BabaPena написа:... si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski bez izpiti t.e. priznaha mu mastersa bez boi...e, ako toi me laje i az vi laja de...
Sas zdrave...
какъв е този източен Онтарийски? той май те е излъгал с цял Университет
BabaPena написа:... si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski bez izpiti t.e. priznaha mu mastersa bez boi...e, ako toi me laje i az vi laja de...
Sas zdrave...
какъв е този източен Онтарийски? той май те е излъгал с цял Университет
Uf, ne e deteto vinovno, ot vazrasta e iskah da napisha Zapaden Ontariiski...
BabaPena написа: Neshto moje da sam se izkazala mnogo obshto i da ne e iasno (ili pak da ne sam dorazbrala)...Znachi edno priatelche zavarshilo iadro i chastitsi gore na halma si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski ...
Sas zdrave...
Дааа, напоследък говориш все по-образно и закодирано ...
Горе на хълма ... Близостта с индианците се отразява на начина ти на изрязяване ... Не знам за хълма, но мъжа ми е завършил под тепетата, и то само бачелор, незнам дали има още такива, те са от по-старото поколение ... Та на на него му казаха още 2 г. и после ще видим, така че ако някой с бачелор се чуди - просто няма смисъл .
Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava... No ako pod Tepetata imamsh predvid Plovdiv i to samo bakalavar, osobenno ako obshtia mu uspeh e bil pod 5.0 - nishto chudno che sa go nakarali da uchi oshte - edva li e uspial da pokrie chasovete i iziskvaniata na mestnite programi...vse pak Bg obrazovanieto kato tsialo dori v Sofiiskia universitet ne e tochno na svetovno nivo, predstaviam si kak e po periferiata (Niakoi da ne se zasegne, nali znaete che jiveia blizo do indiantsite! )
BabaPena написа:Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava...
Леле Бабо Пено, умрях от смях с този хълм Трийсетина години почти всеки Божи ден минавах с трамвайчето край Физическия факултет, ама така и не бях забелязала че бил на хълм :nenam: Това верно ще да е от индианското влияние
Аз имам познати, които ги взеха от БГ с работни визи, защото бяха със добър стаж от корабите като сервитьори, и знаете ли какво ще ви кажа, тези хора са все още в Канада, но не ги взеха, като специалисти инженери или доктори, а ги взеха на работа като сервитьори в една гориста местност в Канада, и тези хора все още живеят, учат и работят в Канада. И знаете ли какво, тези хора, неискат да си отиват в БГ, и знаете ли още какво, тези хора, са наистина кадърни, защото работят къртовски, искат да останат тук и не се оплакват, въпреки, че са страшно натоварени. И знете ли какво, евала им казвам аз на тях, защото те знаят какво правят!
BabaPena написа:Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava...
Леле Бабо Пено, умрях от смях с този хълм Трийсетина години почти всеки Божи ден минавах с трамвайчето край Физическия факултет, ама така и не бях забелязала че бил на хълм :nenam: Това верно ще да е от индианското влияние
Aaaaa ia da ostavite indiantsite na mira! Fizitsite taka mu vikat, nit az nit indiantsite imame neshto obshto...sigurno zaradi nanagornishteto na Hemus, znam li...
Сега пък ще се заяждаме, за правописни глешки, или ще си даваме съвети в кое време пиша, или колко е добър писменият ми френски...
Аами неспоря, че допускам и аз грешки при писане, та то малко ли езици се стоварватт на човек на главата.
Eдно е да се говори, а друго е да се пише. Аз се оправям много добре на френски, ама ти разбирам намека, да аз наистина бях в кебекарски курорт, където се говори много кебекарски.