monny написа:sasho71 написа:и затова може би помогна, че се опитаха да ме оберат най-нагло,
че стоях прав във влака въпреки купения със запазено място билет, че се
натрових лошо от най-качествения тук салам, че
чаках по 45 минути рейсовете, абе мила родна картинка-все пак беше ми хубаво, приятно че съм у дома, и....не чак толкова

В крайна сметка си даваш сметка че Бг е история за тебе и че твоето място не е там вече

- ти да не си чакал рейса за бусманци
- позволи ми да се съмнявам за влака, те са толкова мизерни че никой не се качва в тях, пътува с автобус ако нямаш кола
- а за салама някой те е излъгал че това е най-качествения, има само един качествен и от него не може да се натровиш, от всички други можеш
силно се надявам да не започнеш сега да пишеш за канада само в розово, защото ще си развалиш имиджа

ами ти и Джой резонни въпроси ми задавате, ще се опитам да отговоря
-значи си купих билет първа класа /нали сме баровци от Канада

/ от Подуене за Стара Загора- ама като се качих се оказа че билетите са ги продали на Централна гара. На въпроса ми как става тоз номер почти ме напсува мацето-кондуктор, а и ме посъветва да се ка1вам от централна гара друг път. Грешиш много-по линията София-Бургас-дори и в работен ден влаковете бяха пълни, с правостоящи.
-качвах се на маршрутка естествено/както предложи Жой

/ , ама тя сигурно не се е качвала скоро или въобще не се е качвала

ако е сутрин или вечер хората са един върху друг, натъпкани като в консерва
- а салама е "Бургас" или нещо такова беше-близо 10 лева му е килото, което предполага да е качествен все пак. виж за ракията няма спор- за 10 лева си купуваш супер качество
-е не съм чакал рейса за Бусманци

номер 88 няколко пъти го чаках по 45 минути. А ако се опиташ да хванеш такси за кратко разстояное естествено не те взимат.
- а и най-голямото шоу е че при обмена на валутата в банка Х се оказа че едната банкнота от 50 лева е съмнителна и във Билла и Фантастико отказаха да ми я вземат щото май е фалшива

в крайна сметка я пробутах на пияна глава в едно заведение по тъмно.
- за високия стандарт дето батето разправя- може би е така, аз го нямам. все пак минах за 4 дена през Слънчев бряг, но там освен строителна площадка друго не видях
а за купоните няма спор- супер си бяха, ама нали не се живее само с купони и напивания, има си други доста по-важни неща.
В заключение мога да кажа, че неуредиците тука са доста повече/почти във всяка една сфера на живота/ от неуредиците в Канада/примерно здравеопазване/ и че Канада като че ли е по-приемливото място за живеене.