Vapros za voennite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Vapros za voennite

Мнение от hankroum »

Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
foxxbatter

Re: Vapros za voennite

Мнение от foxxbatter »

hankroum написа:Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?
:rotfl: Требе! По законите в БГ за всяко излизане по-дълго време от 6 месеца трябва да отидеш и да си сдадеш военната книжка във Военно окръжие (в което си последно зачетен). ;)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мани ги тия воеени, не се занимавай с глупости.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Old Shatterhand

Мнение от Old Shatterhand »

foxxbatter написа:
:rotfl: Требе! По законите в БГ за всяко излизане по-дълго време от 6 месеца трябва да отидеш и да си сдадеш военната книжка във Военно окръжие (в което си последно зачетен). ;)
E sto ne kazahte po rano :D Sega kato me viknat zapas a az sam v Canada ste otarva kupona :D :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Аз ходих и им казах, че ще заминавам, искаха да си преснимам визата и това е. Снеха ме от отчет. Може и да не ходиш, ама знаеш ли за мизерията някоя глоба може да ти праснат.
Изображение ... и в темите също!
borsay

en avant pour la patrie!

Мнение от borsay »

dnes byah tam. sneh si vizata i im zamaknah v. knizka. edin vze da umuva " ama trebe da si prevedesh vizata pri lizenziran prevodac na bg i ....". kato go poglednah kato lud bolyarovski nerez ot bna, si vze kserokopieto, v. mi knizka, nadraska mi na nyakakvo biletche nomera na knizkata, che mi e pribrana i mi pozela kasmet
borsay

hi

Мнение от borsay »

lyatna supichka, barkash nestho! sthe te snemat ot zapas na 55 godini, zasega samo te vodyat che si izvan stranata po edi kwa si prichina. samo ako se otkazersh ot bg grazdanstvo - togava vednaga te otchislyavat/ ma za tuy si nyama prichina/. ot april ima now zakon vav vrazka s proslovutoto vlizane nam si kade i rabotite i samite gasthnitzi ne gi znayat i gledat kat pukali, kat leytenant na sthitovo uchenie zavreniya si v kalta бътъер :evil: има и една точка че ако се върнеш в бг, при престой над три месеца, трябва да се зачислиш наново и тра-ла-ла
Аватар
Таратор

Re: hi

Мнение от Таратор »

borsay написа:lyatna supichka, barkash nestho! sthe te snemat ot zapas na 55 godini, zasega samo te vodyat che si izvan stranata po edi kwa si prichina. samo ako se otkazersh ot bg grazdanstvo - togava vednaga te otchislyavat/ ma za tuy si nyama prichina/. ot april ima now zakon vav vrazka s proslovutoto vlizane nam si kade i rabotite i samite gasthnitzi ne gi znayat i gledat kat pukali, kat leytenant na sthitovo uchenie zavreniya si v kalta бътъер :evil: има и една точка че ако се върнеш в бг, при престой над три месеца, трябва да се зачислиш наново и тра-ла-ла
Снет не снет запас не могат да ме вземат вече. Не, че са ме взимали някога де. :lol:
Изображение ... и в темите също!
compaq

Мнение от compaq »

Моята книжка пък не ми я взеха като отидох във Военното окръжие, за да ги осведомя, че заминавам да живея в Канада. Служителката, която ме прие пита директора дали военната книжка може да остане в мен, за да ми послужи за евентуален стаж след като вече влязохме в НАТО, на което се изненадох много, ама щом казва...
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

[quote="compaq"]Моята книжка пък не ми я взеха като отидох във Военното окръжие, за да ги осведомя, че заминавам да живея в Канада. Служителката, която ме прие пита директора дали военната книжка може да остане в мен, за да ми послужи за евентуален стаж след като вече влязохме в НАТО, на което се изненадох много, ама щом казва...
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.[/quote]
И какво ако те викнат?
Проблем ли ти е?
Нали те няма?
Остави ги те да се оправят!
Док..........
TROUBLEMAKER
compaq

Мнение от compaq »

Doktora написа: И какво ако те викнат?
Проблем ли ти е?
Нали те няма?
Остави ги те да се оправят!
Док..........
За да не ми е проблем, отчетох си и тоз ангажимент :)
Аватар
pavlin

Мнение от pavlin »

............................
Заключено