интервю
интервю
на 10 юни ми предстои интервюот12 часа ще се радвам да кажете за някькьв нов изпитващ ако някои го е изпитвал разправят че е кьсал наред страшен педант.много ще сьм ви благодарен да дадете някьква информация как да го изльжем пича.какви забиващи вьпроси е задавал.нямам време казваите
az sam na 9 iuni-kato 4eta foruma ve4e vzeh da s epritesniavam-golemi sluhova za g-n La Rue-naro4no govorel s akcent,za da ne mu se razbira,kasal mnogo-ot kade tia sluhove-dobre e 4e vseki minal etap ot procedurata spodelia opita si no sasto da go predstaviat obektivno.edva li ot kanada izprastat niakoi koito e s cel tuk da se zaiajda...
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Oh,oh! samo mi kajete kak razbrahte, che narochno govorel s akcent!!!!!!! Prosto kebekarskiat frenski niama mnogo obshto s frenskia v Evropa i nie ne sme sviknali! Vie da ne si mislite, che specialno shte hodi na logoped, ta da go razbirate kakvo prikazva!neli78 написа:az sam na 9 iuni-kato 4eta foruma ve4e vzeh da s epritesniavam-golemi sluhova za g-n La Rue-naro4no govorel s akcent,za da ne mu se razbira,kasal mnogo-ot kade tia sluhove-dobre e 4e vseki minal etap ot procedurata spodelia opita si no sasto da go predstaviat obektivno.edva li ot kanada izprastat niakoi koito e s cel tuk da se zaiajda...
Представителна извадка тип "паплач"

otnosno dokumentite za interviewto-nujna li e preporaka ot rabotodatelia mi-toi izobsto ne e osvedomen za moite planove(estestveno) a osven tova rabotia v gracka firma i tezi hora s amalko po-osobeni-ne e li dostata4na trudovata mi knijka i slujebna belejka 4e sam na rabota-vsastnost v trudovata knijka vsi4ko si e nared i niamam pe4at za prekratena rabota?
Здравейте,аз бях на интервю при Ла Рю миналата година.Човека си говореше съвсем нормално/нито мн бързо,нито мн бавно/.Това,което ме впечатли беше,че по средата на интервюто започна да си рови разни бумаги/в първия момент си помислих,че ще ни кара да четем или превеждаме нещо.Не се смейте,ама в такива моменти на човек му минават какви ли не хрумвания през главата./
Друго наблюдение:стана му съвсем ясно,че съпругат ми е с начални познания по френски и единият от въпросите го зададе малко някак си във въздуха/както се ровеше в бумагите изстреля въпрос без дори да вдигне глава или да погледне някой от нас./Половинката така и не разбра,че са го питали нещо:))))))Но важното е,че минахме интервюто и в момента чакаме да си получим визите.
Аз не носех никакви препоръки от когото и да било.Във всички документи пише-трудова книжка.Препоръките по-скоро са 'пожелателни',отколкото задължителни.
Не знам защо ,но Ла Рю-то беше мн изненадан,че не носим координатите на приятелите си в Квебек.Аз му казах,че ако се наложи ще ги изпратим допълнително.Той размисли малко и накрая махна с ръка'ca va,ca va,c'est pas necessaire'.
Kъсмет и успех на всички!
Друго наблюдение:стана му съвсем ясно,че съпругат ми е с начални познания по френски и единият от въпросите го зададе малко някак си във въздуха/както се ровеше в бумагите изстреля въпрос без дори да вдигне глава или да погледне някой от нас./Половинката така и не разбра,че са го питали нещо:))))))Но важното е,че минахме интервюто и в момента чакаме да си получим визите.
Аз не носех никакви препоръки от когото и да било.Във всички документи пише-трудова книжка.Препоръките по-скоро са 'пожелателни',отколкото задължителни.
Не знам защо ,но Ла Рю-то беше мн изненадан,че не носим координатите на приятелите си в Квебек.Аз му казах,че ако се наложи ще ги изпратим допълнително.Той размисли малко и накрая махна с ръка'ca va,ca va,c'est pas necessaire'.
Kъсмет и успех на всички!