Национална Среща №3 по време на Панаира
Абе хора, дайте да се резберем. Ще се ходи ли в Плд или няма. Защото аз така и така имам работа там. Мисълта ми е, че срещите в София са в неделя, а срещите в Плд бяха понеделник.
Сега през събота и неделя ще се прави ли нещо в Пловдив /смятай среща/ и ще ходи ли някой?
Да се уточним, защото в суматохата от отговори нищо не става ясно.
Аз като гледам нищо не е направено по въпроса за Плд и ще си има среща в неделя в София... или греша?
Сега през събота и неделя ще се прави ли нещо в Пловдив /смятай среща/ и ще ходи ли някой?
Да се уточним, защото в суматохата от отговори нищо не става ясно.
Аз като гледам нищо не е направено по въпроса за Плд и ще си има среща в неделя в София... или греша?
Аз също предлагам сериозно да се обсъди този въпрос и да се даде яснота по въпроса, за да знаем, ние от Пловдив, какво да правим.
Много ще бъде хубаво да се съберем пак, така че предлагам по-бързичко да се решава какво ще се прави, защото до събота останаха само 2 дена. Още повече, че много от съфорумците скоро ще отлетят за Канада.

- galin
- Обратна връзка:
Среща
Здравей Наско и всички вие от Пловдив.Въобще не си мълча,просто няколко дни нямах достъп до Интернет. На последната среща на софийската група на 25.09 дискутирхме този въпрос и нашето предложение е ДА НАПАРАВИМ ПАК ЕДНА СРЕЩА ПРЕЗ ОКТОМВРИ!!! Така че моля всички съфорумци които са съпричастни към тази идея ,да си кажат мнението и да уточним една конкретна дата ,за да могат пловдивчани да се потготвят (както винаги) добре. :nenam: :partytime:atanas_f написа:Галин и Дякона _Игнатий да не мълчат ,ада се включат.
Идеята е чудесна, само където трябва да се уточни датата. Аз предлагам да е 8 октомври. Така ще могат да дойдат всички съфорумци, които скоро ще напуснат България и ще заминат в Канада.
Нека повече хора да изразят мнение по въпроса и да предложат някаква дата, за да можем до решим кога да бъде срещата.
Нека повече хора да изразят мнение по въпроса и да предложат някаква дата, за да можем до решим кога да бъде срещата.
-
На eviton му се ще без жената да идва.Я пратете пари за билет и на мен,че да му чупя кефа.Сам щял да пие,аааа
Що не вземете да се организирате за всяка събота,та да не се чудите за дати разни,то София-Пловдив и Стара Загора-Пловдив ей къде са.Ще има по 1 прецакан на кола за шофер,ама ще се менкате.
Весела сбирка,когато и да е.Тук ни липсват много.

Що не вземете да се организирате за всяка събота,та да не се чудите за дати разни,то София-Пловдив и Стара Загора-Пловдив ей къде са.Ще има по 1 прецакан на кола за шофер,ама ще се менкате.
Весела сбирка,когато и да е.Тук ни липсват много.
- Дякон Игнатий
Хубава идея ,но от моя страна нещата са малко интересни.Предстой ми великото преселение на народите и други такива масови мероприятия.....но ще видим какво може да се направи......
Много поздрави ева и евитон......

А пък ние се потъркахме първи .........за късмет и да ни стига....е, се ни е настигнало.....Aide i da piinete po edna limonada i za nas,4e nie bqhme parvite deto 4erpiha na Ob6to nacionalnite sre6ti
Много поздрави ева и евитон......

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ