Please daite nekakuv savet, poneje v rabotata stava mnogo interesno...
Nakratko - cel jivot sum rabotila merchandiser v textila - vodish poruchki nai-obshto kazano (ot surovinata do vnosa na gotovia produkti i iznosa mu ot sklada pri dostavka na klient). Tuka me vzeha v edna firma, ama nemashe svoboden post i me nabutaha Quality control - 10 meseca veche se skapvam ot skuka...I tova ne e vajno. Kolejkata, koiato vodi vsichki poruchki za Bulgaria(!!!) napuska sled 2 sedmici i mi predlojiha neinia post!!!
Sega - imam nekolko problema:
1. Zaplatata shteli da mi ia povishat chak mesec juillet!!! na men tova mi se tsruva neseriozno i opit za realizirane na drebni ikonomii za moia smetka
2. Az septemvri otivam v universiteta, shtoto v textila vse shte nameria rabota, ama mi se shte da si osiguria oshte edna profesia...T.e. nachaloto na avgust smetam da si zamina za BG kato za tova shte napusna rabota...A sled tova stavam uchenichka, za dobro ili za zlo!
3. Firmata e chudesna, no kogato se zagovori za pari ne sa osobeno korektni i az ne moga da ochakvam kakvoto i da bilo po-taka...Nabludavame i neshto interesno tazi sedmica - uvolniha vsichki, koito sa na po-visoki zaplati (predpolagam ot 40K nagore)

Aide sega izkajete se - struva li si da priema posta, pri uslovie, che niama da mi dadat vednaga zaplatata, koiato otgovaria na tozi post? I pri uslovie, che sled 3 meseca si trugvam (ama te oshte ne znaiat!)... osven, za da si go napisha v CVto edin den, druga prichina ne vijdam...A, da - i shte mi e po-interesno, zashtoto opredeleno obojavam da vkarvam danni v komputura po cel den...[/b]