Национална Среща №3 по време на Панаира

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Абе хора, дайте да се резберем. Ще се ходи ли в Плд или няма. Защото аз така и така имам работа там. Мисълта ми е, че срещите в София са в неделя, а срещите в Плд бяха понеделник.
Сега през събота и неделя ще се прави ли нещо в Пловдив /смятай среща/ и ще ходи ли някой?
Да се уточним, защото в суматохата от отговори нищо не става ясно.
Аз като гледам нищо не е направено по въпроса за Плд и ще си има среща в неделя в София... или греша?
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Аз също предлагам сериозно да се обсъди този въпрос и да се даде яснота по въпроса, за да знаем, ние от Пловдив, какво да правим. :roll: Много ще бъде хубаво да се съберем пак, така че предлагам по-бързичко да се решава какво ще се прави, защото до събота останаха само 2 дена. Още повече, че много от съфорумците скоро ще отлетят за Канада.
Аватар
totev

Мнение от totev »

хайде да се видим в петък в Пловдив................
че и на нас малко ни остана......... :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

atanas_f написа:Галин и Дякона _Игнатий да не мълчат ,ада се включат. :lol:
Здравей Наско и всички вие от Пловдив.Въобще не си мълча,просто няколко дни нямах достъп до Интернет. На последната среща на софийската група на 25.09 дискутирхме този въпрос и нашето предложение е ДА НАПАРАВИМ ПАК ЕДНА СРЕЩА ПРЕЗ ОКТОМВРИ!!! Така че моля всички съфорумци които са съпричастни към тази идея ,да си кажат мнението и да уточним една конкретна дата ,за да могат пловдивчани да се потготвят (както винаги) добре. :nenam: :partytime:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Само кажете кога... там сме:) 8)
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Идеята е чудесна, само където трябва да се уточни датата. Аз предлагам да е 8 октомври. Така ще могат да дойдат всички съфорумци, които скоро ще напуснат България и ще заминат в Канада.
Нека повече хора да изразят мнение по въпроса и да предложат някаква дата, за да можем до решим кога да бъде срещата.
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

Хайде бе хора включете се по-активно!!!!! Повдигам темата.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

тази сабота няма да мога да дойда в Пловдив но др и по др със сигурност става
в неделята съм на дървеното
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

И аз като Рони. Тази не мога.
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Аз предлагам да е на 8 октомври, докато времето още е топло, но нека повече хора дадат мнение по въпроса.
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Предлагам да започнем да се организираме за следващите Събота или Неделя т.е. 8 или 9 октомври , защото тази я пропуснахме . :cry: :(
Ние от София ще се доуточним сега в неделя /на 2 октомври/ и ще сме наясно .
Надявам се да си запазим ентусиазма !!! :beer: :beer: :beer:
Всеки прави , каквото може !
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Ako nqkoi mi dade 1500$ za bilet i az 6te doida ama bez jenata :lol: Aide i da piinete po edna limonada i za nas,4e nie bqhme parvite deto 4erpiha na Ob6to nacionalnite sre6ti :oops:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

На eviton му се ще без жената да идва.Я пратете пари за билет и на мен,че да му чупя кефа.Сам щял да пие,аааа :evil:
Що не вземете да се организирате за всяка събота,та да не се чудите за дати разни,то София-Пловдив и Стара Загора-Пловдив ей къде са.Ще има по 1 прецакан на кола за шофер,ама ще се менкате.
Весела сбирка,когато и да е.Тук ни липсват много.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Хубава идея ,но от моя страна нещата са малко интересни.Предстой ми великото преселение на народите и други такива масови мероприятия.....но ще видим какво може да се направи...... :roll:
Aide i da piinete po edna limonada i za nas,4e nie bqhme parvite deto 4erpiha na Ob6to nacionalnite sre6ti
А пък ние се потъркахме първи .........за късмет и да ни стига....е, се ни е настигнало.....
Много поздрави ева и евитон...... :) :) :)
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Игнате .....дяконе де .... найстина виж какво може да направиш та да се видим преди заминаване ... така де като на изпроводяк !!! :beer: :beer: :beer: :shock: :D
Всеки прави , каквото може !
Заключено