Паспорти/документи за букурещ на добра цена!!!
Паспорти/документи за букурещ на добра цена!!!
Ако на някой му се налага да праща документи или паспорти за букурещ може да използва SPEEDY -> www.speedy.bg Цената на пратката София-Букурещ до 0.5 кг е 12 евро или 23.40 лева. Цаната на пратката Букурещ-София е същата. Струва си. Пристигат за 1-2 дни но на полавин цена от тази на UPS.
Последно промяна от Krassiiv на Пет Яну 09, 2004 2:59 am, променено общо 1 път.
Kazaha mi 12 Eu+12 Eu ,koeto si e napravo bez pari.
Drug e vaprosa kolko sa nadejdni.
4e ne iskam da mi iz4ezne passporata neyde!
Ot UPS kazaha 25 USD+30USD,kato vra6taneto se pla6ta kato ti go donesat do vratata,ne predi tova.
I pri dvata kuriera se populva statndartna molba d na4alnik mitnica Ruse,veroiatno 4e si saglasen passporta da ti napusne stranata.
Drug e vaprosa kolko sa nadejdni.

4e ne iskam da mi iz4ezne passporata neyde!

Ot UPS kazaha 25 USD+30USD,kato vra6taneto se pla6ta kato ti go donesat do vratata,ne predi tova.
I pri dvata kuriera se populva statndartna molba d na4alnik mitnica Ruse,veroiatno 4e si saglasen passporta da ti napusne stranata.
Аз сам съпруг на Веси. Не знам как са Спиди за чужбина, но за пратки в България са много добри и возят на хубави цени. На мен лично на два пъти ми се налага и то през най лютата зима да пращам изключително скъпи и чупливи пратки с елетроника и Спиди се справиха блестящо. Ако искате можете и срещу малка допълнителна сума да си направите пълна застраховка на пратката, защото инче при загубване, закъснение на доставката или повреда на пратката превозвача има само ограничена отговорност- пише го на гърба на товарителниците.
;)
Явно си вършат работата добре. Аз изпратих документ в понеделник и вчера е доставена в посолството. Можеш и да си следиш пратката в интернет по # на товарителницата.
P.S.
В офиса ги използваме от 3 год. и сме доволни.
P.S.
В офиса ги използваме от 3 год. и сме доволни.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Хммм, кво да кажа? Това дето не си подържат сайта не съм го проверил но не звучи добре ,но от друга страна пък имаме добра цена!
По сложно обяснено ще рече че за да е по евтино значи заплатите на служителите са им по ниски съответно те не държат много на работата си, НО това с ниските заплати за България не важи!
има оба4е 1 желязно правило и то гласи: ефтиното излиза 2 пъти по-скъпо! ОСВЕН АКО не си късметлия и евтиното не ти излезе наистина евтино.
По сложно обяснено ще рече че за да е по евтино значи заплатите на служителите са им по ниски съответно те не държат много на работата си, НО това с ниските заплати за България не важи!
има оба4е 1 желязно правило и то гласи: ефтиното излиза 2 пъти по-скъпо! ОСВЕН АКО не си късметлия и евтиното не ти излезе наистина евтино.

jiwota e towa koeto ni se slu4wa w nastoq6teto misleyki kakwo 6te prawim utre!