Nemam dumi (nerwi)
Ако се опираме на логиката : визите са свързани със сертификатите.
Т.е. 1 издаден сертификат=1 издадена виза, защото правителството знае колко сертификата е планирало, респ, колко имигрантски визи има на разположение.
По тази причина визите не могат да свършат преди сертификатите.
Самите сертификати като свършат към края на годината, просто де прехвърлят за следващата.
Елементарно Уотсън. Навремето май бяха баннали тук някой за подобна шегичка...
Т.е. 1 издаден сертификат=1 издадена виза, защото правителството знае колко сертификата е планирало, респ, колко имигрантски визи има на разположение.
Самите сертификати като свършат към края на годината, просто де прехвърлят за следващата.
- Дякон Игнатий
- exquisitus
WTF ?
shte se obadi li niakoi v bukurest da pita ? diakone ?
ako e istina, napravi mi razbiha vsichki planove

shte se obadi li niakoi v bukurest da pita ? diakone ?
ako e istina, napravi mi razbiha vsichki planove

The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Ми се струва че квотата на Букурещ беше около 22,000 имигрантски визи годишно (тотално по федералната и провинциалната процедура за всички страни които обслужва). Тенденцията е за растез, защото Отава иска да докара годишната имиграция от 200 хил. до 250 хил. имигранта през следващите 5 години.
Хайде - няма повече да пиша в този форум...
Godis написа:Ако се опираме на логиката : визите са свързани със сертификатите.
Извинявай Годис, но в случая няма да се съглася с теб. Федералния офис издава имиграционните визи по всички категории – по федералната, провинциалните, бизнес-имигрантите, спонсорирането и т.н. (може би пропускам някоя от категориите), така че за съжаление е възможно визите да свършат преди сертифкатите.
Според мен, новината (ако е истинска) за съжаление никак не е добра.
Дяконе, евала че си ме разбрал кой съм (едва ли) това не е Канал 2001.
Едва ли бих си правил шеги за такива неща, защото ако Вашите нерви са опънати от чакане 1-1.5, то не бих могъл да дам определение за моите, защото аз чакам вече 4.7 години по федералната програма. И аз не искам да го вярвам, но това е факта. Много бих искал да го приема като застраховка от тяхна страна "Не ни безпокойте повече, ако стане по-рано добре, ако ли пък не си чакайте реда".
Едва ли бих си правил шеги за такива неща, защото ако Вашите нерви са опънати от чакане 1-1.5, то не бих могъл да дам определение за моите, защото аз чакам вече 4.7 години по федералната програма. И аз не искам да го вярвам, но това е факта. Много бих искал да го приема като застраховка от тяхна страна "Не ни безпокойте повече, ако стане по-рано добре, ако ли пък не си чакайте реда".
- Дякон Игнатий
Бобчо,чадо, ти имаш ли си най-бегла представа колко хора познавам на живо,пишещи в този форум и такива дето само го наблюдават както у нас -така и по света?boriss написа:Дяконе, евала че си ме разбрал кой съм (едва ли) това не е Канал 2001.
.
Така ,че ако ти звънна на вратата у вас и те хвана как си се ококолил в ХХL не се учудвай................
Не си мисли,че някой в днешно време е недосегаем или неоткриваем,чадо...............
Но ако ти имаш некакви опроблеми с власите тава не е задължително за всички..........
Остани си със здраве и пепел ти на езика.........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Не ми е в стила да отговарям да падам до нивото на простотиите изказани от някои участници във форума, които са в него от 2004 година и вече станаха големи капацитети по имиграционните въпроси.
Целта на Форума е всеки да сподели мнение, опит, проблем и да намери приятели и съмишленици. Явно с течение на времето това се изроди в едно присмехулство и надменност.
ХОРАТА, които ме разбират и с които съм приятел могат да ме намерят по друг начин.
Истината боли, но човек трябва да я примеме такава каквато е, дори и да не ни се иска.
А що се отнася до банването не се хабете, просто за последен път се уверих, че някои хора въобще не стават. Просто спирам да пиша.
А за останалите ПРИЯТЕЛИ пожелавам да имат нерви и търпение до постигане на успех!
Целта на Форума е всеки да сподели мнение, опит, проблем и да намери приятели и съмишленици. Явно с течение на времето това се изроди в едно присмехулство и надменност.
ХОРАТА, които ме разбират и с които съм приятел могат да ме намерят по друг начин.
Истината боли, но човек трябва да я примеме такава каквато е, дори и да не ни се иска.
А що се отнася до банването не се хабете, просто за последен път се уверих, че някои хора въобще не стават. Просто спирам да пиша.
А за останалите ПРИЯТЕЛИ пожелавам да имат нерви и търпение до постигане на успех!
Може, обаче нали всички кандидати по тези категории получават ПР карта ? А тя е свързана със сертификат за селекция ...Koko написа:...
Извинявай Годис, но в случая няма да се съглася с теб. Федералния офис издава имиграционните визи по всички категории – по федералната, провинциалните, бизнес-имигрантите, спонсорирането и т.н. (може би пропускам някоя от категориите), така че за съжаление е възможно визите да свършат преди сертифкатите.
Според мен, новината (ако е истинска) за съжаление никак не е добра.
То това им е коронния номер.Ама как пък изобщо не си дават зор....егати и тутките са....откакто съм в Канада ми се разбиха представите за туткане.....boriss написа: "Не ни безпокойте повече, ако стане по-рано добре, ако ли пък не си чакайте реда".
Дяконе,ми човека сигурно казва истината.....не виждам смисъл да си прави такива шегички с хората....то де да знаеш де...всичко може.....пък и както някой каза, дали един месец повече или по-малко....знам,че са ви опънати нервите, но все пак ще има още доста да ви се опъват...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- exquisitus
mnogo me iznervi taia tema ta pratih email da popitam kak stoiat neshtata. dano utre otgovoriat...
ako e viarno, dali e vyzmozhno da se poluchi visitor visa, dokato chakame 2006 za permanentna?
inache sichkite mi planove a i na drugi hora BAM!
ako e viarno, dali e vyzmozhno da se poluchi visitor visa, dokato chakame 2006 za permanentna?
inache sichkite mi planove a i na drugi hora BAM!
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux