Помогнете ми със съвет за Монреал
Помогнете ми със съвет за Монреал
Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. Знам и двата езика и нямам никакви претенции за работата. Трябва ми нещо, което да ми позволява да свързвам двата края сама, тоест като живея със съквартирантка. Можете ли да ми дадете имена на фирми, които са свикнали да наемат имигранти и имена на агенции за работа, от които сте доволни. Ако някоя съфорумка си търси съквартирантка може да ми пише или ако познава някой, който да си търси. Благодаря ви, защото знам че не е лесно да се пише когато времето навън е толкова хубаво.
Koi kakvoto pravi, nikoi dryg ne moge da my go napravi
Re: Помогнете ми със съвет за Монреал
Ot pisanoto ot teb moja izwod e - niama da ostane6 na ulicata i 6te nameri6 wednaga rabota.GG написа:... Знам и двата езика и нямам никакви претенции за работата. Трябва ми нещо, което да ми позволява да свързвам двата края сама...
Пратих ти съвета на лично съобщениеGG написа:Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. ....

Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисеритеBotzo написа:Пратих ти съвета на лично съобщениеGG написа:Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. ....
Когато пишеш ЛС на някого не е необходимо да го обявяваш и в темата, защото в форума е предвидена система за сигнализиране на адресата. :idea:
on4o
Както и аз вече казах в друга тема:on4o написа:Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисерите![]()
Когато пишеш ЛС на някого не е необходимо да го обявяваш и в темата, защото в форума е предвидена система за сигнализиране на адресата. :idea:
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
ако това е така и наистина имаш добро ниво на двата езика на следните места ще започнеш почти веднага от опита на жена ми:нямам никакви претенции за работата
Тим Хортънс , Събуей Сандвич, освен това сервиз а льа клиентель по телефона на много места - да кажат тези които го работят.
и минималната заплата стига за оцеляване тук
Приятел,да не ти викат Боцо СИГНАЛИЗАТОРА в махалата?Botzo написа:Както и аз вече казах в друга тема:on4o написа:Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисерите![]()
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
Бре!
Док....

TROUBLEMAKER