Голямо чакане с тези писма за визи!
Голямо чакане с тези писма за визи!
Голямо чакане пада с тези писма бе... хора.Какво е това чакане,
какво е това трошене на нерви?
Нито вдигат телефон,нито отговарят на писма,нито променят статуса.
Ееее на това какво му се казва?
Някой има ли някаква вест от тея........
какво е това трошене на нерви?
Нито вдигат телефон,нито отговарят на писма,нито променят статуса.
Ееее на това какво му се казва?
Някой има ли някаква вест от тея........
-
-
Голямо чакане с тези писма за визи
Медицинските казаха че са ОК.
Чакаме вече цели два месеца.Изчака ми се чакането вече.
Чакаме вече цели два месеца.Изчака ми се чакането вече.
-
-
- Independent
Абе ти какво ги плашиш - 6 месеца, та 6 месеца! 2 месеца от медицинските до визите - толкова ни отне на нас!
Биси, не се шашкайте. Щом имате ОК на медицинските, значи поканата трябва да пристигне всеки момент. Те обикновено изчакват да се понатрупа бумащина и чак тогава пускат всичко накуп. Затова вместо да се притистискате, глътнете малко въздух. Че това сега е нищо. ПОСЛЕ става... майка плаче
Майтапче!
Биси, не се шашкайте. Щом имате ОК на медицинските, значи поканата трябва да пристигне всеки момент. Те обикновено изчакват да се понатрупа бумащина и чак тогава пускат всичко накуп. Затова вместо да се притистискате, глътнете малко въздух. Че това сега е нищо. ПОСЛЕ става... майка плаче

Майтапче!
-
Никого неплаша, аз ви казвам, че аз чаках 6 месеца след като ми пуснаха медицинските. Това, че при вас естанало бързо е изключение явно, но защо трябва да се шашкат, след втори, трети месец, че не са получили нищо, аз даже ги успокоявам, че има и доста като мен, които са получили извествия след 6 месеца.
Запазете спокойствие всички...
Запазете спокойствие всички...
- Independent
-
не е само претиснението
Ние също чакаме вече 3-ти месец писмата за визите! Поне 3 пъти звънях в посолството и знаете ли какво ми казват: "Още работим върху мартенските медицински досиета..." Ама, казвам им аз, те хора с майски медицински получиха визи! (знам, го защото мъжът ми им разнася писмата с ups), а те - не било вярно, довършвали си досиетата с мартенски медицински, чакайте си реда. Та питам се аз някъде пише ли официално срокове за получаване на писма за визи, че нещо съм се изнервила с това чакане и не мога да чета нито на български, нито на френски, нито на английски (от окото ми влиза, от ухото ми излиза!). Има ли хора с медицински от март, без писма за визи наистина?!
П.П. Нашите медицински са от началото на април
П.П. Нашите медицински са от началото на април
вече няколко пъти писахме - ние сме с медицински от 22.03 и още чакаме. Звъним и до посолство, но от 1 седмица се включва секретар, няма дори кой да питаме.
Последно промяна от ety на Чет Юни 23, 2005 10:20 am, променено общо 1 път.