интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
pich35

интервю

Мнение от pich35 »

на 10 юни ми предстои интервюот12 часа ще се радвам да кажете за някькьв нов изпитващ ако някои го е изпитвал разправят че е кьсал наред страшен педант.много ще сьм ви благодарен да дадете някьква информация как да го изльжем пича.какви забиващи вьпроси е задавал.нямам време казваите

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Писах ти на ЛС!!!!УСПЕХ

POSTREACT(ions) SUMMARY

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
neli78

Мнение от neli78 »

az sam na 9 iuni-kato 4eta foruma ve4e vzeh da s epritesniavam-golemi sluhova za g-n La Rue-naro4no govorel s akcent,za da ne mu se razbira,kasal mnogo-ot kade tia sluhove-dobre e 4e vseki minal etap ot procedurata spodelia opita si no sasto da go predstaviat obektivno.edva li ot kanada izprastat niakoi koito e s cel tuk da se zaiajda...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
petko100
Обратна връзка:

Мнение от petko100 »

savet ot li4en opit -ne 4etete foruma pone 1 sedmica predi intervuto 6te vi se otrazi mnogo dobre
4ao i uspeh!

POSTREACT(ions) SUMMARY

And she became one, not to be your business - remove, remove.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

neli78 написа:az sam na 9 iuni-kato 4eta foruma ve4e vzeh da s epritesniavam-golemi sluhova za g-n La Rue-naro4no govorel s akcent,za da ne mu se razbira,kasal mnogo-ot kade tia sluhove-dobre e 4e vseki minal etap ot procedurata spodelia opita si no sasto da go predstaviat obektivno.edva li ot kanada izprastat niakoi koito e s cel tuk da se zaiajda...
Oh,oh! samo mi kajete kak razbrahte, che narochno govorel s akcent!!!!!!! Prosto kebekarskiat frenski niama mnogo obshto s frenskia v Evropa i nie ne sme sviknali! Vie da ne si mislite, che specialno shte hodi na logoped, ta da go razbirate kakvo prikazva!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
neli78

Мнение от neli78 »

otnosno dokumentite za interviewto-nujna li e preporaka ot rabotodatelia mi-toi izobsto ne e osvedomen za moite planove(estestveno) a osven tova rabotia v gracka firma i tezi hora s amalko po-osobeni-ne e li dostata4na trudovata mi knijka i slujebna belejka 4e sam na rabota-vsastnost v trudovata knijka vsi4ko si e nared i niamam pe4at za prekratena rabota?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Препоръка не ти е необходима, никой не изисква такава. Само ако имаш възможност, тогава не е излишна. Относно за трудовата книжка - тя ти е достатъчна , ако всичко което имаш като трудов стаж е вписано в нея.
Успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

lorka
Обратна връзка:

Мнение от lorka »

Здравейте,аз бях на интервю при Ла Рю миналата година.Човека си говореше съвсем нормално/нито мн бързо,нито мн бавно/.Това,което ме впечатли беше,че по средата на интервюто започна да си рови разни бумаги/в първия момент си помислих,че ще ни кара да четем или превеждаме нещо.Не се смейте,ама в такива моменти на човек му минават какви ли не хрумвания през главата./
Друго наблюдение:стана му съвсем ясно,че съпругат ми е с начални познания по френски и единият от въпросите го зададе малко някак си във въздуха/както се ровеше в бумагите изстреля въпрос без дори да вдигне глава или да погледне някой от нас./Половинката така и не разбра,че са го питали нещо:))))))Но важното е,че минахме интервюто и в момента чакаме да си получим визите.
Аз не носех никакви препоръки от когото и да било.Във всички документи пише-трудова книжка.Препоръките по-скоро са 'пожелателни',отколкото задължителни.
Не знам защо ,но Ла Рю-то беше мн изненадан,че не носим координатите на приятелите си в Квебек.Аз му казах,че ако се наложи ще ги изпратим допълнително.Той размисли малко и накрая махна с ръка'ca va,ca va,c'est pas necessaire'.
Kъсмет и успех на всички!

POSTREACT(ions) SUMMARY

neli78

Мнение от neli78 »

a ako niamash poznati?nali te sa samo 1 to4ka-niakoi minal li e i bez poznati?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено