портала.
Let it go...
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

reneta, znaesh li, purvo, 4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:):):), niama da citiram imena i hora:)
Stana mi 4ak smeshno, 4e se izpisa ot teb, 4e bulgari te sa s predpolagaemite nai-dobri oferti, koi li shte sa porednite izlugani horiaca, milite:)
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:), niama da citiram imena i hora:)
Stana mi 4ak smeshno, 4e se izpisa ot teb, 4e bulgari te sa s predpolagaemite nai-dobri oferti, koi li shte sa porednite izlugani horiaca, milite:)
Досега и аз и моите приатели от Отава сме си купували билетите от Ева и никой не е бил излъган. А ако ти знаеш за агенция на българи дето продава несъществуващи билети по-добре я напиши тук, вместо да пускаш гадни слухове. Така повече ще помогнеш вместо да се тревожиш кой ли щял да бъде излъган
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Briana
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

iliana написа:
4e ima ve4e opareni bulgari ot bulgari, koito sa im prodavali bileti, koito ne sushtestvuvat:), niama da citiram imena i hora:)
Досега и аз и моите приатели от Отава сме си купували билетите от Ева и никой не е бил излъган. А ако ти знаеш за агенция на българи дето продава несъществуващи билети по-добре я напиши тук, вместо да пускаш гадни слухове. Така повече ще помогнеш вместо да се тревожиш кой ли щял да бъде излъган
Tutankamon ne citira imena, ti sama posochi koq e agenciata...:)
Az ne sym ot "oparenite", no za smetka na tova takyv prostashki ezik mi e dyrjala po telefona, che ne bih i se obadila poveche, ako shte i da e edinstvenata. Za syshtata situacia Galq sveta obyrna i mi nameri bileta, koito iskah!
Vseki ima pravo na izbor!
survivor

Мнение от survivor »

Ами като си търсите билети завъртете телефоните на всяка една и на други небългарски агенции, пък ще си сравните цените и ще си прецените. Аз с Ева не съм имала проблеми.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

И аз съм от тези, които втори път от Ева билет не бих си купила! Не беше несъществувщ билет, но го доплащах в България и въпреки всичките й уверения, че ако грешката била при нея, щала да ми върне парите, така и не се обади, всъщност обади се да ми каже, че е от 15 години в бранша, и това било изключение. Със съответния не особено приятен език. Но смятам, че тя е изключение и не би ме накарала да не си купувам билети от бг-агенции, сега със билет пак от бг-агенция, само че в Мисисага, нямам никакви оплаквания, дори напротив.
Let it go...
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Тутон, мухъ, бла-бла, и т.н. все капацитети по билети, като прибавим и 2-3 анонимни и картината става сууууупер.

Както каза THC преди време - "явно социала се е свършил"
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
DukeNukem

Мнение от DukeNukem »

Ivet написа: сега със билет пак от бг-агенция, само че в Мисисага, нямам никакви оплаквания, дори напротив.
Zdrasti Ivet,
Mojesh li da dadesh koordinatite na tazi agenciya v Mississauga?
Blagodarya ti! :D
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Аз първият път нямах никакви забележки от Ева, но втория - вместо да ми даде билет с отворена дата е объркала и в Бг трябваше да се купува цял билет, а не да се плаща глоба

По мои усмотрения - звънете на повече агенции и така ще имате по-голям избор :wink:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

...
Последно промяна от Mark на Пет Яну 06, 2006 2:15 pm, променено общо 1 път.
Заключено