Shte se opitam da opisha nasheto intervu
No parvi iskam da blagodaria na moiata sapruga koiato se predstavi velikolepno na intervuto vapreki zlonamerenite i provokirashti vaprosi iNEPRAVILNIA PREVOD NA PREVODACHKATA ABSOLUTNO CELENASOCHEN....i poneje znam che tia chete forima....MAMKATI
Znachi izliza prevoachkata i kazva daitemi orginalite na diplomi i trudovi knijki az gi podavam zaedno s PREVODI --1 TOCHKA AZ ZA KAKVO SI DAVAH PARITE-- i tia mi kazva prevodite ne mi tribvat mi ti moje a i e kazala vsichko drugo
Sled koeto i kazvam che sashto taka imam i firma i tia izsumtia kato govedo i podadoh izridno podredena papka sas vsichko neobhodimo.
TAIA NI POKANI A ONAIA NI POSOCHI STOPLOVETE
Pisha taka zashtot nito prevodachkata nito intervuirashtata se predstaviha ..MI PRI HORA SAS SREDNO OBRAZOVANIE

..2TOCHKA ..oiato sashto me kara da se chuvstvam kato OBRUGAN I NASKARBEN KAKTO I MOITA SAPRU I CILOTO MI SEMEISTVO...dano samo da ne sme razgovariali sas higeniskite na konsolstvoto.....
I VAPROSITE
NA FRENSKI
1 vie ste .......A TOVA SAM AZ
2 kade iskate da otidete....CANADA , MONREAL i oshte ne sam kazal do krai imeto na grada i ...............
3 zashto monrealI KAKVO PORAZLICHNO SMIATATE CHE SHTE NAMERITE TAM ....az i kazvam tova e edin metropoliten grad i mnogo dobra imigracianna politika ,besplatno SREDNO OBRAZOVANIE...dostapno meicinsko obslujvane,CHE E GOLIAM GRAD v koito se nadiavam da si nameria lesno rabota kato gotvach--ZA EDIN MESEC IMAM 21 PREDLOJENIA ZA RABOTA ...MA TAIA DAJE NE GI I POGLEDNA ...
che e edin prekrasen grad za edno mlado semeistvo,i che tam ima mnogo balgari koito sa mnogo shtaslivi tam.I CHE SE NADIAVAM DA OSIGORIA EDIN PO DOBAR JIVOT NA MOETO SEMEISTVO
NA ANGLIISKI
4V KOIA INSTITUCIA OT VSICHKI POSOCHENI OT VAS ste nauchili angliiski --ot uchilishte i ot kursa mi za gotvach ima ocenli po angliiski i tia za tova me pita--CHE PO PRINCIP SAM SAMOUK I PRE3Z VREMETO KOETO SAM RABOTIL NA LETISHTETO SAM GO PRAKTIKUVALi oshte ne sam se iskazal Zashto smiatam che go znaia na tova nivo...
AMI MAMKATI KUCHKO ZASHTOTO IMAM SNAHA AMERIKAKKA I PLEMENNICI S KOTO GOVORIA NA ANGLIISKI KOITO DOIDOHA PREDI DVA MESECA ZA A SE OPRAJNIAVAM A SASHTO TAKA SNAHAMI E ZAVARSHILA FRENSKA FIOLOGIA V PARIJ za razlika ot teb
OTDELNO SAM VASPITANIK NA .....JANA NIKOLOVA ...STRASHO SME TI BLAGODARNI
SHTE PISHA PRODALJENIE CHE SE IADOSAH.............

Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....