Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски език?
-
Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски език?
Здравейте на всички,
които вече сте си подали документите за Квебек.
Моля ви, кажете ми дали са вярни тези слухове, че вече се изисква сертификат за владеене на френски език?
Дайте ми повече информацията, ако можете.
Изисква ли се този сертификат за DSC?
Какво е минималното ниво с кое може да се мине?
Благодаря ви предварително
Моля ви, кажете ми дали са вярни тези слухове, че вече се изисква сертификат за владеене на френски език?
Iziskva li se sertifikat za frenski ezik
AZ biah na intervu na 09.06.2005 ,ideiata im e ako si se pretesnil i ne si pokriesh nivoto posocheno v dokumentite,da vidiat,che si uchil naidtina.
AZ biah uchila s chasten uchitel!? No naskoro prochetoh pak tuk,che na niakoi predi intervuto poluchili pismo da izpratiat dokument s posocheni chasove!?!?
Pozdravi na vsichki
AZ biah uchila s chasten uchitel!? No naskoro prochetoh pak tuk,che na niakoi predi intervuto poluchili pismo da izpratiat dokument s posocheni chasove!?!?
Pozdravi na vsichki
Re: Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски ези
на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францесstanchev_n написа:Здравейте на всички,
trakatrak написа:на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францес

А за това ако не си защитиш нивото и да покожеш документ че си минал 200 та ако ще и 2000часа пак няма да ви пуснат щом не си защитавате точките
Интервюто е с цел да се убедят че наистина знаете езика толкова колкото сте писали
А някаи наистина получават ИЗРИчНО/ц ц ц с Ш го бях пуснал

Желая УСПЕХ на всички от сърце

Последно промяна от trans на Вто Окт 04, 2005 4:22 am, променено общо 1 път.
изрично ми искаха на мен,заедно с актуална банкова референция!trans написа:trakatrak написа:на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францесТова не е вярно както писах вече нищо не са ни искали
А за това ако не си защитиш нивото и да покожеш документ че си минал 200 та ако ще и 2000часа пак няма да ви пуснат щом не си защитавате точките
Интервюто е с цел да се убедят че наистина знаете езика толкова колкото сте писали
А някаи наистина получават ИЗРИШНО писмо че им се изисква документ НО това не е правило
Желая УСПЕХ на всички от сърцеБъдете спокойни и всичко ще е ок

-
Благодаря на всички, които са ми отговорили.
Тракатрак
вие колко точки имахте, когато си подадохте документите?
При нас с жена ми се събират 73 при условие че ни пишат половината от точките за езици.
При вас водещия кандидат с каква специалност е?
Искам да установя дали има зависимост между изискването за сертификат и общия брой точки, както и специалността.
Тракатрак
При нас с жена ми се събират 73 при условие че ни пишат половината от точките за езици.
Искам да установя дали има зависимост между изискването за сертификат и общия брой точки, както и специалността.
stanchev_n написа:Благодаря на всички, които са ми отговорили.
Тракатрак
аз се явявах сам на интервюто,спецялнаста ми е макроикономика -бакалавър. и на края на интервюто като ми поиска банковата референция(която трябва да се извади на ново до 1 седмица преди интервюто) ми поиска и документа колко часа и къде съм учил френски.не че го проверяват ,но остана при тях.там където учиш френски не мисля ,че ще е проблем да ти издадат такъв документ-искай за поне 200 часа.Другите казват ,че не са им искали,на мен пък ми поискаха затова мисля ,че ако имаш възможност носи такъв документ,ако не поискат здраве да е,но ако поискат доста ще помогне.
-
- atanas_f
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен
.Ако не покриваш точките и ти липсват 1-2 точки тогава ше ти искат сертификат за допълнителен език .Сигорно в твоя случай е така :conf: .Същото се отнася и за интервюто .Не е задължително да искат сертификат за език ,но
-но по някога когато си на кантар ги искат .Намерете някой да ви даде сертификат и залягайте на езика -яко ,защото ще трябва да го докажите на интервюто -УСПРХ