ЩЕ СЕ ГЛОБЯВАМЕ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

ЩЕ СЕ ГЛОБЯВАМЕ...

Мнение от hankroum »

Пловдивската група - снощи бяхме само 10 човека направо срамота. Вече ще вземем да измислим една наказателна глоба за отсъствуващите от редовните събирания!!! :( :evil:
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Хайде майна, тресни им по една яка глоба - по 2 човекобири на човек, да видят те дето се цепят от колектива...
Че те още от БГ щом така манкират, тука съвсем ще изпонелегалничат...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
ilka

:(

Мнение от ilka »

drug pyt sme 3 masi i edva se sybirame, a snoshti - samo edna i pak imashe svobodni mesta .... daje tornadoto ne doide ....
пак сме тук :-)
Аватар
totev

Мнение от totev »

Какво да направя като чак вчера се оправих от националната среща :wink: А тези които трябва да глобяваме са онези които в събота си заминаха още по светло.Защо не питате кой и до кога останаха в събота,добре че на софианци колите им имат автопилот Пловдив-София , че не знам как са се прибрали.
Айдеееее :beer: :beer: :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте и от нас. :D Сори за този понеделник :oops: но имахме работа.Но като сменим барчето с друго на сефалък ,обещаваме че ще сме редовни . :thumbsup:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Т`ва с глобите много не върви.Аз, зимата като въведох наказателните ракии,забелязах,че някои хора започнаха редовно да кръшкат,та да имат оправдание за повечко пиене после :wink:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Пишете ми няколко наказателни бири още от сега в такъв случай!
И другият път няма да идвам с кола.
Док........... :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Аааа, тайфата, какво става бре хора?!? :evil: Ние от тук с Ева ще вземем проверки да правим :) И после мислете му.... :twisted: :)
Предлагам 2 пъти жълт картон за отсъствие и накрая червен....:smhair: 8)

Ех, като си прекараме Интернет и ние ще се включваме по-често, но .... какво да се прави, не може всичко наведнъж...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

E-e-e,майните! К'во става? Вие щом за присъствие от 10 человека се глобявате, к'во да правим ние Софиянците? Та ние с прекусилия ако се съберем 8 човека и банкет вдигаме.Ама на "Кпетров" си заминаха в Кебекарско и гледай к'во става сега.
Трябва да се присъединим с групата от Люлин,че те гледам вече и квартални сбирки си организират.Ама то лошо няма, аз като по-мобилен/защото имам мобилен тел./ ще ходя и на тяхната.Дано и в друг квартал на София да се събират.
Иначе,Тотев автопилота ни беше екстра.Сега готвим една командировчица до Варна,за да видим как се събират и там.Между другото кой ден се събират там?
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
mark05

Мнение от mark05 »

Къде и кога има сбирки в София.
И каква е паролата или тайния знак, байрак или...
Заключено