ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ! Предстои ни първата най-важна стъпка - подаване на документи! Със съпруга ми имаме 8 000 канадски долара по сметка и искаме да попитаме дали са достатъчни - т.е са ОК според изискванията, но дали е така на практита - сблъсквали ли сте се с подобна сума, каква е била или е Вашата - ЩЕ НИ Е НЕОБХОДИМА ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ. Ако според Вас е хубаво да покажем още пари - искаме да попитаме дали за да декларираш апартамент е необходима ПАЗАРНА или ДАНЪЧНА оценка на същия.
БЛАГОДАРИМ ВИ - РАЗЧИТАМЕ НА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
zdraveite na mene mi iska za 1 chovek 8500cad minimym
yspeh
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
v BG ne se praviat pazarni ocenki na imot, pone dopredi 1-2god. be6e taka. dana4nata e predostata4na, kakto i sumata pari. i nie biahme s gore-dolu tolkoz za 4 du6i.
Besoins essentiels des principales unités familiales
pour la période de trois mois suivant l'arrivée au Québec
Deux adultes
Aucun enfant 3 651 $
Ето, това е което ти е нужно. В инструкциите споменати по-горе, също е направено и уточнението, че при посочване на сумите, с които кандидатите трябва да влязат в Квебек, те трябва да предвидят и наличието на допълни финансови средства за разходите, свързани с процедурата (такси, транспорт и други).
При наличие на възможност бихте могли да удостоверите сума, която покрива не само изискваният минимум, но и допълнителните разходи........ продължението е тук
Промените можеш да следиш тук.
Пазарна оценка на недвижима собственост се прави от лицензираните оценители.
Всякаква останала информация би могла да бъде твърде подвеждаща.
Успех, DIMELBE!
Последно промяна от darklady на Сря Ное 02, 2005 5:51 pm, променено общо 1 път.
Izvesten mi e sluchai v koito pri deklariran imot izpitvashtia e poiskal izrichno da se zaiavi che shte se vleze v Kanada s parite ekvivalantni na prodajnata stoinost na imota. T.e. ako pokrivate parichnia minimum posochen po gore moje i da ne e dobra ideia da predstaviate imoti, osobenno ako po red prichini ne jelaete da prodavate vaprosnia imot v nastoiashtia moment.
zdraveite na mene mi iska za 1 chovek 8500cad minimym
Както винаги мухата се придържа към запазенат си марка - да не пуска постинги по-дълги от два реда и да говори абсолютни булшити. Муха, кой ти ги е искал тия най-малко 8500 CAD от Виена - по телефона ли ти се обадиха, писмо ли ти писаха? Вземи се стегни малко, моля ти се.
Иначе, според мен, 8000 CAD за двама души са достатъчни (при положение, че това са парите, с които смятате да влезете в Канада и имате други, които са ви за другите разходи по кандидатстването).
Ние имаме пазарна оценка на имот за 80 000 евро, но не смятаме да го продаваме, ако тръгнем, а да го заложим, така че в най-добрия случай ще вземем 75% от тази сума, но няма да обявяваме всичките. Тогава, ако получим виза, дали някой ще ни спре на границата, защото носим по-малко от декларираното при първите документи?
А иначе сме 4 души и се колебая да декларирам 7000 или 8000 сан долара.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ - НЕ СМЕ СЕ СЪМНЯВАЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ И ЛЮБЕЗНИ! АКО ИМА ОЩЕ МНЕНИЯ ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ГИ СПОДЕЛИТЕ!
А НИЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМАМЕ И ОЩЕ ВЪПРОСИ ПО-НАТАТЪК
НАДЯВАМЕ СЕ ЕДИН ДЕН И НИЕ ДА ПОМАГАМЕ НА ХОРА КАТО НАС - ВСЕ ПАК ЖИВОТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ
ДО СКОРО НА ВСИЧКИ И УСПЕХИ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аз, съпруга ми и дете на 2 год. сме декларирали 7000 канадски долара.Толкова успяхме да съберем и смятам, че са достатъчни.Поне когато дойде време да ги докажем пак, ще ни е по лесно, отколкото някоя огромна и непосилна за нас сума.Надявам се, че съм била от полза