Пловдивската група - снощи бяхме само 10 човека направо срамота. Вече ще вземем да измислим една наказателна глоба за отсъствуващите от редовните събирания!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Хайде майна, тресни им по една яка глоба - по 2 човекобири на човек, да видят те дето се цепят от колектива...
Че те още от БГ щом така манкират, тука съвсем ще изпонелегалничат...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Какво да направя като чак вчера се оправих от националната среща А тези които трябва да глобяваме са онези които в събота си заминаха още по светло.Защо не питате кой и до кога останаха в събота,добре че на софианци колите им имат автопилот Пловдив-София , че не знам как са се прибрали.
Айдеееее
Т`ва с глобите много не върви.Аз, зимата като въведох наказателните ракии,забелязах,че някои хора започнаха редовно да кръшкат,та да имат оправдание за повечко пиене после
Аааа, тайфата, какво става бре хора?!? Ние от тук с Ева ще вземем проверки да правим И после мислете му....
Предлагам 2 пъти жълт картон за отсъствие и накрая червен....:smhair:
Ех, като си прекараме Интернет и ние ще се включваме по-често, но .... какво да се прави, не може всичко наведнъж...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
E-e-e,майните! К'во става? Вие щом за присъствие от 10 человека се глобявате, к'во да правим ние Софиянците? Та ние с прекусилия ако се съберем 8 човека и банкет вдигаме.Ама на "Кпетров" си заминаха в Кебекарско и гледай к'во става сега.
Трябва да се присъединим с групата от Люлин,че те гледам вече и квартални сбирки си организират.Ама то лошо няма, аз като по-мобилен/защото имам мобилен тел./ ще ходя и на тяхната.Дано и в друг квартал на София да се събират.
Иначе,Тотев автопилота ни беше екстра.Сега готвим една командировчица до Варна,за да видим как се събират и там.Между другото кой ден се събират там?
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."