Е той ако беше и сигурен - им тегля една на тукашните, че да ме запомнят и се връщам бе, бате. ама............... в Бг кое е сигурно, тоо и тук де, ама докато ни уврат главите.........bateto написа:...бих добавил към доход 1500 и сигурен.пожелавм на всеки да го постигне.абе ще ви оврат главите ,ама само дето ме плюете.е на някои просто няма как да им се случи,за тях далаверата е да се вземат хапчета с/у заплащане и да се дърпа социал докато нещо правим,уж де.
kak e zivota v Quebec
- bis
- Обратна връзка:
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
То и аз открай време се въртя около десятката ама не ми олеква от това.tochica написа:мисля си добре , че се появява от време на време някой нов кандидат да задава такива въпроси , че да имаме какво да четем .
иначе хемоглобин и батето както винаги право в десятката .
купона е на изток от рая.....
Щастливи са единствено глупаците и отчасти богатите.
Като в песента:Щастлив като глупак............
Абе един живот е........ще го избутаме някак си.
Док..........
TROUBLEMAKER
- bis
- Обратна връзка:
Ами всичкото е нещо което почти бях постигнала и ми трябваше още съвсем малко ама покрай гоненето на малкото изгубих всичко което бях постигнала.JOY написа:Бис, а в какво се изразява "всичкото"?Може пак някой да ме нападне ама аз искам или всичко или нищо, и никога посредата, затова и душата ми се лута..................
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
anito написа:отговарям ти с един готин цитат от един готин филм:
Преди да тръгнем (да емигрираме), никой не ни каза, че има 2 Америки: истинската - САЩ, и фалшивата - Канада. И за да е още по-лошо, се оказа, че имало 2 Канади: истинкста - Онтарио, и фалшивата - Кебек....
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Не,не...Това не е отговор. Конкретно! "Исках еди какво си в парично или друго измерение, но не го намирам"!bis написа:Ами всичкото е нещо което почти бях постигнала и ми трябваше още съвсем малко ама покрай гоненето на малкото изгубих всичко което бях постигнала.JOY написа:Бис, а в какво се изразява "всичкото"?Може пак някой да ме нападне ама аз искам или всичко или нищо, и никога посредата, затова и душата ми се лута..................
Доки, много си в грешка. Ходят си хората и на кръчми и на дискотеки и на концерти и на квото се сетиш. Верно е че при повечето от тях го няма тоя момент, да седнат в кварталната дупка вторник вечер и да се освинят до 5 сутринта с ракия-ментак и на другия ден росни-пресни на работа, ама такива са им възгледите. Купона е предимно петък и събота вечер за тях. Тва че кръчмата не било добро място и там ходели отрепките сигурно ти го е казал някой смотаняк-издуханяк или пък въпросната кръчма е била еквивалента на РСВ фургона на гара ПодуенеDoktora написа:Абе Кримоне,не гледаш ли какви олигофрени ни заобикалят в Ка.А ми кажи за какъв социален живот ми говориш тогава.Ми ти простаците /повечето/ дори и на кръчма не ходят защото това не било добро място и там ходели отрепките.
От къщи на работа и от работа в къщи.
Пълни задръстеняци!

- bis
- Обратна връзка:
Абе Joy, не ме карай да разсъждавам на две бутилки вино / що не ги зместих с бутилка виски само не разбрах/.
Абе как да ти отговоря конкретно като аз самата незнам. Като реша кое е всичко и се оказва че ми липсва още малко и айдеееееееееее пак от начало.
Сега сериозно. Парчното изражение за мен няма значение - то е само средство ама като сме на тоя шибан свят трябва да си го набавим. Ама е много гадно парите да ти служат само за това да отиват в тоалетната под друга форма. Още нещо му трябва на човек - ей там се лутам и аз като много други.
Ти що учиш инфирмиерството - заради високата заплата или И за нещо друго? ти си на ход.
Абе как да ти отговоря конкретно като аз самата незнам. Като реша кое е всичко и се оказва че ми липсва още малко и айдеееееееееее пак от начало.
Сега сериозно. Парчното изражение за мен няма значение - то е само средство ама като сме на тоя шибан свят трябва да си го набавим. Ама е много гадно парите да ти служат само за това да отиват в тоалетната под друга форма. Още нещо му трябва на човек - ей там се лутам и аз като много други.
Ти що учиш инфирмиерството - заради високата заплата или И за нещо друго? ти си на ход.
Ааа, не съм аз на ход, въпреки,че моя отговор е лесен...
Ти не си отговорила. Искаш "всичко",но не знаеш какво точно искаш. Сигурно ако беше в състояние да го конкретизираш, по-лесно би ти било да го постигнеш...
И за мен...Първото и най-важното нещо което исках от живота ни в Канада беше работа по професиите ни. И т.к. това е един от малкото начини да получа професията си, затова и уча. Виждаш ли? Имам конкретна цел и я преследвам съвсем реално и конкретно. Съответно мога да очаквам пак толкова реални и конкретни резултати.
Когато човек не знае какво иска, как може да разбере как да го получи?
Ти не си отговорила. Искаш "всичко",но не знаеш какво точно искаш. Сигурно ако беше в състояние да го конкретизираш, по-лесно би ти било да го постигнеш...
И за мен...Първото и най-важното нещо което исках от живота ни в Канада беше работа по професиите ни. И т.к. това е един от малкото начини да получа професията си, затова и уча. Виждаш ли? Имам конкретна цел и я преследвам съвсем реално и конкретно. Съответно мога да очаквам пак толкова реални и конкретни резултати.
- bis
- Обратна връзка:
Е аз без да уча разбрах че няма да мога да работя по професиата си и затова давам отбой. Откакто с идването си разбрах че тук се борят за правата на жените и тем подобни......... А моята професия или квалификация или това което искам да работя е трудно достъпно достъпно за жени, камо ли за имигрантки, и затова ми влияе на мненията в момента. А да се боря с табарнаците тепърва ............ май няма смисъл. Този който не е работил до сега тук и не е разбрал дребните им душици само той може да продължава на нещо да се надява и вземайки прословутата им табарнашка диплома да си мисли че ще му отвори вратите.JOY написа:Ааа, не съм аз на ход, въпреки,че моя отговор е лесен...
JOY нищо лично против теб , бори се , може би имаш сили. Но ще ти е трудно цял живот. Дискриминацията си е отявлвна.
-
Stiga s tezi diskriminaciibis написа: Дискриминацията си е отявлвна.
Kak nikoi koito e uspial ne govori za diskriminacia?
samo se oplakvate
Tova chernilkite mnogo dobre go praviat: belite hora sa vinovni sa vsichko, nai-veche za tova che sme marzelivi.
ta i vie tuka: tukashnite ni diskriminirat.
Uporitost i pak uporitost. Tova e tainata.
Джой,ние да не би да не знаем какво искаме?JOY написа:Ааа, не съм аз на ход, въпреки,че моя отговор е лесен...
Пък аз ще ти кажа една приказка:
Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.
Само,че нещата с направата не винаги зависят от нас.Би трябвало да си наясно за какво говоря щом като се интересуваш от някои по-ниски нива на медицината.
Док.......
TROUBLEMAKER