Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Tutankamon

Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari

Мнение от Tutankamon »

Ima li bulgari, koito sportuvat aktivno v CANADA?
Pozdraviavam vsi4ki i pojelavam zdrave i samo hubavi momenti v CANADA!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ami спортуваме активно секс, ама напоследък и туй занемарихме :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Що така? Ами много лошо, как така ще занемарявате секса, та пък да не говорим за другия спорт, боже, много лошо, ами няма причини тука в Канада да се занемари това!
Лично ваш проблем, при положение, че Канада е свободна държава и позволява да се спортува всичко :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Аз спортувам шах и никой не ми забранява да нося очила с кокалени дръжки,да съм дебел и пъпчив.
Ай сиктир остана и да ми забранят да изглеждам секси.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Че кой ти забранява бе човек, и ти ако некажеш, че се чувстваш свободен тук, грях ти на душата. :beer:
borsay

za bateto

Мнение от borsay »

Ey nay-posle da se obadi edin shahmatist, che veche se chudih, dali da idvam! Bate nablyagay na Сицилианска защита, Староиндийска защита, Защита Каро-Кан и Защита Нимцович, че идвам.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: za bateto

Мнение от sasho71 »

borsay написа:Ey nay-posle da se obadi edin shahmatist, che veche se chudih, dali da idvam! Bate nablyagay na Сицилианска защита, Староиндийска защита, Защита Каро-Кан и Защита Нимцович, че идвам.
като идваш си вземи билет с Австрийците- там имаш компутърен шах и табла на мониторчето, тъй че няма да ти е скучно :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Tutankamone,
tuk se bachka iako i kato se varnesh ot rabota ti e samo za sportuvane.....
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Тогава да се изкажат не-активно спортуващите :-) че и мен ме интересува темата - колкото и да е работата, все по някое време трябва да има къде да разпусне човек...
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

мерси чувствам се поздравен,муми!
който иска намира начин ,който не иска намира оправдание :idea:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Не е въпрос само на желание. Много зависи и какво точно работиш. Човек който цял ден е стоял прав или е извършвал тежък физически труд предпочита след работа да се изпъне на леглото вместо да прави кофички на успоредката.
zmeya

Мнение от zmeya »

Li4no az hodia na GYM v YMCA 4etiri pati na sedmica ,poniakoga polzvam i baseina tam. Oshte ot BG si hodia na GYM i tuk produljih veche treta godina...
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Видях ги аз тук и басейни, и фитнеси... Но как стои въпроса ако човек иска да практикува някакъв колективен спорт (мен конкретно ме интересува баскетбол) - само по разни зали и центрове/клубове (където съответно искат да си member и да си плащаш) ли има възможност? Засега не съм видял място, където може да се играе свободно баскетбол... ама не съм видял и много места и затова питам :-).
А между другото даже не знам и по тези центрове как точно стои въпроса, а зимата те ще са единствената опция :-)
Та някой може ли да ми просветли бъдещето с малко информация :-)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

В цивилизованите държави се плаща всяко удоволствие, както е и тук. Така, че, твое решението, дали ще си купуваш цигари, алкохол или ще си купих месечна абонаментна карта за да посещаваш определени клубове за спорт.
Тук сам си решаваш какво ще правиш със себе си, напълно си свободен да си прецениш какво искаш.
Държавата ви предоставя много възможност. Може би ще стана пак банален, с това Кофи, но отново там, ви препоръчват, ако сте семество къде и как можете да ползвате определи намаления, за плувни басейни, различни игрища, и разни услуги.
ЗНам, че много от съфорумниците ще реагират отново, но така е, в Кебек има много привилегии за новодошлите имигранти, стига те да са запознати със схметата, която им се предлага.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами примерно удоволствието наречено джогинг е безплатно навсякъде по света, стига да го позволяват климатичните условия... Смятам, че и с баскетбола е така (пълно е с училища и игрища, лошото е, че не знам организацията на хората на какво равнище е). Надявам се да си каже мнението някой, който е наясно с въпроса. А иначе когато знам (или разбера), че има смисъл да си плащам за удоволствието - ще го правя разбира се :-)
Заключено