Що се касае заплатите на някои си...това е констатация-число с цел да си спечеля спора с бгмонреал един ден, който взе да ги разбира повече от мен...
ай опасна си!JOY написа:Нещо не си разбрала, хуба. Единственото, с което мога да се похваля за момента е , че съм още жива след една година жестоко цедило...
Що се касае заплатите на някои си...това е констатация-число с цел да си спечеля спора с бгмонреал един ден, който взе да ги разбира повече от мен...
ай опасна си!
нито от майтапа с повтарянето на твойте думи разбра, нито ниçо
колкото до разбирането, след като ти стана спец по ипотеки и данъци, заçо да не стана и аз неçо, аÉ
особено като сравнявам с цифри които имам пред мен
е стига де!JOY написа:ай опасна си!
нито от майтапа с повтарянето на твойте думи разбра, нито ниçо
колкото до разбирането, след като ти стана спец по ипотеки и данъци, заçо да не стана и аз неçо, аÉ
особено като сравнявам с цифри които имам пред менАз открай време от майтапи не разбирам, от ипотеки и фананси още по-малко. Само и аз като теб интерпретирам дочуто...
Uspeh !eviton написа:Ивинете,писала съм от името на мъжа ми-аз съм eva-vet-eva.
Уау,оставих ви за 5 часа и намирам огромна тема,да я чета още толковаБлатодаря ви.И моля ви,не се карайте.Който може да прави много неща наведнъж,нека ги прави,пожелавам им успех!Аз като не мога,още в понеделник/нова седмица-нов късмет/ще изприпкам да попълня необходимите молби.Пожелайте ми успех.
Още веднъж благодаря.
Mark написа:eviton написа: I da ne deklarira6 4e ima6 ne6to - otri4aj dokraj :")
Kolkoto po-malko pari deklarira6 - powe4e 6te polu4i6 za teku6tia mesec (primerno deklariraj 43 $ ostanali)
Този вестник, мисля, излиза веднъж месечно - не съм сигурна. Но обявата я виждам за втори или трети път - от опит глава не боли!eva-vet-eva написа:Елия,благодаря за обявата.Още в понеделник ще звънна на този тел.От коя дата е този вестник?
Моля,ако някой се е обаждал,да сподели.