медицински от 21Март,а днес изненада-искат нова ренг.снимка
медицински от 21Март,а днес изненада-искат нова ренг.снимка
епопеята и при нас продължава. направихме успешно медицинските си на 21 Март, успешно минаха и през Букурещ, но днес от МОМ ни звънят и ни изненедват неприятно че 1я от нас трябва да се запъти отново от Варна за София само на 1 ренгенова снимка:)
някои други има ли подобен случай?!
няма да признаят ренгенова снимка направена във Варна, нали?!
някои други има ли подобен случай?!
няма да признаят ренгенова снимка направена във Варна, нали?!
Zdraveite
Ima mnogo takiva slu4ai,taka 4e tova izobshto ne e problem i niama miasto za pritesnenie.Ima hora koito dori sa pravili i po 3 snimki.taka 4e ia napravete i vsi4ko shte e nared.po prinzip gi praviat ne zashtoto ima problem a zashtoto niakoi ne si e svurshil hubavo rabotata.na men mi praviha 2 ra zashtoto mi bil uveli4en 4erniat drob i ne se vigdal zeliat i samo za niakolko santa aide pak nova.uspeh.
Ima mnogo takiva slu4ai,taka 4e tova izobshto ne e problem i niama miasto za pritesnenie.Ima hora koito dori sa pravili i po 3 snimki.taka 4e ia napravete i vsi4ko shte e nared.po prinzip gi praviat ne zashtoto ima problem a zashtoto niakoi ne si e svurshil hubavo rabotata.na men mi praviha 2 ra zashtoto mi bil uveli4en 4erniat drob i ne se vigdal zeliat i samo za niakolko santa aide pak nova.uspeh.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
РАЗКАРВАНЕ
Единдтвено частната болница ВИТА е оторизирана в БГ да прави необходимите изследвания за заминаващите за Сев. Америка.
Така,че за съжаление ще се наложи да се разходите до Софето отново.
Дано нямат забележки относно следващата ви снимка.
Късмет!
Така,че за съжаление ще се наложи да се разходите до Софето отново.
Дано нямат забележки относно следващата ви снимка.
Късмет!
И мен днес също ме поканиха на нова фото сесия -> сигурно съм фотогеничен.
Медицинските направих на 25 март и лично Савчева ми каза че снимката ми е излязла много добре и всичко е ок. Абе да не ги губят тия снимки някъде по трасето
Започвам да си мисля че когато се затрупат с работа чиновниците и решават да протакат като върнат малко хора за нова снимка. Всички снимащи се май сме правили медицински в края на месец март 

Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Тези от МОМ само взимат пари за кореспонденцията, т.е. за изпращане на медицинските. И за информация мога да Ви кажа, че въпросната д-р Савчева е в отпуска до петък - 13.05.2005 и ако пак имате проблем със снимката ще се наложи ново разкарване. За това по-добре питайте във Вита кога ще е добре да отидете.
Някой знае ли после кой изпраща снимките в Румъния или Виена?
Някой знае ли после кой изпраща снимките в Румъния или Виена?
dnes priyatelyat mi preletya Varna - Sofia again:) i si napravi iskanata nova snimka. Sav4eva naistina e v otpiska no ya zamestva druga doktorka. iznenadata bila samo 1 - poiskali oste 1 pasportna snimka, a toi ne si nose6e i sega ste prastame dopalitelno ot Varna, stoto te "slivi" imaha v ustata da ni predupredyat.
tova e za momenta i dano da e poslednoto prepyatstvie 4e ve4e naistina gubim tarpenie:)))
tova e za momenta i dano da e poslednoto prepyatstvie 4e ve4e naistina gubim tarpenie:)))
Dokolkoto sam 4uvala ima mnogo takiva slu4ai za rentgenova snimka, rentgena im e skapan i postoianno daval niakakvi senki, i az se pritesniavah kak 6te izliazat na6ite. no i si mislia, 4e si go praviat i za pari, za6toto na poznata (lekar) deteto i' u4i v canada, i kato e hodila za vyprosnite medicinski na neia i kazali, 4e ne e nared snimkata i triabva da povtori 9koeto struva pari), i tyj kato majkata sy6to e s takava specialnost pomolila da vidi snimkata i pitala koe ne e nared, kazali, 4e eto tuka razbirate li imalo sianka. majka i' pitala ama kakva sianka be kolega, tova e "edi kakvo si" na trahejata i po4nala da se razpravia. taka ili ina4e nalojilo se praviat pak snimka i posle si minalo vsi4ko normalno.
taka 4e ne se pritesniavaj - triabva da otide6 pak, no sym sigurna 4e posle vsi4ko 6te e nared, uspokoj se!
taka 4e ne se pritesniavaj - triabva da otide6 pak, no sym sigurna 4e posle vsi4ko 6te e nared, uspokoj se!