Направих резервации за полети в няколко агенции за да видя какви цени ще дадат и тогава да реша коя ще ползвам.
Но не щеш ли обаждат ми се от една и казват - в интернет регистъра се виждало че имам наколко резервации за един и същ полет.
И ме сплашиха да си оставя само една да не вземат от компанията да анулират всичките.
Може ли някой да каже нещо по въпроса - възможно ли е да е истина или си играят игрите да се откажа от конкуренцията и да отида само при тези дето се обадиха. Дали има такава опасност да анулират всички дублажи до един. Иначе има още три месеца до полета.
Ще съм благодарен, ако някой има информация по въпроса.
Не трябва да имаш близки резервации в една компания, а камо ли за един и същи полет ! Понякога системата автоматично канселира всички резервации или оставя само първата, не знам със сигурност, но това е риск. И защо трябва да правиш резервации за да ти дадат цена? Дават ти цена и тогава решаваш дали резервираш .
Имах на времето цял тефтер с резервации за Монреал. В различни агенции, за различни авиокомпании. Общо взето, бях обхванала по резервация за всяка седмица (че и по-нагъсто) за период от няколко месеца. Никой никога не ми е направил проблем. Нямах представа кога ще получа визата и какъв срок ще имам между получаването и и крайната дата за напускане. Както всъщност се и получи-имах само 2-3 седмици на разположение. Ако бях тръгнала да резервирам след получаване на визата,нямаше да намеря точно никога билет.
Вярно,че за един и същ полет не съм имала дубъл-резервации... Не ми е минавало и през ум.
JOY написа: В различни агенции, за различни авиокомпании.
Е това е де, и аз сега съм така, май само за саудитските и украинските авиолинии не си направих ( ми не ми се ходи в Киев )... Ама само по една. Лошото е че важат само за 3-4 дена. А са едни - хвани едната - удари другата . Или трябва да вися 8 часа в Рим, или трябва да бягам от работа по-рано за да хвана самолета, или да тръгна 3 дена по-късно и да прехвъплям летища в Лондон .... , мъка ...