Много коли станаха вече.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Optimist Creed

Много коли станаха вече.

Мнение от Optimist Creed »

Дайте идеи за достатъчно евтини паркинги ,ако ще да са извън Монреал.
Просто търся 3 м. на 4 м. някъде ,ако ще да е на някоя нива извън града ,където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.

Чак се чудя колко ли струват някои от малките ниви. Нека другите да си садят около мен, а пък аз да си слагам излишните коли там.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
tochica

Мнение от tochica »

също ако някой знае за такъв паркинг но за зима , че аз през зимата не карам , и няма къде да оставя колата .. :)
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

A niakoi ako neshto znae za ploshtadka za helikopter - da mi prati LS!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
vladi

Re: Много коли станаха вече.

Мнение от vladi »

Znam che v shtata Utah fenovete sa napravili parking za letiashti chinii i dokolkoto znam e napalno bezplaten. No za koli ne stava, trabva da doidete s letiashta chinia, ili pone niakakav vid kosmicheski korab :D
Joy

Мнение от Joy »

На моя паркинг зад блока, място колкото щеш-абсолютно безплатно! Струва ми се, че има коли на него, които изобщо не са в движение от години. :roll:
Аватар
Optimist Creed

JOY написа:На моя паркинг зад блока, място колкото щеш-абсолютно безплатно! Струва ми се, че има коли на него, които изобщо не са в движение от години. :roll:
Джой би ли подпопитала някой от по-отдавна живущите дали е наистина така?
Да не се окаже ,че всеки апартамент си има цанено място и да стане гаф?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Optimist Creed написа:Дайте идеи за достатъчно евтини паркинги ,ако ще да са извън Монреал.
Просто търся 3 м. на 4 м. някъде ,ако ще да е на някоя нива извън града ,където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
E това са бели кахъри! На мене не ми разрешават вече да кацам на Дорвал със самолета си,а само на Мирабел! А това летище далече,изън Монртеал и едно препускане по магистралите-мъка ,мъка ти казвам :D :D :D
monny

Мнение от monny »

Optimist Creed написа:където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
за шейната ли става въпрос?
Joy

Мнение от Joy »

Optimist Creed написа:
JOY написа:На моя паркинг зад блока, място колкото щеш-абсолютно безплатно! Струва ми се, че има коли на него, които изобщо не са в движение от години. :roll:
Джой би ли подпопитала някой от по-отдавна живущите дали е наистина така?
Да не се окаже ,че всеки апартамент си има цанено място и да стане гаф?
Ще питам консиержа, но съм абсолютно убедена, че можеш да я оставиш без никакъв риск. Има специално резервирани места за живущите, но също и много място, което не може да бъде резервирано за който и да е-цяла една улица, която се използва изключително само като паркинг. Толкова живущи няма.
Аватар
Optimist Creed

monny написа:
Optimist Creed написа:където да си оставя зимната кола да чака до следващата зима.
за шейната ли става въпрос?
:D :lol: :lol: Добре го каза.
А иначе идеята за зимна и незимна кола е продиктувано от желанието да се пази от солта по-свястната кола. :wink: .
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Намираш някой от големите паркинги за телекомютърите по линиите на железницата и си паркираш там возилото. Е наглеждай я от време на време да не хване крака (гуми :wink: ) и я попремествай. 8)
Аватар
Optimist Creed

foxxbatter написа:Намираш някой от големите паркинги за телекомютърите по линиите на железницата и си паркираш там возилото. Е наглеждай я от време на време да не хване крака (гуми :wink: ) и я попремествай. 8)
А защо смяташ ,че е безопасно .Да не набера един грозд тикети докато се усетя ,че са ме взели на мушка?

Имаше едина кола която беше паркирана до Square Decarie до автобусната спирка и така цяла седмица си поемаше по един тикет на ден.После нямаше място за тикети по чистачките и може би са я дигнали.
Резултат - да са му честити 4 - 5 хил. $ на собственика. Лошото обаче е ,че вече не става да излежиш сумата в затвора,а ти ги удържат от бъдещите ти легални приходи. :( .
Заключено