Съвет към ергените, имащи намерение да пристигат в Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

kosciuszko написа:
mama_kenga написа:Абе най-добре си се оженете още в България - тук рискове много .Ако случайно не е дебела, то ще е много проста.
Аз което съм забелязала е , че всички са шкембелийки, още от деца.а иначе ми прави впечатление, че полицайките са така по-засукани, ама като много млади.после като седнат зад бюро и нагънат поничките нещата се променят.
Само сега не ми граквайте, че съм тук от скоро и не ги разбирам нещата.Много даже ги разбирам.
nisto ne razbirash, zastoto jiveesh v negarskoto geto, kadeto vsichki sa debeli
tuk ima mnogo umni i krasivi, no te ne se sabirat s prostoljudieto, zatova ne gi i srestash
hahahah да не си ясновидец, че знаеш къде живея.Ах, езвенете, г-н чистокръвен ариец! Тук негри рядко съм срещала, ама като видя са все хубави пък не знам.ама виж като ходих към Жан Талон - окото ми се изплаши.
Jeudi
Мнения: 14
Регистриран на: Чет Юли 07, 2005 4:42 pm
Местоположение: Монреал

Мнение от Jeudi »

Tutankamon написа:Това, че живеете в имигрантските квартали, изобщо не ви дава право да разпространявате теорията, че жените са само дебели, грозно облечени и без вкус. Пълни глупости.
Ти откъде знаеш кой къде живее? Твърдя, че преобладават дебелите, а не че има само дебели, т.е. повечето от жените са дебели.
Tutankamon написа: А що се отнася до скъпите дрехи, явно не сте достигнали до тях, за да ми говорите за качество. Естествено е евтинийките след първото изпиране да стават на парцал. Еми ето виждате ли, вие говорите само за това, това, означава, че Вие имате достъп само до дебелите жени и евтините дрехи.
Е не може всички да са като теб на върха, нали така?
Tutankamon написа: Това са думи само на мъже, които по-далеч от българското непоглеждат, щото ги е страх или немогат да завържат контакт с чужденка по ред, ред причини- езиковата бариера е най-важната.
Аз съм жена, нямам езикова бариера и твърдя същото, дебели са повечето и това е то!!! Моята колежка си слага в капучиното допълнително още две сметани.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение
Мнения: 809
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 3:36 am

Мнение от Blue Passion »

goliama mechka написа:В бг хубавите девойки се продават за по един швепс,тук колкото са по засукани,толкова са по недостижими,ама пък са супер отвсякъде.Не знам Батката по какви квартали шари,няма да е тези,дето девойките са каймака.Накой беше казал по нагоре,много право-колкото квартала е по-лош,толкова дебеланите са повече там.Ядат само пици и пият сода.
Е и колко %-та от жените е този каймак?Защо ли ми се струва,че никак няма да е голям!?Пък да не говорим,че вървейки си по улицата човек я види едно каймаче на вечер ,я не :lol: !Тутанкамон явно го е намерил квартала с каймака в Монреал,но не ще да каже кой е :D И още нещо Мечка-ти твоята жена(ако е българка)с швепсче ли я омая?
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка
Мнения: 2082
Регистриран на: Нед Окт 05, 2003 4:20 am

Мнение от goliama mechka »

anxeli написа:
goliama mechka написа:абе вие къде живеете,бе?на планетата на маймуните ли? Говоря на тези,дето викат че на нашия континент били дебелани?Не знам как е при вас,ама тук такива точилки има,че ако не е булчето да ми е спирачка...Не знам.В бг хубавите девойки се продават за по един швепс,тук колкото са по засукани,толкова са по недостижими,ама пък са супер отвсякъде.Не знам Батката по какви квартали шари,няма да е тези,дето девойките са каймака.Накой беше казал по нагоре,много право-колкото квартала е по-лош,толкова дебеланите са повече там.Ядат само пици и пият сода.
Мечка ти нямаш никаво право да се обаждаш по темата ОТ ВЕГАС :shock: !!!!
Във ВЕГАССС няма обикновени жени !
За дебели да не говорим, още по малко за marying type, освен ако не извадиш някой друг милион :D .
Добре че си отишълс жена иначе все едно да гледаш сладоледа на витрината всеки ден, повтарям, във ВЕГАС !!! :beer:
Защо бе,да не се меся? :lol: Те във вегас жените да не идват от космоса,идват от всички градове,идват от т.нар.селски щати,идват МНОГО от Монреал,Торонто,Ванкувър.И сега не ми казвай,че тези дето идват тук,са над средна ръка американци,защото и обикновенните бачкатори идват,дори всякак година.за тях не е трудно да си позволят да изхарчат 1000$ за целия трип,включвайки полета,хотела,храната,играта,и още доста забавления.Направете справка по интернет,постоянно има намаления,и съсвем не е недостижима разходка до вегас за средня американец.
Заключено