Паспорти/документи за букурещ на добра цена!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Krassiiv

Паспорти/документи за букурещ на добра цена!!!

Мнение от Krassiiv »

Ако на някой му се налага да праща документи или паспорти за букурещ може да използва SPEEDY -> www.speedy.bg Цената на пратката София-Букурещ до 0.5 кг е 12 евро или 23.40 лева. Цаната на пратката Букурещ-София е същата. Струва си. Пристигат за 1-2 дни но на полавин цена от тази на UPS.
Последно промяна от Krassiiv на Пет Яну 09, 2004 2:59 am, променено общо 1 път.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Infoto e cenno,samo ne znam kolko sa nadejni :? :?
Cenata e dobra!Dnes 6te se obadia do ofisa im.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Kazaha mi 12 Eu+12 Eu ,koeto si e napravo bez pari.
Drug e vaprosa kolko sa nadejdni. :? :?
4e ne iskam da mi iz4ezne passporata neyde! :cry: :cry: :x :roll:

Ot UPS kazaha 25 USD+30USD,kato vra6taneto se pla6ta kato ti go donesat do vratata,ne predi tova.
I pri dvata kuriera se populva statndartna molba d na4alnik mitnica Ruse,veroiatno 4e si saglasen passporta da ti napusne stranata.
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Аз сам съпруг на Веси. Не знам как са Спиди за чужбина, но за пратки в България са много добри и возят на хубави цени. На мен лично на два пъти ми се налага и то през най лютата зима да пращам изключително скъпи и чупливи пратки с елетроника и Спиди се справиха блестящо. Ако искате можете и срещу малка допълнителна сума да си направите пълна застраховка на пратката, защото инче при загубване, закъснение на доставката или повреда на пратката превозвача има само ограничена отговорност- пише го на гърба на товарителниците.
Krassiiv

;)

Мнение от Krassiiv »

Явно си вършат работата добре. Аз изпратих документ в понеделник и вчера е доставена в посолството. Можеш и да си следиш пратката в интернет по # на товарителницата.
P.S.
В офиса ги използваме от 3 год. и сме доволни.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Iskate da kajete,4e spokoino moga da si doveria passporta li? :?: :?
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

Въпрос на личен избор. Аз както казах вече съм използвал услугите им и за ден и половина са доставили пратката ми до посолството. "КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО" и паспорта ще си пратя с тях. :lol:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
tl

Мнение от tl »

speedy.bg не бачка.
Някой да знае телефони, мейли и т.н. за връзка ?
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

tl написа:speedy.bg не бачка.
Някой да знае телефони, мейли и т.н. за връзка ?
Икономията на 100 лева който ще направите за да си изпратите паспортите със СПИДИ е доста неразумна според мен, но избора си е ваш. ( те не са в състояние сайта да си поддържат, а вие .... :evil: )
nobleman

Мнение от nobleman »

Аз изпратих моите документи на 18.07 и на 20.07 бяха в Букурещ. Приел ги някакъв господин с румънска фамилия :? - така ми казаха от "СПИДИ". Цената - 12 евро. Пък аз си помислих щото съм им стар клиент затова са ми взели 12 евро, а тя истината била друга.. :oops:
patsoni

Мнение от patsoni »

Хммм, кво да кажа? Това дето не си подържат сайта не съм го проверил но не звучи добре ,но от друга страна пък имаме добра цена!
По сложно обяснено ще рече че за да е по евтино значи заплатите на служителите са им по ниски съответно те не държат много на работата си, НО това с ниските заплати за България не важи!
има оба4е 1 желязно правило и то гласи: ефтиното излиза 2 пъти по-скъпо! ОСВЕН АКО не си късметлия и евтиното не ти излезе наистина евтино. :roll:
jiwota e towa koeto ni se slu4wa w nastoq6teto misleyki kakwo 6te prawim utre!
LaRue

Мнение от LaRue »

patsoni написа: ......но от друга страна пък имаме добра цена!
Посочи една сериозна фирма която ползва вашите услуги въпреки "добрата цена" :smokin: :lol: :dent:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
kikimora

Мнение от kikimora »

:D ,
Predi godina nie izpolzvahme uslugite na Spidi za izpra6tane na pasportite ni do Bukure6t.Niamahme nikakvi problemi,polu4ihme si gi obratno sle dve sedmitzi s vizite.
Kasmet!
Заключено