Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски език?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stanchev_n

Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски език?

Мнение от stanchev_n »

Здравейте на всички,
които вече сте си подали документите за Квебек.
Моля ви, кажете ми дали са вярни тези слухове, че вече се изисква сертификат за владеене на френски език?
Дайте ми повече информацията, ако можете.
Изисква ли се този сертификат за DSC?
Какво е минималното ниво с кое може да се мине?
Благодаря ви предварително
Аватар
trans

Мнение от trans »

Не се изисква ние не сме пращали бяхме на интервю Юли то интервюто е с тази цел НО на някои кандидати им го искат допълнително след като са пратили DCS
sinna

Iziskva li se sertifikat za frenski ezik

Мнение от sinna »

AZ biah na intervu na 09.06.2005 ,ideiata im e ako si se pretesnil i ne si pokriesh nivoto posocheno v dokumentite,da vidiat,che si uchil naidtina.
AZ biah uchila s chasten uchitel!? No naskoro prochetoh pak tuk,che na niakoi predi intervuto poluchili pismo da izpratiat dokument s posocheni chasove!?!?
Pozdravi na vsichki
trakatrak

Re: Изисква ли се вече сертификат за владеене на френски ези

Мнение от trakatrak »

stanchev_n написа:Здравейте на всички,
които вече сте си подали документите за Квебек.
Моля ви, кажете ми дали са вярни тези слухове, че вече се изисква сертификат за владеене на френски език?
Дайте ми повече информацията, ако можете.
Изисква ли се този сертификат за DSC?
Какво е минималното ниво с кое може да се мине?
Благодаря ви предварително
на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францес
Аватар
trans

Мнение от trans »

trakatrak написа:на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францес
:shock: Това не е вярно както писах вече нищо не са ни искали
А за това ако не си защитиш нивото и да покожеш документ че си минал 200 та ако ще и 2000часа пак няма да ви пуснат щом не си защитавате точките
Интервюто е с цел да се убедят че наистина знаете езика толкова колкото сте писали

А някаи наистина получават ИЗРИчНО/ц ц ц с Ш го бях пуснал :oops: / писмо че им се изисква документ НО това не е правило
Желая УСПЕХ на всички от сърце :D Бъдете спокойни и всичко ще е ок
Последно промяна от trans на Вто Окт 04, 2005 4:22 am, променено общо 1 път.
trakatrak

Мнение от trakatrak »

trans написа:
trakatrak написа:на интервюто искат да им покажеш такъв сертификат с минимум 200 часа. и най добре е да е от алиац францес
:shock: Това не е вярно както писах вече нищо не са ни искали
А за това ако не си защитиш нивото и да покожеш документ че си минал 200 та ако ще и 2000часа пак няма да ви пуснат щом не си защитавате точките
Интервюто е с цел да се убедят че наистина знаете езика толкова колкото сте писали

А някаи наистина получават ИЗРИШНО писмо че им се изисква документ НО това не е правило
Желая УСПЕХ на всички от сърце :D Бъдете спокойни и всичко ще е ок
изрично ми искаха на мен,заедно с актуална банкова референция!
Изображение
Аватар
trans

Мнение от trans »

Да trakatrak това се случва и нямам идея поради какви причини :roll:
Но кокто писах не е правило
stanchev_n

Мнение от stanchev_n »

Благодаря на всички, които са ми отговорили.

Тракатрак
вие колко точки имахте, когато си подадохте документите?
При нас с жена ми се събират 73 при условие че ни пишат половината от точките за езици.
При вас водещия кандидат с каква специалност е?

Искам да установя дали има зависимост между изискването за сертификат и общия брой точки, както и специалността.
trakatrak

Мнение от trakatrak »

stanchev_n написа:Благодаря на всички, които са ми отговорили.

Тракатрак
вие колко точки имахте, когато си подадохте документите?
При нас с жена ми се събират 73 при условие че ни пишат половината от точките за езици.
При вас водещия кандидат с каква специалност е?

Искам да установя дали има зависимост между изискването за сертификат и общия брой точки, както и специалността.

аз се явявах сам на интервюто,спецялнаста ми е макроикономика -бакалавър. и на края на интервюто като ми поиска банковата референция(която трябва да се извади на ново до 1 седмица преди интервюто) ми поиска и документа колко часа и къде съм учил френски.не че го проверяват ,но остана при тях.там където учиш френски не мисля ,че ще е проблем да ти издадат такъв документ-искай за поне 200 часа.Другите казват ,че не са им искали,на мен пък ми поискаха затова мисля ,че ако имаш възможност носи такъв документ,ако не поискат здраве да е,но ако поискат доста ще помогне.
Kalina Dineva

Мнение от Kalina Dineva »

Ne znam dali e pravilo,no na men mi poiskaxa da im izpratq sertifikat s naj-malko 150 4asa,za tova e po-dobre da izprati6 sertifikata zaedno s dok-te,za da ne te bavqt.Uspex
От всяка безизходица има най-малко 33 изхода!
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте и от мен :wave2: .Ако не покриваш точките и ти липсват 1-2 точки тогава ше ти искат сертификат за допълнителен език .Сигорно в твоя случай е така :conf: .Същото се отнася и за интервюто .Не е задължително да искат сертификат за език ,но :( -но по някога когато си на кантар ги искат .Намерете някой да ви даде сертификат и залягайте на езика -яко ,защото ще трябва да го докажите на интервюто -УСПРХ :D
Заключено