Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari
-
Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari
Ima li bulgari, koito sportuvat aktivno v CANADA?
Pozdraviavam vsi4ki i pojelavam zdrave i samo hubavi momenti v CANADA!
Pozdraviavam vsi4ki i pojelavam zdrave i samo hubavi momenti v CANADA!
-
-
za bateto
Ey nay-posle da se obadi edin shahmatist, che veche se chudih, dali da idvam! Bate nablyagay na Сицилианска защита, Староиндийска защита, Защита Каро-Кан и Защита Нимцович, че идвам.
Re: za bateto
като идваш си вземи билет с Австрийците- там имаш компутърен шах и табла на мониторчето, тъй че няма да ти е скучноborsay написа:Ey nay-posle da se obadi edin shahmatist, che veche se chudih, dali da idvam! Bate nablyagay na Сицилианска защита, Староиндийска защита, Защита Каро-Кан и Защита Нимцович, че идвам.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- PoLuX
- Обратна връзка:
Видях ги аз тук и басейни, и фитнеси... Но как стои въпроса ако човек иска да практикува някакъв колективен спорт (мен конкретно ме интересува баскетбол) - само по разни зали и центрове/клубове (където съответно искат да си member и да си плащаш) ли има възможност? Засега не съм видял място, където може да се играе свободно баскетбол... ама не съм видял и много места и затова питам
.
А между другото даже не знам и по тези центрове как точно стои въпроса, а зимата те ще са единствената опция
Та някой може ли да ми просветли бъдещето с малко информация

А между другото даже не знам и по тези центрове как точно стои въпроса, а зимата те ще са единствената опция

Та някой може ли да ми просветли бъдещето с малко информация

-
В цивилизованите държави се плаща всяко удоволствие, както е и тук. Така, че, твое решението, дали ще си купуваш цигари, алкохол или ще си купих месечна абонаментна карта за да посещаваш определени клубове за спорт.
Тук сам си решаваш какво ще правиш със себе си, напълно си свободен да си прецениш какво искаш.
Държавата ви предоставя много възможност. Може би ще стана пак банален, с това Кофи, но отново там, ви препоръчват, ако сте семество къде и как можете да ползвате определи намаления, за плувни басейни, различни игрища, и разни услуги.
ЗНам, че много от съфорумниците ще реагират отново, но така е, в Кебек има много привилегии за новодошлите имигранти, стига те да са запознати със схметата, която им се предлага.
Тук сам си решаваш какво ще правиш със себе си, напълно си свободен да си прецениш какво искаш.
Държавата ви предоставя много възможност. Може би ще стана пак банален, с това Кофи, но отново там, ви препоръчват, ако сте семество къде и как можете да ползвате определи намаления, за плувни басейни, различни игрища, и разни услуги.
ЗНам, че много от съфорумниците ще реагират отново, но така е, в Кебек има много привилегии за новодошлите имигранти, стига те да са запознати със схметата, която им се предлага.
- PoLuX
- Обратна връзка:
Ами примерно удоволствието наречено джогинг е безплатно навсякъде по света, стига да го позволяват климатичните условия... Смятам, че и с баскетбола е така (пълно е с училища и игрища, лошото е, че не знам организацията на хората на какво равнище е). Надявам се да си каже мнението някой, който е наясно с въпроса. А иначе когато знам (или разбера), че има смисъл да си плащам за удоволствието - ще го правя разбира се