Ve4e sam v Montreal - 4ast 3

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
eviton

Ve4e sam v Montreal - 4ast 3

Мнение от eviton »

Taka-a skapi 4itateli.Kazvam 4itateli,za6toto polu4ih mnogo pisma za prodaljenie na trilara"ve4e sam v Montreal",koito stana istinski best selar i se prodava,kato topal hlqb :lol: Nael sam nqkolko cigan4eta s negarski 4erti ot dale4na Afrika da razprostranqvat moite pisanici na balgarski ezik s latinski bukvi.Moje i na 28 dni prestoi da sam v Canada ama ve4e sam i rabotodatel 8) I taka da zapo4nem po sa6testvo.Tezi ot vas,koito ne sa pro4eli prednite dve 4asti na tazi saga,neka badat taka mili da svar6at tazi rabota za da nqma posle ama tva 6to taka i onova 6to ina4e :shock: Mejdu drugoto se poizmorih i re6ih da piina edna biri4ka na skromnata cena ot okolo 2 Cad i da zadovolq 6-toto si 4uvstvo.Za neznae6tite eto edin citat"6esto 4uvstvo v men napira-mnogo mi se pie bira i t.n."
Sled kato izlqzohme ot leti6teto nastana qko butane na koli4kata,dokato namerim kolata na na6iqt spasitel-Dani.Oglejdah se kato garmqn zaek.Ot dvete mi strani ima6e poznati i ne tolkova poznati i izcqlo nepoznati marki avtomobili proizvedeni osnovno ot kom6iite USA i ot dale4nite sasedi na iztok Japan i tuk tame po ne6to evropeisko za cvqt.Prez tova vreme ne znam dali sam vi kazal butah li butah tazi koli4ka palna s bagaj i to natro6en struva mi se :shock: Ku4eto(malkiqt mi angel i 4odovi6te vzeti zaedno)razvqva6e zae6kite si u6i v ekstaz i po4ti ti4a6e.Iskam da uto4nq 4e se be6e shvanalo haivan4eto ot sedem 4asovoto sedene v kletkata :( Parvite mi vpe4atleniq ne bqha mnogo polojitelni.Ulicite v okaqno sastoqnie dori i za bg standartite.Kolite bqha mnogo mrasni.Mizeriq se 6ire6e navsqkade.4estno kazano o4akvah da e malko po-laskavo.Nai dobroto v na6iqt slu4ai be 4e si imahme kvartira i ne trqbva6e da se blaskame u na6ite priqteli,ami mojehme da si spinkame na na6e si leglo.Pristignahme v blok4eto kadeto se namira na6ata kvartirka,otklu4ihme vratata vnesohme kufarite i zapo4nahme da oglejdame staqta s interes.Otvorih vratata na banqta vdignah kapaka na garneto i UJAS-be palno s voda.Prez misalta mi skorostrelno preminaha hilqdi proklqtiq,psuvni i t.n. i kazah barzo "ama kenefa e zapu6en" togava Dani se zasmq i kaza"Ami tuk e taka.Tova e normalno".Jenata vika "ne 4ete li vav foruma 4e tuka e taka"Mi skapi 4itateli 4ETETE FORUMA !!!AMA NE MNOGO"I NE VQRVAITE NA VSI4KO"
Posle otidohme u Dani - piheme po edna rakiq nqkolko pati i kato mi natejeha tezi klepa4i nqma udarjane.S 4asovata razlika ne bqhme spali pove4e ot 30 4asa.Prebrahme se v ka6ti i nastana qkoto spane :P Qko, qko na drugiqt den t.e. sled 5h san kam 05:30,bqhme stanali s jenata i se 4udihme kakvo da pravim :?: Iskam da vi kaja 4e rannoto stavane prodalji okolo 5-6 dena.Dalji se ili na adaptaciq kam tuka6noto vreme(vse pak 7 h razlika ne e malko) ili na prevazbuda,a moje bi i na ti6inata.Moje pak i na 3-te zaedno :beer: :beer: Drugite posledvali sabitiq sa sku4ni i ne podlejat na razkaz.
AZ KAZAH
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Това "скъпи читатели!" ми звучи сякаш съм отишла в градската библиотека!!! :lol:
А иначе първото ти впечатление е супер. Така няма да се настройваш, че си отишъл на курорт! :lol:
И си те представям как от вратата тичаш в банята да видиш любимото си място колко е пълно с вода!! Просто неземна гледка! :lol: :lol:
А вестник можеш ли да си четеш? :wink:

Ще чакам продължение!
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Хааа-хааа - на това с кенефа му викат културен шок!
а сега следва рязкото отслабване - моля, дръж ни в течение!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Хехе, не съм се замислила, не помня дали ми е направило и на мене впечетление, май бях подготвена и аз от мъжа ми :lol: ... Чели във форума и знаят даже и за тоалетничката ... :lol: how cute ! To всичко имало в този форум бе !
Циганите - на Сатурн !
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Elia, де го това рязко отслабване? Ние толкова добре си хапваме. Ние дойдохме 1 седмица преди Eviton и аз не съм забелязала да съм свалила и грам :? Такова разнообразие има. Кажи ми моля те твоята тайна за отслабване и ако има ефект ще черпя (само с диетични за теб неща :P )

Евитончо, така е когато не четеш форума. Добре че и аз и жена ти четем по много, иначе сте загубени без нас :wink: Обадете се тия дни да се чуем 8) Разказа ти е супер. Четох с интерес всичките му части :D
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Notia

Мнение от Notia »

naistina dobre, 4e imate vremeto i tarpenieto da 4etete foruma. izlizat mn. info. A nie o4akvame prostrannite pisaniq i opisaniq i na p4eli4kata
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

Ей тожа с тоалетната е голям номер !!!! Като ходиш по голяма нужда тоалетната ти измива дупето!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Мисля, че тепърва започва интересното :lol:
NaviD

Re: Ve4e sam v Montreal - 4ast 3

Мнение от NaviD »

eviton написа:Parvite mi vpe4atleniq ne bqha mnogo polojitelni.Ulicite v okaqno sastoqnie dori i za bg standartite.Kolite bqha mnogo mrasni.Mizeriq se 6ire6e navsqkade.4estno kazano o4akvah da e malko po-laskavo.
По-разбити от българските?! Гадост...Дано не е навсякъде така...А тук ги кърпят - избори са се задали, да ги таковам политици долни!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

[quote="p4eli4ka"]Elia, де го това рязко отслабване? Ние толкова добре си хапваме. Ние дойдохме 1 седмица преди Eviton и аз не съм забелязала да съм свалила и грам :? Такова разнообразие има. Кажи ми моля те твоята тайна за отслабване и ако има ефект ще черпя (само с диетични за теб неща :P )

Ama chakai de - to ne stava za edin mesec! Nie doidohme kraia na mart, sredata na iuni ustanovih, che ima neshto neredno, zashtoto zapochnah da si nastupvam pantalonite i za pruv put v jivota si slojih kolan!!! (mrazia!). Ama ne si mislete, che nasheto skromno semeistvo ne obicha da si ugajda, mniammmm, mniammmm...
Poznavam edin chovek - toi za tri-chetiri meseca beshe svalil...20 kg!
A edin drug priatel - za okolo mesec - 10 kg...Ujas!
Ima go i obratniat variant - edin drug chovek go vidiah naskoro i se chudia kuv e tozi, deto pozdraviava muja mi i az ot lubeznost sushto pozdravih...posle se okaza, che bil edikoi si, koito za okolo 6 meseca beshe trupnal pone 20 kg...Ujas!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Даа, лесно се трупват килца тук с тоя транспорт, дето спира през 20 метра... :D И с тия ескалатори навсякъде...
Хубаво поне, че на Сноудон не работи единия ескалатор (и така ще бъде до август - след 3-4 явно не много успешни ремонта решиха да го сменят целия), та човек да се раздвижи малко...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Abe polejenieto otkam 4istota se opravi :D Sega ve4e e mnogo 4isto i priqtno.Ku4eto taka se radva na taq Canada :shock: Bqga,kato luda mnogo se uspokoi i e prosto 6tastliva.Znaete 4e jivotnite imat mnogo po razviti use6taniq za napregnatite ili saotvetno spokoinite okolni sredi(amam kak go kazah)Ot vsi4ki kvartali deto sam hodil,na6iqt mi haresva nai mnogo.Kazva se Rosemont.Ima6e i emocii i po instituciite,ama ne mi se pi6e.
Za kenefite znaeh ama si go predstavqh po drug na4in.
Za 4eteneto na vestnici-otgovorat e ne,6toto ne znam ezika :lol: Samo obqvite za laski i masaji gi razbiram :wink: :beer: :beer:
Заключено