Vapros za voennite
- hankroum
- Обратна връзка:
Vapros za voennite
Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Re: Vapros za voennite
hankroum написа:Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?

-
E sto ne kazahte po ranofoxxbatter написа:hankroum написа:Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?Требе! По законите в БГ за всяко излизане по-дълго време от 6 месеца трябва да отидеш и да си сдадеш военната книжка във Военно окръжие (в което си последно зачетен).

Аз ходих и им казах, че ще заминавам, искаха да си преснимам визата и това е. Снеха ме от отчет. Може и да не ходиш, ама знаеш ли за мизерията някоя глоба може да ти праснат.hankroum написа:Kato Imigrira6 triabva li da uvedomi6 voennite?

en avant pour la patrie!
dnes byah tam. sneh si vizata i im zamaknah v. knizka. edin vze da umuva " ama trebe da si prevedesh vizata pri lizenziran prevodac na bg i ....". kato go poglednah kato lud bolyarovski nerez ot bna, si vze kserokopieto, v. mi knizka, nadraska mi na nyakakvo biletche nomera na knizkata, che mi e pribrana i mi pozela kasmet
hi
lyatna supichka, barkash nestho! sthe te snemat ot zapas na 55 godini, zasega samo te vodyat che si izvan stranata po edi kwa si prichina. samo ako se otkazersh ot bg grazdanstvo - togava vednaga te otchislyavat/ ma za tuy si nyama prichina/. ot april ima now zakon vav vrazka s proslovutoto vlizane nam si kade i rabotite i samite gasthnitzi ne gi znayat i gledat kat pukali, kat leytenant na sthitovo uchenie zavreniya si v kalta бътъер
има и една точка че ако се върнеш в бг, при престой над три месеца, трябва да се зачислиш наново и тра-ла-ла

Re: hi
Снет не снет запас не могат да ме вземат вече. Не, че са ме взимали някога де.borsay написа:lyatna supichka, barkash nestho! sthe te snemat ot zapas na 55 godini, zasega samo te vodyat che si izvan stranata po edi kwa si prichina. samo ako se otkazersh ot bg grazdanstvo - togava vednaga te otchislyavat/ ma za tuy si nyama prichina/. ot april ima now zakon vav vrazka s proslovutoto vlizane nam si kade i rabotite i samite gasthnitzi ne gi znayat i gledat kat pukali, kat leytenant na sthitovo uchenie zavreniya si v kalta бътъерима и една точка че ако се върнеш в бг, при престой над три месеца, трябва да се зачислиш наново и тра-ла-ла

Моята книжка пък не ми я взеха като отидох във Военното окръжие, за да ги осведомя, че заминавам да живея в Канада. Служителката, която ме прие пита директора дали военната книжка може да остане в мен, за да ми послужи за евентуален стаж след като вече влязохме в НАТО, на което се изненадох много, ама щом казва...
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.
[quote="compaq"]Моята книжка пък не ми я взеха като отидох във Военното окръжие, за да ги осведомя, че заминавам да живея в Канада. Служителката, която ме прие пита директора дали военната книжка може да остане в мен, за да ми послужи за евентуален стаж след като вече влязохме в НАТО, на което се изненадох много, ама щом казва...
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.[/quote]
И какво ако те викнат?
Проблем ли ти е?
Нали те няма?
Остави ги те да се оправят!
Док..........
И така с разрешението на директора на Военното окръжие книжката си е в мен. Отбелязаха обаче, че вече съм в чужбина, за да не ме викат запас.[/quote]
И какво ако те викнат?
Проблем ли ти е?
Нали те няма?
Остави ги те да се оправят!
Док..........
TROUBLEMAKER