Помогнете ми със съвет за Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
GG

Помогнете ми със съвет за Монреал

Мнение от GG »

Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. Знам и двата езика и нямам никакви претенции за работата. Трябва ми нещо, което да ми позволява да свързвам двата края сама, тоест като живея със съквартирантка. Можете ли да ми дадете имена на фирми, които са свикнали да наемат имигранти и имена на агенции за работа, от които сте доволни. Ако някоя съфорумка си търси съквартирантка може да ми пише или ако познава някой, който да си търси. Благодаря ви, защото знам че не е лесно да се пише когато времето навън е толкова хубаво.
Koi kakvoto pravi, nikoi dryg ne moge da my go napravi
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Pratila sam ti L.S.

Proche ti go! :lol:

Chakam da se obadish! :P
Аватар
Mark

Re: Помогнете ми със съвет за Монреал

Мнение от Mark »

GG написа:... Знам и двата езика и нямам никакви претенции за работата. Трябва ми нещо, което да ми позволява да свързвам двата края сама...
Ot pisanoto ot teb moja izwod e - niama da ostane6 na ulicata i 6te nameri6 wednaga rabota.
Botzo

Мнение от Botzo »

GG написа:Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. ....
Пратих ти съвета на лично съобщение :wink:
on4o

Мнение от on4o »

Botzo написа:
GG написа:Искам да се преместя в Монреал и ми трябва съвет от вас. ....
Пратих ти съвета на лично съобщение :wink:
Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисерите :metro:
Когато пишеш ЛС на някого не е необходимо да го обявяваш и в темата, защото в форума е предвидена система за сигнализиране на адресата. :idea:
on4o
Botzo

Мнение от Botzo »

on4o написа:Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисерите :metro:
Когато пишеш ЛС на някого не е необходимо да го обявяваш и в темата, защото в форума е предвидена система за сигнализиране на адресата. :idea:
Както и аз вече казах в друга тема:
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

нямам никакви претенции за работата
ако това е така и наистина имаш добро ниво на двата езика на следните места ще започнеш почти веднага от опита на жена ми:

Тим Хортънс , Събуей Сандвич, освен това сервиз а льа клиентель по телефона на много места - да кажат тези които го работят.

и минималната заплата стига за оцеляване тук
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Botzo написа:
on4o написа:Както вече казах и в другата тема - имаш голям напредък и е похвално това, че няма да ти четем бисерите :metro:
Както и аз вече казах в друга тема:
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
Приятел,да не ти викат Боцо СИГНАЛИЗАТОРА в махалата?
Бре!
Док.... :lol: :lol: :lol:
TROUBLEMAKER
Заключено