търсене на работа от българия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:... si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski bez izpiti t.e. priznaha mu mastersa bez boi...e, ako toi me laje i az vi laja de...

Sas zdrave...
какъв е този източен Онтарийски? той май те е излъгал с цял Университет :lol: :lol: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:
alumette написа: Ami fizicite namirat li lesno rabota s BG diplomite za vishe obrazovanie ili pak triabva da izkarvat niakav tam tehen kurs?
Standartnata praktika za Bg fizik s malko/nikakav staj s MS v Ca e Ph.D. ili post doc i posle spored zavisi...
после по стълбицата Assistant, Associate, Full Professsor, Professor Emeritus i ......Costco :D
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

sasho71 написа:
BabaPena написа:
alumette написа: Ami fizicite namirat li lesno rabota s BG diplomite za vishe obrazovanie ili pak triabva da izkarvat niakav tam tehen kurs?
Standartnata praktika za Bg fizik s malko/nikakav staj s MS v Ca e Ph.D. ili post doc i posle spored zavisi...
после по стълбицата Assistant, Associate, Full Professsor, Professor Emeritus i ......Costco :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

sasho71 написа:
BabaPena написа:... si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski bez izpiti t.e. priznaha mu mastersa bez boi...e, ako toi me laje i az vi laja de...

Sas zdrave...
какъв е този източен Онтарийски? той май те е излъгал с цял Университет :lol: :lol: :lol:
Uf, ne e deteto vinovno, ot vazrasta e :-) iskah da napisha Zapaden Ontariiski... :-)
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

sasho71 написа:после по стълбицата Assistant, Associate, Full Professsor, Professor Emeritus i ......Costco :D
:D :D :D може да пропусне някои степени, но Костко няма да пропусне 8)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

BabaPena написа: Neshto moje da sam se izkazala mnogo obshto i da ne e iasno (ili pak da ne sam dorazbrala)...Znachi edno priatelche zavarshilo iadro i chastitsi gore na halma ;-) si go zeha po jivo po zdravo v Ph.D. programa v Iztochnia Ontariiski ...
Sas zdrave...
Дааа, напоследък говориш все по-образно и закодирано :roll: ...
Горе на хълма ... Близостта с индианците се отразява на начина ти на изрязяване :lol: :lol: :lol: ... Не знам за хълма, но мъжа ми е завършил под тепетата, и то само бачелор, незнам дали има още такива, те са от по-старото поколение ... Та на на него му казаха още 2 г. и после ще видим, така че ако някой с бачелор се чуди - просто няма смисъл :wink: .
Циганите - на Сатурн !
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet :-) Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava... No ako pod Tepetata imamsh predvid Plovdiv i to samo bakalavar, osobenno ako obshtia mu uspeh e bil pod 5.0 - nishto chudno che sa go nakarali da uchi oshte - edva li e uspial da pokrie chasovete i iziskvaniata na mestnite programi...vse pak Bg obrazovanieto kato tsialo dori v Sofiiskia universitet ne e tochno na svetovno nivo, predstaviam si kak e po periferiata (Niakoi da ne se zasegne, nali znaete che jiveia blizo do indiantsite! :-P )

Sas zdrave!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:Bg obrazovanieto kato tsialo dori v Sofiiskia universitet ne e tochno na svetovno nivo...
e sega вече много ти се сърдя и съм много потресен от туй изказване :twisted:
survivor

Мнение от survivor »

BabaPena написа:Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet :-) Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava...
Леле Бабо Пено, умрях от смях с този хълм :lol: Трийсетина години почти всеки Божи ден минавах с трамвайчето край Физическия факултет, ама така и не бях забелязала че бил на хълм :nenam: Това верно ще да е от индианското влияние :wink:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз имам познати, които ги взеха от БГ с работни визи, защото бяха със добър стаж от корабите като сервитьори, и знаете ли какво ще ви кажа, тези хора са все още в Канада, но не ги взеха, като специалисти инженери или доктори, а ги взеха на работа като сервитьори в една гориста местност в Канада, и тези хора все още живеят, учат и работят в Канада. И знаете ли какво, тези хора, неискат да си отиват в БГ, и знаете ли още какво, тези хора, са наистина кадърни, защото работят къртовски, искат да останат тук и не се оплакват, въпреки, че са страшно натоварени. И знете ли какво, евала им казвам аз на тях, защото те знаят какво правят!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

survivor написа:
BabaPena написа:Gore na halma - Fizicheskia Fakultet na Sofiiskia Universitet :-) Sorry, ne znaeh che imalo i drugi uchebni zavedenia deto mogat da obuchavat fizitsi v nashta darjava...
Леле Бабо Пено, умрях от смях с този хълм :lol: Трийсетина години почти всеки Божи ден минавах с трамвайчето край Физическия факултет, ама така и не бях забелязала че бил на хълм :nenam: Това верно ще да е от индианското влияние :wink:
Aaaaa :-) ia da ostavite indiantsite na mira! Fizitsite taka mu vikat, nit az nit indiantsite imame neshto obshto...sigurno zaradi nanagornishteto na Hemus, znam li... :-)
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Tutankamon napisa:
Je n'ai compri pas!
Taman shteshe da popitam Tutankamon tova compri v koe vreme i 4islo e, 4e az s moite poznaniq po frenski mislq 4e e compris a neshto temata e reznata.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Сега пък ще се заяждаме, за правописни глешки, или ще си даваме съвети в кое време пиша, или колко е добър писменият ми френски...
Аами неспоря, че допускам и аз грешки при писане, та то малко ли езици се стоварватт на човек на главата.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

амчи то и не звучи говоримо правилно :lol: как ли те разбират горките кебекуа :cry: това кофи явно обяснява само къде са хубавите училища и курорти в Квебек :wink:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Eдно е да се говори, а друго е да се пише. Аз се оправям много добре на френски, ама ти разбирам намека, да аз наистина бях в кебекарски курорт, където се говори много кебекарски.
Заключено