Голямо чакане с тези писма за визи!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bisi

Голямо чакане с тези писма за визи!

Мнение от bisi »

Голямо чакане пада с тези писма бе... хора.Какво е това чакане,
какво е това трошене на нерви?
Нито вдигат телефон,нито отговарят на писма,нито променят статуса.
Ееее на това какво му се казва?
Някой има ли някаква вест от тея........
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Kолко време чакаш след пращане на медицинските, та се нервиш.....
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Това е последното чакане, не се нервете де, минимум 6 месеца, очаквайте включване, излишно е да звъните, няма да Ви дадат отговор. Споко, ще му дойде времето. Личен съвет, запазете още малко спокойствие, ще Ви пратят писмата с поканите ако са наред медицинските.
bisi

Голямо чакане с тези писма за визи

Мнение от bisi »

Медицинските казаха че са ОК.
Чакаме вече цели два месеца.Изчака ми се чакането вече.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз мисля, че е раничко още да се нервите, два месеца са още нищо. Но щом медицинските са ОК няма страшно, просто трябва да изчакате процедерата. Казах Ви вече минимум 6 месеца, аз чаках толкова. До тук всичко е минало ОК, значи ще стане, спокойствие за сега...
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

А след като се начакате, около 6 месеца, после ще стане бързо, така, че събирайте сили и енергия, защото после ще е големият стрес по заминаването.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Абе ти какво ги плашиш - 6 месеца, та 6 месеца! 2 месеца от медицинските до визите - толкова ни отне на нас!

Биси, не се шашкайте. Щом имате ОК на медицинските, значи поканата трябва да пристигне всеки момент. Те обикновено изчакват да се понатрупа бумащина и чак тогава пускат всичко накуп. Затова вместо да се притистискате, глътнете малко въздух. Че това сега е нищо. ПОСЛЕ става... майка плаче :lol:
Майтапче!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Никого неплаша, аз ви казвам, че аз чаках 6 месеца след като ми пуснаха медицинските. Това, че при вас естанало бързо е изключение явно, но защо трябва да се шашкат, след втори, трети месец, че не са получили нищо, аз даже ги успокоявам, че има и доста като мен, които са получили извествия след 6 месеца.
Запазете спокойствие всички...
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Мне, по-скоро вие сте били изключение....
Както и да е, тук имаше доста обсъждания кой етап колко време отнема. Нашата процедура се вмести във всички коментирани срокове, така че наистина вашата е била "дефектна".
Обаче какво да ти кажа - остани си със здраве и не се връзвай много-много.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ами не са ми връщали никакви документи. Нито съм повтарял медицинските изследвания. А в документитие би бяха посочени тези срокове. И незабравайте, че са страшно много кандидатурите, които се разглеждат.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Independent написа:Нашата процедура се вмести във всички коментирани срокове, така че наистина вашата е била "дефектна".
Е, Independent, голяма доза късмет има в цялата работа. Дефектна е силна дума :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

Късмет на всички няма никаква закономерност за тия писма
fanny
Обратна връзка:

не е само претиснението

Мнение от fanny »

Ние също чакаме вече 3-ти месец писмата за визите! Поне 3 пъти звънях в посолството и знаете ли какво ми казват: "Още работим върху мартенските медицински досиета..." Ама, казвам им аз, те хора с майски медицински получиха визи! (знам, го защото мъжът ми им разнася писмата с ups), а те - не било вярно, довършвали си досиетата с мартенски медицински, чакайте си реда. Та питам се аз някъде пише ли официално срокове за получаване на писма за визи, че нещо съм се изнервила с това чакане и не мога да чета нито на български, нито на френски, нито на английски (от окото ми влиза, от ухото ми излиза!). Има ли хора с медицински от март, без писма за визи наистина?!
П.П. Нашите медицински са от началото на април
Аватар
ety

Мнение от ety »

вече няколко пъти писахме - ние сме с медицински от 22.03 и още чакаме. Звъним и до посолство, но от 1 седмица се включва секретар, няма дори кой да питаме.
Последно промяна от ety на Чет Юни 23, 2005 10:20 am, променено общо 1 път.
Stanislav

Мнение от Stanislav »

Kolko ot nas sa s medicinski ot April ?
az sam ot 12.04 i pridaljavam da si 4akam ... :(
Заключено