Taka-a skapi 4itateli.Kazvam 4itateli,za6toto polu4ih mnogo pisma za prodaljenie na trilara"ve4e sam v Montreal",koito stana istinski best selar i se prodava,kato topal hlqb

Nael sam nqkolko cigan4eta s negarski 4erti ot dale4na Afrika da razprostranqvat moite pisanici na balgarski ezik s latinski bukvi.Moje i na 28 dni prestoi da sam v Canada ama ve4e sam i rabotodatel

I taka da zapo4nem po sa6testvo.Tezi ot vas,koito ne sa pro4eli prednite dve 4asti na tazi saga,neka badat taka mili da svar6at tazi rabota za da nqma posle ama tva 6to taka i onova 6to ina4e

Mejdu drugoto se poizmorih i re6ih da piina edna biri4ka na skromnata cena ot okolo 2 Cad i da zadovolq 6-toto si 4uvstvo.Za neznae6tite eto edin citat"6esto 4uvstvo v men napira-mnogo mi se pie bira i t.n."
Sled kato izlqzohme ot leti6teto nastana qko butane na koli4kata,dokato namerim kolata na na6iqt spasitel-Dani.Oglejdah se kato garmqn zaek.Ot dvete mi strani ima6e poznati i ne tolkova poznati i izcqlo nepoznati marki avtomobili proizvedeni osnovno ot kom6iite USA i ot dale4nite sasedi na iztok Japan i tuk tame po ne6to evropeisko za cvqt.Prez tova vreme ne znam dali sam vi kazal butah li butah tazi koli4ka palna s bagaj i to natro6en struva mi se

Ku4eto(malkiqt mi angel i 4odovi6te vzeti zaedno)razvqva6e zae6kite si u6i v ekstaz i po4ti ti4a6e.Iskam da uto4nq 4e se be6e shvanalo haivan4eto ot sedem 4asovoto sedene v kletkata

Parvite mi vpe4atleniq ne bqha mnogo polojitelni.Ulicite v okaqno sastoqnie dori i za bg standartite.Kolite bqha mnogo mrasni.Mizeriq se 6ire6e navsqkade.4estno kazano o4akvah da e malko po-laskavo.Nai dobroto v na6iqt slu4ai be 4e si imahme kvartira i ne trqbva6e da se blaskame u na6ite priqteli,ami mojehme da si spinkame na na6e si leglo.Pristignahme v blok4eto kadeto se namira na6ata kvartirka,otklu4ihme vratata vnesohme kufarite i zapo4nahme da oglejdame staqta s interes.Otvorih vratata na banqta vdignah kapaka na garneto i UJAS-be palno s voda.Prez misalta mi skorostrelno preminaha hilqdi proklqtiq,psuvni i t.n. i kazah barzo "ama kenefa e zapu6en" togava Dani se zasmq i kaza"Ami tuk e taka.Tova e normalno".Jenata vika "ne 4ete li vav foruma 4e tuka e taka"Mi skapi 4itateli 4ETETE FORUMA !!!AMA NE MNOGO"I NE VQRVAITE NA VSI4KO"
Posle otidohme u Dani - piheme po edna rakiq nqkolko pati i kato mi natejeha tezi klepa4i nqma udarjane.S 4asovata razlika ne bqhme spali pove4e ot 30 4asa.Prebrahme se v ka6ti i nastana qkoto spane

Qko, qko na drugiqt den t.e. sled 5h san kam 05:30,bqhme stanali s jenata i se 4udihme kakvo da pravim

Iskam da vi kaja 4e rannoto stavane prodalji okolo 5-6 dena.Dalji se ili na adaptaciq kam tuka6noto vreme(vse pak 7 h razlika ne e malko) ili na prevazbuda,a moje bi i na ti6inata.Moje pak i na 3-te zaedno

Drugite posledvali sabitiq sa sku4ni i ne podlejat na razkaz.
AZ KAZAH